(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Arjo Klingens:“Ik voelde me nu net een subsidie-hoer”. En dat is wel te begrijpen, want dat Arjo Klingensis zij ook bij uitstek! Tip van de week voor hongerende Bijstand families: Start een rock Band van de Staat en wordt ‘Subsidie-Miljonair’. Is dat een ‘Elite-kunstenmaker-Complot‘?
De band “De Staat” heeft jaarlijks 263.000 euro subsidie van het Fonds Podiumkunsten toegekend gekregen. Waarvoor? Waarom? Om hun cocaine en drank rekening te betalen aan ‘Maffiabos John de Mol’? Dat is ongeveer 20x keer een jaar uitkering van een Bijstand familie. Is dat Waanzin of niet? Het leidt in ieder geval terecht tot veel ophef van verontwaardiging bij het kaalgeplukte Volk. „Zij redden het wel, had het geld aan anderen gegeven zoals bijv. Circus Renz en kinder projecten in arme buurten.” Welke Ratten in pak hebben dit nu weer bedacht? ” “Weten die Bestuurs-gangsters die de subsidie verstekken niet dat er 500 duizend kinderen zijn die niet eens behoorlijke maaltijd per dag krijgen?” Moet die Rock Band voor dat miljoen iedere dag gratis optreden bij de onmenselijke ‘PvdA-Voedselbanken’ van die vuile arbeiders verrader Jetta Klijnsma?”

De duistere Fonds Podiumkunsten rol van de corrupte ‘Staats’ bandmanager Arjo Klingens.

Zij behartigt op de eerste plaats de belangen van De Staat door extreem vals en corrupt te zingen, maar staat ook als een van de ruim 150 valse en corrpte  adviseurs bij het Fonds Podiumkunsten te boek. Op sociaal media is terecht een lawine aan kritiek losgebarsten. Velen begrijpen terecht totaal niet dat de band Frank Masmeijer Coca Bananaszoveel geld toegekend krijgt en vragen zich af welke corrupte vuiligheid hier nu weer achter schuil gaat.„Misschien is het wel begonnen als wrange grap van de Ratten in pak.De Staat krijgt een miljoen van De Staat. En dat 1 waanzinnige en aan de drugs verslaafde,corrupte ambtenaar de grap serieus nam”, schrijft een criticus op Twitter. „Het is ook best lastig opstarten als muzikant… Maar een band als De Staat heeft qua geld nu toch wel genoeg bodem?” Ook wordt er gegrapt dat het fijn is dat ze, met de subsidie op zak, voortaan gratis optreden voor de wanhopige werkloze armen in de Bijstand.De  corrupte vijfkoppige formatie uit Nijmegen stond in het verleden in het voorprogramma van Muse en meerdere malen op Pinkpop. De Staat krijgt de subsidie de komende vier jaar structureel toegekend en dat is dus meer dan een miljoen euro. De waanzinnige en kennelijk extreem corrupte commissie beoordeelt hun artistieke kwaliteit als ruim voldoende, is te lezen in hun  waanzinnige en criminele advies.„Het was moeilijk het hoofd boven het water te houden, maar nu hoeven we even niet meer te sappelen(kuch). Dit komt vooral het creatieve proces ten goede, we hoeven onszelf niet meer af te remmen in ons drugs en drank gebruik ”, heeft de corrupte zeer goed connected met het ‘Good Old boys netwerk’ manager Klingens aan eveneens zwaar gesubsidieerde Staats-NOS ( 600 miljoen per jaar) laten weten.  Voor die misdaad is zij met stip bij haar Zakkenvullers relaties op het “Elite-Gangster Bilboard” geplaatst. Anderen, zoals het muzikale theatergezelschap Orkater en festival Noorderslag, krijgen de komende vier jaar niets meer en kunnen de Bijstand in van  de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ en hun kunsten om in leven te blijven op straat gaan vertonen. .

Het corrupte ‘Rat in pak fond’s kon slechts 40 procent van de 212 aanvragen honoreren, werd vandaag bekend. Hoe het ook zij, het voltallige misdadige Bestuur van Fonds Podiumkunsten, te weten Voorzitter Kete Kervezee(Voormalig ‘Graai-BOBO’ Kete Kervezeevoorzitter van de Raad voor het Primair Onderwijs (PO-Raad), voormalig corrupt inspecteur-generaal van het Onderwijs/OCW en voormalig corrupt inspecteur-generaal van geen Werk en Inkomen/SZW voor ‘Jan met de Pet’.),Marieke Bax(Voormalig ‘Graai-hoofd’ M&A Sara Lee Corporation Europe. Adviseur Corporate Governance(zie: “Corporate Crime Top100”) en diverse neven Graai-functies ( Corrupte Raden van Commissarissen, -Toezicht en –Advies voor Graaiers). Initiatiefneemster van ons Talent naar de subsidie Top.),Jacobina Brinkman(‘Graai-Partner’ bij het ‘Witwas-Panama-centrum’ Price, Waterhouse Coopers),Mavis Carrilho( Vage Graai Zelfstandig adviseur en executive coach van aan de cocaïne verslaafde BN-ers),Ila Kasem( ‘Graai-Directievoorzitter’ bij Van de Bunt Adviseurs voor Organisatie en Beleid hoe de Ratten en pak en Rock Bands hun zakken kunnen vullen met o.a. subsidies en belasting ontduiking ),Frits Lintmeijer(Werkzaam als zelfstandig adviseur van drugs dealer en Rock Bands.), Stef Oosterloo (Corrupte Projectdirecteur Executive Strategy gemeente Rotterdam van de extreem corrupte ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ en het havenbedrijf van de VVD Boef Timo Huges), Stijn Schoonderwoerd(Algemeen ‘Graai-directeur’ van het  ‘VOC–RijksmuseumVolkenkunde geroofde Cultuurschatten in Leiden zijn door ons zonder subsidie op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst als criminele subsidie misbruikers van het ergste soort.

Opmerking: Na een dag vertraging. Vandaag Shocking Video reportage: Steve Brown in gesprek met de anti-drugs Politie Commissaris van Bali over het Complot van het niet vervolgen van het Doping gebruik van de Westerse Atleten. Over een jaar of tien zal Eenvandaag ook met dat onderwerp komen