(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA Eerlijk Delen: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-bas-van-t-woutSlaven’ in Rotterdam.
Het arbeidsmarktbeleid van minister Lodewijk Asscher (aSociale Zaken) is mislukt en grenst aan het misdadige. Dat brallen ze nu opeens in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer, nadat ze eerst de wet hadden goed gekeurd. En nu het volgend kabinet terug naar de tekentafel sturen om de grote onmenselijke problemen op te lossen. Tja, zo gaat dat in “Banana-Fraude-Nederland” met de Verkiezingen in zicht: eerst goedkeuren en dan opeens weer afkeuren. Pure verkrachting van de democratie en het Volk.

VVD-Misdaadgroep: Schrap studie die mensen mondig, sociaal en intelligenter(Video) maakt zonder kans op Slaven-baan.

Hans de Boer en Mark RutteVolgens vakbond FNV heeft het beleid van de PvdA-er ‘NSB-er Asscher’ niet kunnen verhinderen dat de ‘Slaven-flexibilisering’ van de arbeidsmarkt volledig is doorgeslagen in het voordeel van de uitbuit VVD-Ondernemers . „Werknemers, zzp’ers, uitzendkrachten en buitenlandse krachten worden tegen elkaar uitgespeeld als Labbenkakken”, stelt vicevoorzitter Ruud Kuin van de FNV. De VVD-Boss van de PvdA-hoertjes zou de nieuwe ontslagwet het liefst geheel van tafel halen(kuch), terwijl de VVD net zo verantwoordelijk zijn voor die Slavenwet als hun loopjongen Asscher zo niet meer! „Gummen en opnieuw beginnen”, aldus  de hypocriete en doortrapte VVD-Kamerlid ‘Gangster Bas van ’t Wout'( zie:Top 80 Crime Lijst VVD) tot na de verkiezingen. En dan blijft alles bij het oude of afhankelijk van de uitslag wordt het nog erger voor de arbeiders als het aan de VVD-misdaadgroep van ‘Don Corleone Rutte’ ligt.