(van onze dr. Goebbels ‘Sport- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRZoek het verschil tussen  ‘Graai-King Willem’ en het  IOC en de corruptie positief gevonden Blatter met de FIFA.Hoe wijdverspreid is doping onder Nederlandse atleten? Het antwoord is de helft, maar dat is geen beletsel voor de IAAF om de ‘Doping NL-ers’  feestelijk af te laten reizen naar RIO samen met ‘Captain Gay Eurlings’.De NL atleten is wel geadviseerd om een kurk mee te nemen en extra op hun eigendommen te letten.

De extreem corrupte Internationale atletiekfederatie IAAF  van Tessa Rolink Camiel EurlingsObama en Merkel handhaaf collectieve schorsing voor Russische atleten. Ook werd het Russische voetbalteam bijna het Europese Kampioenschap Toernooi uitgegooid toen hun Hooligans te keer gingen. Maar als Hooligans van ander landen exact hetzelfde doen horen wij niets. Zit de UEFA soms aan de Obama Doping? Waarom? En voor wie? Sinds Poetin de Krim en het Russische deel van Oekraïne van de sportieve ‘Maffia Oligarch  Porosjenko’ na een democratische referendum heeft ingelijfd lijdt het Westen aan Russofobie en is Poetin door de ‘Mainstream & Maffia-media’ gebombardeerd tot Raspoetin, die op alle fronten geboycot moet worden. Stel je voor dat andere landen het voorbeeld volgen en het Moordende, uitbuit Juk van de US en ‘EU-Elite’ afschudde, waar blijven ze dan met hun TTIP en ‘Maffia-Associatieverdragen‘  tegen de menselijkheid.

“Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC. De Uitzending van Zembla dat er 5000 atleten aan de Doping zijn is  ‘Royaal-IOC-mysterieus’  verdwenen.
Voor het eerst in de Geschiedenis van de Sport is een land collectief gestraft wegens gebruik van Doping . Gelukkig dat dergelijke maatregelen niet gelden voor de Tour de France
( Tour de Doping) , want dan had Frankrijk nooit meer mee mogen doen aan Internationale Sport evenementen. En wat te denken van het doping gebruik van de Sportende Jeugd in de US. Die is wijd en zijd bekent en loopt een decennia lang de spuigaten uit.

Teen Athlete Pressured into Taking Steroids | What Would You Do? | WWYD..

De Stijf van de corruptie staande NeoNazi EU-VVD-er Hans van Baalen noemt alle boycoten tegen Rusland positief.
Ironisch en wrang in dit verband is dat in het IOC  n.b voorheen de ‘Graai-King Willem’ zat als Voorzitter en toen die weg ging zich liet vervangen door de extreem corrupte’ Captain Gay Eurlings. Die laatste zit misschien niet aan de doop en/of drugs maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn voormalige vriendin  Callgirl straffeloos zwaar te mishandelen (video) en te beroven van haar oorbellen. Lekker sportief en een goed voorbeeld voor de jeugd. Dergelijke corrupte gewetenloze lieden als ‘Graai-King Willem’ en zijn billenmaatje ‘Captain Gay Emiel’ brengen je wel aan de doop als je er nog niet aan zit. Een Westers Mainstream& Maffia- media wonder: Alleen Russische sporters van Poetin Raspoetin moeten collectief gestraft worden voor doping gebruik, de rest kan door fietsen. Nog een Westers ‘Mainstream&Maffia-media’ wonder alleen Poetin bemoeit zich militair met andere landen in de Wereld. De US en de NATO is nooit in Vietnam geweest.

 

Toch heeft Vietnam sindsdien de grootste delegatie bij de Para-Olympische spelen. De US heeft nooit in Zuid-Amerika ( President Allende vermoord, enz.) en Afrika regeringen militair sportief omver gegooid. De ‘US-Elite’ en de ‘Oliemaatschappijen-NATO’ heeft nooit in het Midden Oosten Dictators als Saddam en Gadaffi vermoord en regiems omver geworpen. Nee, dat soort misdaden tegen de menselijkheid doet alleen Poetin volgens de US en EU ‘Geld-Vampiers-Elite’. Dictator Poetin vaart eigen koers voor Rusland en laat zich niet de les lezen door de Westerse ‘TTIP- Dictators’ Obama en Merkel. Dat ligt de twee Westerse Dictators Obama en Merkel zwaar op de maag en zij laten dan ook geen gelegenheid voorbij gaan om Poetin te boycotten en Rusland te besmeuren. Ondertussen zijn door al die ‘anti-Doping Dictators’ vandaag weer 15 duizend kinderen van de honger gestorven, maar één ding aan die gestorven kinderen is wel positief: zij zaten niet aan de Doping.