(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zat levensgevaarlijke Rutte aan de XTC of  lachgas tijden het partijcongres? Of is hijMark Rutte nuchter al zo gek als een Deur?
Nederland moet z’n krijgsmacht weer op oorlogssterkte brengen tegen Poetin en in het belang van de Wapenhandel en voor nog meer ongelijkheid. Dat wil ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep en tegelijker tijd beledigde hij zijn politieke tegenstanders met een serie ordinaire kwalificaties. Rutte noemt Buma ’pruilende peuter. Zijn PvdA loopjongen Asscher noemde hij een ruggeloze sobberaar en Wilders werd andermaal een ’wegloper’ met ’nepoplossingen’ genoemd, een man die louter angst aanjaagt als hij vaak de waarheid spreekt . „Je kunt geen spelletjes spelen met de onderbetaalde banen en de belangen van mijn Nederlandse-Elite en mijn ‘Graai King Willem’ met zijn Mega-Zakkenvuller dochtertje Prinses Amalia
( 4000 euro per dag Taxfree) , hi,hi,hi,hi. Daarom is Wilders ongeschikt om premier te worden en wil ik het liever zelf blijven, al was het maar om er voor te zorgen dat wij als VVD-ers niet met zijn alle de cel in verdwijnen.”

“Crime Top 80 list” VVD-misdaadgroep is een schande voor Nederland.

De toehoorders bij het VVD-congres vonden zijn laag bij de grondste en ordinaire ‘Tuig van de richel grappen’ van hun ‘Valse- Nicht leider’ geweldig en knepen ondertussen dronken en stoned van de cocaïne de jonge onderbetaalde horeca medewerkers constant in de billen. Grote VVD LOL. De VVD-bendeleden moesten voordat zij het congres ingingen langs hordes hongerige hommeles mensen, die liepen te bedelen wat hun tevreden stemde als bewijs dat zij een goed ‘VVD-beleid’ hebben gevoerd de afgelopen decennia.

 Toch had Rutte ook wat complimenten voor politici waar hij de afgelopen 3 jaar voor gewerkt had. Zo noemde hij ‘Pedo-Sultan-Erdogan’ (Video), ‘TTIP Obama’ en ‘Fuherin Merkel’(Video) prima eerlijk politici Rutte Erdoganmet een echte Liberale visie. Hierop riep een enkele VVD-er jolige en volslagen dronken uit de zaal’ Je zal hem wel van achter hebben genomen van dat drietal’. De ‘Graai en Naai het Volk-partij’ nam zich op het partijcongres van zaterdag voor om de defensie-uitgaven te laten toenemen met de norm die binnen de NAVO van ‘TTIP Obama’(Video) is afgesproken. Dat betekent dat minstens 2 procent van het Bruto Binnenlands Product bestemd is voor defensie en de Wapenhandel. Om op die norm te komen, zou er minimaal 7 miljard euro extra naar de krijgsmacht moeten gaan en dat geld wil de VVD weghalen bij bejaarden, zieken en uitkering gerechtigden en zeker niet bij de belasting ontduikende multinationals, ‘Graai King Willem’ en de ‘Ultra-Rijke-Gangsters’ en Bankier-Gangsters. Die belofte doet de VVD echter niet. Beloftes worden immers altijd gebroken door Rutte en zijn bende. Ook een voorstel om binnen de volgende kabinetsperiode voor elkaar te krijgen dat de defensie-uitgaven uitkomen op het Europees gemiddelde van 1,43 procent, haalde het nipt niet. M.a.w. allemaal loos VVD gebral van Rutte. Fractievoorzitter Psychopaat Halbe Zijlstra was eraan te pas gekomen om de bendeleden te overtuigen tegen het voorstel te stemmen. „We zijn ook tegen een procentuele uitgave voor ontwikkelingssamenwerking die de kinder sterfte van zes miljoen per jaar zou kunnen terugdringen. Dan moeten we ons niet bij defensie op dezelfde manier vastzetten, Houzee .”

Jammer, vond het vetrekkende Tweede Kamerlid ‘Griezel Teeven’. Hij had de partij liever gehouden aan Mark Rutte en Gordoneen harde belofte. Hij gaf trouwens voor de aanwezige bendeleden gratis Tips hoe zij hun zwarte poen kunnen witwassen. Pikant was dat Top VVD bendelid ‘Pedo-Demmink’ ook aanwezig was zij het op de herentoilet als Toiletjuffrouw, zodat hij niet in zicht was van de aanwezige Jaknikkers-Pers. De Top VVD-er Gerrit Zalm verzorgde het liederlijke vertier met zijn beroemde Drag Queen act. Grote afwezige was Rutte zijn billenmaatje Gordon en ‘Onno-schandknapen-Hoes’. Die waren mogelijk te druk met het uit elkaar trekken van wat te jonge ‘Vluchtelingen-schandknapen’ uit Onno zijn COA voorraad. De gewezen staatssecretaris ‘Drug-Geld-Witwasser-Griezel-Teeven’ was eveneens Gerrit Zalmteleurgesteld over het voorstel dat wél werd aangenomen, over de regulering van wietteelt. De Bendeleden willen dat het softdrugsbeleid opnieuw wordt ingericht. Dat betekent niet meteen het einde van het gedoogbeleid zoals het nu is, maar het is zeker een stap richting gereguleerde teelt onder staatstoezicht van de VVD-misdaadgroep.