(Door Hertsel de Republiek en ondersteunt door onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Politie treedt gewelddadig op tegen massale Franse Opstand. King Willem geshockt(Video)

Gisteren was is het “Le Quatorze Juillet“, de Franse nationale feestdag.Want op 14 juli 1789 werd de Parijse gevangenis La Bastille bestormd, startschot van de Franse Revolutie, die uiteindelijk heel Europa en eigenlijk de halve wereld, in 20 jaar oorlog heeft gestort.Terwijl wij ons hier druk maken over het nieuwe spelletje Pokemon Go, een CIA gerelateerd controle- en volgmechanisme, die plotseling een hele generatie in de ban én in beweging houdt. Het bizarre verschijnsel is al direct een eigen leven gaan leiden, jongeren die turend op een schermpje in de buitenlucht onder auto’s lopen of anderszins onveilige situaties creëren. Het gebeuren is verre van onschuldig, lees dit verbijsterend verslag maar eens:Spiegelt de Pokemon-rage zich aan de Jihad?

De Staats-NOS stond gisteren Bol van ‘Pokémon Go ( is dat geen sluik reclame?),terwijl de ‘Graai-King’ en zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” twee maanden op vakantie zijn.
Alexander-Maxima-Beatrix-GelderlanderEn hoe wij dan weer de CIA (agentuur van Sovereign Military Order of Malta) erbij durven te halen? Lees dan onderstaand verslag over allerlei toevalligheden en achterdochtig complotgedrag:The CIA’s ‘Pokémon Go’ App is Doing What the Patriot Act Can’t. Dus wat de wetgeving niet lukt, doen we gewoon via ons mobieltje en door middel van “gratis APP-jes”, etc. Gestimuleerd door overheden, scholen, verenigingen, Jan en Alleman “APPt” tegenwoordig, saamhorigheid moet je downloaden. De absurditeit neemt met het uur toe. De maatschappij is zo complex geworden, je kunt je er maar beter van afschermen. Via een schermpje, als je niet meedoet ben je een paria, een verschoppeling en word je gepest door je medemens.

Ondertussen in Frankrijk.
Verblind door Tour de France en EK Voetbal en de ‘Ik hou van Holland en King Willem hersenverpuler media-pulp‘ krijgen wij vrijwel niets mee van wat er in werkelijkheid gebeurt. Ook al om de toeristensektor te beschermen, want oproer lokt geen campinggasten.

Meer Lezen: “Herstel de Republiek”.