(van onze Internationale Duivelse ‘Elite- gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Paus: De Wereld is in Genocide-oorlog van de Duivelse Ultra-Rijken tegen deMark Rutte weerloze massa.
De ‘Mad dog Trump’ met zijn extreme dure ‘Callgirl-Duiveltje Melania’ bralt negen van de tien keer leugens en beledigen als een  losgeslagen Helse Duivel, maar deze keer heeft hij 1000 procent gelijk. De Duivelse ‘Cash-Machine Hillary Clinton’ is zeker een Duivel,die zich zelfs ook nog laat financieren met 5 miljoen euro belastinggeld van de PvdA “Miss Cow” Dijkstra .“Miss Cow” en haar Boss King Willem werden terecht voor Moordenaars, Maffia en Duivels uitgemaakt tijdens hun Bilderberg Catwalk2016 waarop hun HuisMarokkaan Aboutaleb trots als een Bolle ‘PvdA-Duiveltje’ zijn duim opstak:

Italiaanse Mafia zijn Gentlemen vergeleken (Video) bij de ‘Clinton-Pedo-Maffia’. 

Schokkend ‘Elite-MAD-MAX- Duivels-Complot’: Christopher L. Brennan, author of ‘The Fall of the Sharon DijksmaArab Spring!
De US burgers kunnen kiezen tussen een Mad dog en een Duivel. Maar is het ooit anders geweest? Was niet de echtgenoot van de ‘War Mongol Hillary’ ‘Pedo Bill’ ook niet een Duivel die zijn Cigar overal in douwde als Helse President van de USA. En hoe zit het met ‘TIIP-Drone Obama’? Is dat ook geen Duivel? Vraag het aan de onschuldige mensen die hun hele familie zijn kwijt geraakt door een drone. Wie zeker een Duivels is de ‘Geld- Vampier Bush’. De voormalig Venezolaanse President Chavez merkte al op tijdens zijn speech bij de VN dat het nog zwavel stonk,aangezien voor hem Bush zijn Duivelse 9/11 vuilnis had uitgekotst over de VN-toehoorders.

Paus: 9/11 is gewoon het zoveelste Complot(Video) van de Heersende Klasse.
En Bush daarna de Wereld in chaos,armoede,honger, ongelijkheid en Oorlog stortte met zijn Duivelse knechtje Blair met als resultaat dat o.a. zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger en 60 miljoenen mensen op de vlucht.

Hoe groot is de Duivelse (Video)moorddadige macht van het ‘Royaal-Shell- Koninghuis.
En dan te bedenken dat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en ‘Graai King Willem’ pocht de trouwste bondgenoot te zijn van de ‘Duivelse US-Elite’. Zijn zij daardoor de knechtjes van de Duivel? Volgens de Paus en de alternatieve Pers zeker.