(van onze Internationale ‘Sex-Elite-gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-When ‘Snake in Suit Hollande’ go to the ‘Sex-Kapper’- kosten 10,000 euro.
Francois Hollande schaamhaar kapsterEn dan zijn de rechtse Populistische partijen VVD,PvdA, D66 en GroenLinks boos dat ‘Jan met de Pet’ uit de ‘Elite-Graai EU’ wil. De ‘EU Naai en Graai-Elite ‘is dol op Hollande: “hij is een heerlijke kusser, lekker glad met niet één schaamhaar achter zijn tong”.Terwijl 50 miljoen EU burgers geen nagel meer hebben om van hun reet te krabben laat Hollanda zijn ene (schaam)-haar voor 10 duizend door zijn privé ‘Schaamhaar-sex-kapper’ knippen. Het is niet bekend of de ‘Sex-Kapper’ voor die prijs ook zijn reet scheert en zijn anus bleekt en hem pijpt.’Dictator Hollande’:“U mag rustig weten dat ik mij dagelijks laat ‘knippen’ en ‘scheren’ in een leren speedo zwembroekje, hi,hi,hi,hi,hi,hi”, terwijl mijn Franse OnderdanenLijfeigenen,die geen geld hebben voor de kapper dagelijks op straat demonsteren tegen mijn EU uitbuit ‘Arbeiders-Asscher-Flex-wet’. Zuinigheid en karigheid blijkt een rekkelijk begrip en alleen van toepassing voor de EU Massa,waarvan het merendeel jong kaal wordt van de armoede ellende. De ‘Miljoniar-kapper’ van de kalende geile president krijgt maar liefst 9895 euro bruto per maand, onthulde het satirische blad Le Canard Enchaîné. Maar dat biedt geen garantie op een onberispelijke coiffure, constateren Twitteraars met sardonisch genoegen.

“Deze Sexs-kapper moest zijn kapsalon  Internationale ‘Jonges-Bordeel’ opgeven en hij moet 24 uur per dag klaarstaan.”

De ‘Graai en Naai regering’ bevestigde het royale ‘Ruk en Pijp salaris’ van de presidentiële ‘Sex-barbier’, maar benadrukte dat het budget van Hollande met wat fraude boekhouding 15 tot 20 procent is geslonken sinds hij het stokje overnam van eveneens extreme Klaver Pechtoldcorrupte Dwerg’ IJdeltuit Sarkozy’. Bovendien de Kapper gaat nooit de straat op om tegen Uitbuit-Arbeiders wet te protesteren. Le Canard Enchaîné  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, die bekend staat om hun smeuïge onthullingen en bijtende satire, publiceerde een kopie van het contract van de kapper. Dat loopt van de socialist extreem rechtse geile Populist  Hollande’s aantreden in 2012 tot de verkiezingen in april 2017. Daarmee hebben de lokken schaamharen van de waanzinnige president inmiddels al 376.000 euro gekost, becijferde een Twitteraar. “Kun je nagaan als hij háár had gehad die Psychopaat !” Het is niet de enige hoon die Hollande en de ‘EU-Elite’ ten deel valt op sociale media. Onder de hashtag #coiffeurgate verschijnen bewerkte foto’s van de president met kapsels à la Trump, Merkel, Samsom, Pechtold,Klaver, Hitler, Mousseline en Stalin. En zelfs een kapper die 24 uur klaarstaat blijkt niet opgewassen tegen onverwachte rukwinden in bed en hoosbuien als Hollande klaar komt, getuige de foto’s. Toch klinken er naast woede en spot ook vergoelijkende woorden. Niet richting Hollande, maar richting ex Bordeelhouder sex-kapper Olivier. De verdiensten zijn hem gegund, vinden sommigen,want ik geef het je te doen om die Hollande te pijpen. Als de eveneens extreem corrupte Alain Juppé tot ‘Graai en Naai-president’ wordt verkozen, is de kans groot dat hij zijn lucratieve betrekking verliest. De 72-jarige presidentskandidaat heeft geen haar op zijn hoofd en geen  schaamharen schaamte meer. Hij schijnt wel een leren speedo zwembroekje bezitten, alleen begrijpt niemand meer waarom.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.