( van onze Royal Moorddadige Belasting Vrije Graai-redactie)

042AMSTERDAM- NoirKing Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE!”(Video). 
De Koninklijke (verrotte)‘VOC- appel’ rolt niet ver van de boom. Koningin Wilhelmina, Hare Majesteit wenste geen ‘Joodse Labbenkakken’ vluchtelingen in de buurt van haar zomerverblijf. ( Meer lezen bron:Website Gerard de Boer) Hofnar Rutte’: Uitslag maakt situatie ingewikkelder voor Zomer Paleis King Willem.
De Amsterdamse hoogleraar prof. mr. I Kisch zou later in het tijdschrift ‘Studia Rosenthaliana’ onder andere schrijven: “Van enig gevoel van medeleven van koningin Wilhelmina met de Joodse vluchtelingen, en van enige wens om hun leed te lenigen, is nimmer ook maar iets doorgedrongen. En zo moet ik dan spreken van de Hoge Afwezige. In de zaak der vluchtelingen heeft zij het hart niet op de rechte plaats gedragen”, aldus prof. Kisch in juli 1969.

King Willem en Familia officieel op vakantie. Gratis VIP bestemming geheim.

Mark Rutte En goorMaar er is altijd meer: De Oorlog ‘s misdadiger ‘Opa Zorreguieta ’ is kennelijk inmiddels lichtelijk dement, want hij belt steeds om de haverklap midden in de nacht (hij vergeet het tijd verschil) vanuit het Argentijnse Zomerpaleis van zijn Schoonzoon King Willem waar hij gratis woont ‘Hofnar Mark Rutte’ op met de boodschap dat hij de ‘Argentijnse-oplossing’ heeft voor de ‘Dutch Vluchtenlingenmanie’. Zet ‘De Vliegtuigen’ in bralt hij steeds wild enthousiast! Rutte is zo moe dat ‘Opa Zorreguieta’ steeds midden in nacht belt, dat hij nu Gordon laat opnemen en die moet dan zeggen dat Rutte net op de toilet zit te poepen. Dat antwoord Opa ieder keer bezorgt laat mijn Markje wel zijn kont goed afvegen. Zal ik doen zegt Gordon dan keer op keer.

Het Schaduwcommando van de Nazi ‘Prins-Pooier Bernhard’ is nog springlevend in “Banana-Fraude-Nederland”met dank aan het”Lieg en Bedreig Kabinet”(video). 

schermafbeelding-2012-11-15-om-10-04-401-1