( van onze Wie neukt wie privé Elite- pedo redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het inmiddels beruchte ‘Koninklijke Elite pedofielen Neonazi Leidse studentencorps Minerva’ heeft ‘ een aantal’ leden de Hans van Baalenkomende weken de toegang tot de sociëteit ontzegd en die lopen nu stage bij de van misdaad verdachte Fractievoorzitters in de Tweede Kamer.Dat laatste was zo geritseld, want de Fractievoorzitters van de Gevestigde Orde Partijen zijn allemaal familie van de geschorste studenten. Die maatregel is opgelegd aan alle bewoners van Minervahuis Vliet 15 nadat bekend werd dat een studentenkamer van een eerstejaars Neonazi  is verbouwd tot een ruimte met nazi-elementen die doen denken aan een concentratiekamp. Er hingen diverse posters van Hitler, Prins Bernhard en van de ‘VVD EU Graaier Neonazi Hans van Baalen’. In de nok van de Pees-kamer genaamd de “Prins Bernhard Kamer” hangt een rol prikkeldraad, aan de muur hangt een geïmproviseerd hakenkruis, er is een treinspoor geschilderd, een moestuin met prikkeldraad er omheen en op een muur is ‘Arbeit macht frei’ gekladderd, naast een PvdA Poster van’ Kapo Jetta Klijnsma. Nu zij betrapt zijn is het Minevra adagium ‘Wir habe est nich gewust’ van toepassing. Je zou anders verwachten als je de buitenkant van het pand beziet. Het grachtenpand van drie verdiepingen ligt in het centrum van de studentenstad Leiden, in een rustige zijstraat van het chique Rapenburg waar geen vluchteling ‘IS-strijder’ ooit te bekennen is. Universiteitsblad Mare meldde in maart 2006 dat in zes maanden tijd er vijf gewelddadige incidenten bij Minerva hadden plaatsgevonden. Viermaal was er sprake van ernstige mishandeling van arbeiders kinderen, waarschijnlijk wezen. De criminele vereniging heeft interne Doofpot maatregelen getroffen, waarna voor zover bekend geen incidenten meer zijn gemeld mede door ingrijpen van de VVD Klasse Justitie’ van o.a. de Minvera leden de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’ en ‘Queen Beatrix Shell’.

Liefde voor SS-liederen deelt Hans van Baalen historisch met de Koninklijke familie.
Zo zwijgt de Mainstream media al jaren als het graf over de gewapende tak van Minerva “Pro Patria (studentenvereniging). De Koninklijke Leidsche Studenten Vereniging tot Vrijwillige Oefening in den Wapenhandel “Pro Patria”, opgericht op 3 november 1866, is de studentenweerbaarheid van Leiden en is een  Hitlerjugend gezelschap binnen de LSV Minerva. Bekende oud Graai en Naai bendeleden: Hans van Baalen, Harm Brouwer, Joris Demmink ( werd later zeer beroemd dat hij zij zijn ‘Minerva-geweer’ straffeloos  in kleine arbeiders kinderen stopte) Pim van Doorn ,Hans Gualthérie van Weezel,Oscar Hammerstein (advocaat),Adriaan Pieter Kaland, Frits Korthals Altes, Michiel Zonnevylle. Hun lijflied is het Nazi ‘Horst Wessel’. Van Baalen is regelmatig waargenomen in de straten van Leiden en op de Wallen in Amsterdam,terwijl hij het Horst Wessel lied brulde.

Minvera is pervese, criminele kraamkamer van  de Heersende Klasse en zou al jaren verboden moeten zijn.

Een lid van Minerva ( zoon van een beruchte politicus), van wie de naam bij de redactie bekend is, noemt de actie opmerkelijk. ‘We hebben juist een enorme traditie in verzet tegen onderdrukking. Dat wordt er in je eerste jaar in gehamerd’ ,liegt hij als een echte beroeps leugenaar van het politieke kaliber”Boy”Dijssselbloem van de Misdaadbanken. Minerva is van oudsher een pervers broeinest van de Elite en Koninklijke familie, alwaar men klaar gestoomd wordt om het gewone Volk uit te buiten en te onderdrukken en hun kinderen te misbruiken. Zo zijn enkele prominente leden  Beatrix, Opstelten en Demmink en Joost Karhof van de Staats-NOS.  Lees hier een serie artikelen ( Bron: Klokkenluider) over de wan en misdaden van het Theken strip bernhardCriminele ‘Elite- Pedo Studenten Corps’ .Volgens een ander lid ( zoon van een beruchte VOC familie (video) ), die tevens anoniem wil blijven, vinden veel leden de ‘Prins Bernhard-grap ‘ontzettend onsmakelijk’. Volgens deze bron moeten ouderjaars de kamer van eerstejaars die net een jaarclub hebben gevormd, traditioneel ‘op een meestal leuke en ludieke manier’ laten verbouwen door wat Illegale Vluchtelingen of anders arme Homeless sloebers. Deze actie zou daar onderdeel van zijn en is ieder jaar tot kerst dolle sadistische pedo pret. Volgens de nu al tot op het bot corrupte Minerva-praeses Max Grapperhaus ( een telg van de Monster familie Grapperhaus die de ‘Btw-roof’ mede heeft bedacht met Bankier-Gangsters van het eerste uur) is dit niet het geval. ‘Dit is een aangelegenheid die losstaat van de vereniging.’ Grapperhaus bralt dat hem de context van de actie niet bekend is als een volleerd VVD politicus die net betrapt is op declaratie fraude. Geruchten gaan dat een van de bewoners van het huis Joods is. Grapperhaus bevestigt noch ontkent dat. ‘Of er nou wel of geen Rijke Joodse jongen woont, dergelijke acties zijn ongepast en kunnen niet door de beugel’ als wij worden betrapt, bralt hij wederom als een doortrapte VVD politicus , die net betrapt is met een te jonge Schandknaap of heroïne hoertje. Dat de leden niet zijn geschorst, komt omdat schorsing verloopt via het interne Elite Doofpot-rechtspraakorgaan, bla, bla, bla. ‘Daar gaat veel tijd overheen.

Minvera is van oudsher de grootse toeleverancier aan de ” Pedo House of Cards”.

Het corrupte en liederlijke bestuur heeft alle bewoners van het huis aangegeven de komende weken niet welkom te zijn op de sociëteit. Zodat de Pers er niet kan achter komen wie het precies zijn.’ De komende tijd wordt uitgezocht hoe de verbouwing is verlopen en welke bewoners er wel en niet bij betrokken waren. M.a.w. deze zaak gaat net als bij hun ouders in de Politiek en/of het zakenleven de Doofpot in. In een interne mail aan de leden spreekt het bestuur van ‘aanstootgevende beelden’ die van de kamer zijn gemaakt. Die ‘staan haaks op de fundamentele waarden van onze Vereniging en waar wij allen voor staan. Leden, laat dan ook voorop staan dat wij gezamenlijk geen ruimte laten voor dergelijke acties, nooit(Kuch).’

Een bewoner die ook anoniem wilde blijven ( achternaam Mussert) van het huis wilde vandaag niet reageren als een volleerd corrupt VVD en/of NSB PvdA  politici of lid van het ‘Graai-koningshuis.