(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kalende Nep Socialist President Hollande betaalt ‘Sexs-Schaamhaar-Francois Hollande schaamhaar kapsterkapper’(Video) 10.000 euro per maand.
De ‘CIA- Zetboss ‘en ‘Oligarch-Massamoordenaar Poresjenko’ heeft zich de terechte woede van Rusland op de hals gehaald door in het zuiden van het land, niet ver van de Krim, provocerende militaire oefeningen met raketten te houden die ook nog worden ondersteunt door de US en stiekem door ‘Newspeak-NATO’ (Video). De  Joker van de US Hollande’ heeft inmiddels aangekondigd niet voor tweede termijn te gaan zo Maf is hij ook weer niet. De ‘Little Gaylord Rutte’ van Obama daar en tegen is zo Maf dat hij wel voor een tweede termijn als ‘Roof en plunder de massa Kaal Premier’ gaat!Frankrijk, Revolutie ,Hollande,’Graai-King Willem’ en het ‘zwijgen’ van Mainstream&maffia-media.

Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte(Video) tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoede.
De Russische regering noemt de oefeningen terecht „een gevaarlijk precedent” en heeft oorlogsschepen van de Obama RutteZwarte Zeevloot posities laten innemen. Ook de Russische luchtverdediging op het schiereiland staat op scherp. Rutte is woest op Poetin en vindt de Russische reactie op zijn ‘gabber in crime’ de ‘Maffiaboss Poresjenko’ weer eens een bewijs dat het NL Leger op volle oorlog strekte moet worden gracht net als Nazi Duitsland dat in de jaren ’30 heeft gedaan tegen Rusland.De Krim hoorde sinds de jaren vijftig bij de toenmalige Sovjetrepubliek Oekraïne en daar heeft Rusland keihard voor gevochten tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

Rusland lijfde het schiereiland in 2014 in toen bleek dat de US de marine basis Sevastopol dreigde te gaan Poresjenko Rutteinnemen middels hun ‘CIA-zetboss Poresjenko’(Bron:Oliver Stone)  met grote diplomatieke spanningen tot gevolg. Oekraïne’ TTIP-Obama’ wil het gebied terug. Intussen heeft de corrupte zogenaamde socialistische Franse regering met de ‘US-Joker’ President Hollande haar zorgen geuit over de inzet van de Russische oorlogsbodems. „We roepen alle partijen op zich te onthouden van escalatie en met elkaar te gaan praten bralde een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken in Parijs. President Hollande staat klaar om bij te dragen aan de dialoog ondanks dat zijn ‘Groot-Kapitaal-regime’ het afgelopen jaar constant bezig was de arbeiders protesten met harde politie hand neer te slaan op eigen bodem en hij vaak bij zijn privé ‘Schaamhaar-kapper’ van 10.000,- euro per knipbeurt zit.

Poetin en Obama spreken elkaar vier minuten over de komende Derde Wereld Oorlog (Video) .
Porsjenko en Rutte zijn zich van geen kwaad bewust en roepen de Tweede Kamer op om alsnog het ‘Maffia- Klaver PechtoldAssociatie verdrag’ tegen de wil van het Volk goed te keuren. De provoceerden oefeningen vinden plaats op 30 kilometer van de Krim met goedkeuring van ‘Master of War Obama’(Video). De oefeningen werden gefinancierd met subsidie van de EU-Elite en de NATO want Oekraïne is compleet failliet gemaakt door de kliek van ‘Maffia boss Porsjenko’. Russische zorgen over mogelijke schendingen van het luchtruim zijn volgens Porsjenko en Rutte onterecht en daar zijn zijn PvdA-hoertjes en ‘Rent a D66’ van ‘Kasteelheer Pechtold’ het volledig mee eens.