( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voor niks gaat de zon alleen op voor Ratten in pak en King Willem in “Banana-fraude-Nederland”.
De gewone Mens en dier zijn niet veilig voor het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Was Sharon Dijksmade VVD Boef Erik Wiebes aka “Alle Armen aan het Gas” kort geleden nog verantwoordelijk voor de ‘moord’ op Circus Renz voor slechts 100 duizend euro belasting schuld omdat zij zich geen corrupte account konden permitteren. En nu vermoorde de ‘PvdA Hamburger Dijksma’ de Olifant van Circus Renz Berlin. Kan het nog walgelijker? Waarom had bijvoorbeeld die ‘VVD Boef Wiebes die dag en nacht keihard werkende mensen uit liefde voor het Circus, die niet eens het zout in de pap verdienen niet dezelfde duistere ‘Witwas-deal’ gegeven als Starbucks? En waarom had Circus Renz ook geen subsidie, gezien alleen al het feit dat de ‘PvdA Olifant Dijksma’ 5 miljoen euro schonk aan de Clinton Maffia Biljoniars Family. En de ‘PvdA-Geesteszieke Jet Bussemaker’  80 miljoen aan het Rijksmuseum van de ‘D’66 Egotripper Pijbes’ schonk voor twee Rembrandt. Daar komt nog bij dat de gejatte miljoenen bonussen van de Rat in pak Zakkenvullers ons dagelijks om de oren vliegen, maar een tonnetje voor Circus Renz Ho maar! Dan zwijgen wij maar over het feit de ‘Zwanendrifters sadisten moordenaar’ jarenlang en nog steeds ongestoord hun gang mogen gaan van die ‘PvdA Hamburger Dijksma’ in ‘Banana-Fraude-Nederland”.

Milko Steyvers na faillissement ‘moord’ op circus Renz: “Voelde me besmette kip die geruimd moest worden”.

Nu zitten er zestig gebroken eerlijke altijd keiharde gewerkt hebbende mensen van Circus Renz in de ‘Bijstand Balkenende IVSlaven kampen’ van ‘Kapo Jetta Klijnsma ‘en kost het de gemeenschap een ton per maand.Staatssecretaris ‘Olifanten doder Sharon Dijksma’ (Economische Corrupte Zaken) is verantwoordelijk voor de dood van een olifant van Circus Renz Berlin. Dat vindt volgens RTV Noord althans het circus, dat momenteel in Appingedam staat. Door een besluit van Dijksma mogen wilde dieren niet langer optreden in het circus. Circus Renz Berlin stalde daarop zijn twee olifanten vlak over de grens in Duitsland, om te voorkomen dat ze in beslag zouden worden genomen. Binnen twee weken overleed de 53-jarige olifant Rhani echter, volgens manager van het circus Jan Hoekstra omdat ze last kreeg van heimwee en stress. Enkele weken eerder was het dier door een dierenarts nog helemaal in orde bevonden. De 52-jarige olifant Karla heeft het circus na de dood van Rhani meteen teruggehaald. Waarom er geen overgangs regeling is om dieren die hun hele leven in een circus hebben geleefd en goed zijn verzorgd is pure bureaucratische moord. Laat die paar dieren hun laatste dagen slijten bij hun verzorgers,waarvan het merendeel ziels veel houden van hun dieren.

Grootste Olifant Satoa ter wereld afgeslacht door ex Koning Carlos VII.
Koning OlifantToch is er ook positief nieuws voor Dijksma. Na haar dood moord met de wet in de hand op de Olifant werd Dijksma ‘s-nacht uit haar Kingsize vier personen bed gebeld door de Spaanse Zakkenvuller ex King Juan Carlos de Grote Olifanten doder die haar uitbundig feliciteerde met haar jacht trofee en haar ff gelijk om een paar miljoen’King Willem- Blin, bling’ subsidie vroeg. Het speciaal aangepaste Kingsize Obesities ‘Olifanten- bed’ van Dijksma van 52 duizend euro is overig wel voor 100 procent vergoed door haar collega in crime de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’, maar dat had u natuurlijk al begrepen als lezer van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir