(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘TTIP-Obama’ de grootste fan van ‘War Mongol Hillary Clinton’ is volledig obama-legacydoor de mand gevallen als President van het Corporate Crime.
De Nobelprijswinaar Bob Dylan gaat hij niet naar de Duivelse ceremonie van president ‘Master of War Obama’ in het Witte Huis. Dylan laat weten aan de Obanam ‘if you want to live on the Top of the Hill be ready to Kill’.

‘TTIP-Obama’: ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps doen’( )

 Op woensdag 30 november organiseerde de moreel complete failliete president een evenement om Amerikaanse Donald Trump, PopeNobelprijswinnaars te eren, maar dat liet Bob Dylan graag aan zich voorbijgaan.”Helaas zal Bob Dylan niet naar het Witte Huis on the Hill komen vandaag. Dus iedereen kan ontspannen”, liet de woordvoerder van Obama weten. Wel feliciteerde de hypocriete Obama prijswinnaar Dylan via Twitter. “Felicitaties aan één van mijn favoriete dichters, Bob Dylan, voor een welverdiende Nobelprijs”, liet hij weten. Wat hij niet liet weten is dat hij dan wel een grote bewonderaar is van Dylan, maar er als mens niets van Dylan zijn songs heeft opgestoken, gezien het feit dat hij maar liefst zeven oorlogen aan het voeren is en niks tegen de extreme armoede en ongelijkheid in de US heeft gedaan en Volks Helden als Edward Snowden voor levenslang achter de tralies wil hebben. Allemaal redenen  dat de US en de Wereld nu zit opgescheept met ‘Mad Dog Trump’ de Kruisengrijper en ‘Mega-belasting-ontduiker’ als ‘Freak-President’.

 

De Zweedse Academy die de prijs officieel uitreikt liet al weten dat Dylan niet aanwezig zal zijn bij de feestelijke Mark Rutte Toppersceremonie op 10 december. Reden voor zijn afwezigheid zouden ‘eerder gemaakte afspraken’ zijn. Wel wordt van de zanger verwacht dat hij een Nobellezing geeft binnen zes maanden na de uitreiking van de prijs en dan kan Obama en zijn corrupte ‘Elite-EU- loopjongens’ zijn borst nat maken. Rutte wilde ook weer eens in de belangstelling staan en liet weten dat hij en zijn moeder nooit een fan van Dylan te zijn geweest want zijn teksten zijn gewoon te moeilijk, maar wel al jaren  een grote fan van de ‘Pulp-songs’ (of reet) van Gordon en de Toppers.