Zwaar bedreigde Monasch dreigt ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ over ‘Maffiaboss Poresjenko’ Oekraïne.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Populist Rutte’ breekt weer zijn(Video) woord met instemming D66 voor gerlauff-koning‘Maffiaboss Poresjenko’.
Jacques Monasch, kandidaat-lijsttrekker van de ‘PvdA-hoertjes’ van de ‘VVD-misdaadgroep‘ dreigt terecht volgende week een motie van wantrouwen van de oppositie tegen het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher te steunen over het Maffia- Oekraïnereferendum. Dat zei hij donderdag in het NOS Journaal en dat werd bij hoge uitzondering niet eens gecensureerd. Inmiddels wordt Monasch zwaar bedreigt net als ing Steve Brown (schokkende Video) door zijn corrupte Fractievoorzitter Samsom e.a., maar daar durfde hij geen mededelingen over te doen of dat heeft de Staats-NOS van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte met hun corrupte en gewetenloze NOS ‘PR-man Marcel Gelauff’ toch weer weg gecensureerd.

Monasch:‘Playboy-Samsom’ verwaarloosde fractie bewust, maar niet zijn ‘Callgirl Saar van Bueren’.

Woedende Monasch eist opheldering van de corrupte PvdA top Samsom, Asscher en Spekman.
Het Tweede Kamerlid Monasch wil dat de uitslag van het referendum van april, waarin een meerderheid van de bevolking zich uitsprak tegen het Maffia- associatieverdrag met de Maffiabaas Poresjenko van de Oekraïne, wordt gerespecteerd. Het kabinet wil in opdracht van ‘TTIP-Obama’ het Maffia-verdrag niet torpederen en zoekt een ‘Nep en Fop uitweg’, waarmee zij zoals gebruikelijk de Wil van het Volk weer kunnen verkrachten.

Mogelijk conflict met de corrupte leiding PvdA-hoertjes. Corrupt PvdA: op weg naar 0 zetels met ‘Iman Samsom’.
Poresjenko Rutte„Als het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ hier niet naar luistert, moet ik helaas een motie van wantrouwen steunen”, aldus Monasch. De stap die hij wil nemen is zeer uitzonderlijk. Hij koerst hiermee aan op een conflict met de corrupte leiding de alcoholist en ‘Showbizz-arbeider Spekman’ en Playboy en ‘Imam Samsom’ van de op één haar na niet meer bestaande partij. Monasch wil niet zeggen wat hij gaat doen als de arbeiders verrader van de PvdA het kabinet toch steunt. De’ VVD Valse nicht Rutte’ wil doorgaan met het zoeken van een ‘Nep en Fop oplossing’ voor het referendum en   voor Obama en zijn zet baasje de Maffiabaas Poresjenko tot de ‘Europese-Graai-Top’ van 15 en 16 december. Volgens hem zal de instabiliteit voor de Ultra- Rijken Gangsters in Oekraïne toenemen als het Maffia-verdrag er niet komt en „zal het Poetin in de kaart spelen en Obama en de Ultra-Rijken boos maken.”

’Veeg Maffia-verdrag van ‘TTIP-Obama’ en zijn EU-Graai Elite van tafel’
Hans Spekman
Kort na het Maffia-referendum stemde Monasch al eens met de oppositie mee tijdens een stemming om het associatieverdrag van tafel te vegen. Volgende week praat de Kamer weer over het referendum. Een mogelijke motie van wantrouwen tegen dit beleid zal het dan zeer waarschijnlijk niet halen, aangezien o.a. de ‘Rent a D66‘ en de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep uiteraard weer de Wil van het Nederlandse Volk gaan verkrachten.Monasch gaf in maart aan zich niet meer verkiesbaar te stellen voor de Kamer omdat hij van mening verschilde over de te volgen koers, de corrupte bestuursstijl en organisatie van de kadaver fractie in de Tweede Kamer van ‘Eichmann Samsom’ en zijn arbeiders verraders partij. Vorige maand maakte hij plotseling bekend te willen gaan voor het lijsttrekkerschap van de PvdA-hoertjes om ze wat te pesten en wat schrik aan te jagen voor hun Graai-baantjes in de ‘Tweede-Slangekuil-Kamer’ en als corrupte gemeenteraadsleden in dienst( collaboreren) van de VVD-misdaadgroep.

Zendtijd Politieke Partijen Mark Rutte: Stem VVD, Liegen Okéee! 

17 reacties op “Zwaar bedreigde Monasch dreigt ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ over ‘Maffiaboss Poresjenko’ Oekraïne.

 1. Pingback: Is de kwestie Jacques Monasch PvdA doorgestoken kaart ? « Debat in de Digitale Hofstad

 2. Er komt wel een moment waarop de van Reijns Ruttes Wiegels e vvvvvv a meer on the run zijn,, wanneer zij als kikkers door het land huppen en nergens een rustplaats kunnen vinden.

  Want dat is de uitkomst van hun werken,,, nouja,, werken kun je dit niet noemen.

 3. Recentelijk laten lekken via corporate / alternative media van schok-kende maar allang bekende info dient maar één doel:: gemoedstoestand opfokken tot kookpunt.

  Boos Wit Boos Zwart, Ideale cocktail voor de beslissende valse vlag.

  Met scherp schieten altijd prijs net zo als ze de schietende Gladio agent provocateurs van de coffeeshops in Amsterdam maar niet worden gevonden.

 4. De medewerkers van ABN Amro moeten het dit jaar zonder kerstpakket doen. scrooge Gerrit Zalm maakte deze ‘lastige beslissing’ bekend aan het personeel.

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Wat ’n gelul van die Sjaak Monasch. 25/30 jaar lang meegewerkt aan het
  verraadt van Kies Kok en de daarmee samenhangende verloedering en on-
  -dergang van een sociale samenhang.
  Nu het te laat is en de nagenoeg onherstelbare schade nauwelijks te repareren
  ineens weer een achterhaald sociaal smoelwerk trekken met navenante leugens.
  Afstudeert op idealen en intriges zal Monasch den monarch dienen en daarmee
  de democratie verraden .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s