( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Fucking Shocking :Drs Micka Kat is de Nostradamus The Forecaster van  ‘Pedo-Banana-Fraude-Micha KatNederland!
Drs Micka Kat heeft reeds drie maanden in
voorarrest gezeten en is recentelijk tot tien maanden cel veroordeeld. En dat is pas het begin van zijn strijd tegen   misdadige vervolging door de’ VVD-Pedo-Jusitie’. Er lopen nog vijf of zes verzonnen ‘Kafka-strafzaken’ tegen hem, die uiteraard worden geleid door de ‘Top Minerva-VVD Lid’ de voorzitter van het corrupte College procureurs generaal Herman Bolhaar ( die verklaarde zich weer grote bewonderaar van ‘Geilneef Peter R. de Vries’.). Wat heeft Kat voor een vreselijke misdaad gepleegd dat hij mogelijk voor tien jaar de cel in wordt opgeborgen. Hij heeft als eerste de ‘Top Minevra-VVD-er’ en ex OM Boss Joris Demmink ontmaskerd als een rapist pedofiel. En nadien de Pedo-kliek die Demmink beschermd aan de kaak gesteld. That’s it!  Daarnaast wordt hij door de ‘Mainstream media maffia onder leiding van  de ‘Pedo Pr-man Peter R de Vries’ en de hoofdredacteur van de NOS  ‘VVD-Elite-Pedo’s’  Marcel Gelauff weg gezet als verrotte vis en De Complot Gek van Nederland.  Nu zou men toch als gemiddelde Nederlander kunnen denken dat Kat ook een Complot gek is. Want wie overkomt nou een dergelijk horror verhaal? We leven toch in een Rechtstaat en democratie ? Nou, niet dus! Drs. Kat is niet de enige  die wordt opgeborgen en aan de schandpaal genageld als men aan de fundamenten komt van het “Straf de Arme maatschappij” konden wij gisteren zien bij Canvas waar  de Amerikaanse Nostradamus Martin Amrstrong centraal  stond. En bijna identiek horror verhaal als dat van Kat.

Martin Armstrong de Nostradamus The Forcaster van de ‘Financiële Rat in pak Wereld’.

Martin Armstrong was financieel adviseur in de jaren 80 en 90. Hij maakte furore met zijn computermodel dat met hoge nauwkeurigheid economische kantelpunten en oorlogen wist te voorspellen. In 1999 viel de FBI binnen in zijn kantoor. Hij werd vals beschuldigd om 3 miljard euro frauduleus achterovergedrukt te hebben en moest zeven jaar brommen zonder enig proces en dat staat Kat ook te wachten in“Pedo-Banana-Fraude-Nederland”. Wilden ze hem het zwijgen opleggen om te verhinderen dat hij de fraudes en witwassen en schulden van de grootbanken als Goldman en Sachs openbaar zou maken? Het antwoord is klip klaar. Ja! En volgens zijn computermodel zal er rond deze tijd een nieuwe schuldencrisis en ook daar heeft hij als de Nostradamus van de ‘financiële pluk de massa kaal Bank systeem’ ook gelijk in gekregen. En Micha Kat? Die krijgt ook keer op keer gelijk in alles wat hij tot nu openbaar heeft gemaakt.