( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAAM-NOIR-Uniek in de Wereld! Alle fracties in de Tweede Kamer worden nu formeel geleid door een Anoucha Van Miltenburgverdachte van een misdrijf. Welk land in de Wereld kan dat “Banana-Fraude-Nederland na zeggen”?
VVD ‘Hysterica Anoucha Van Miltenburg’: Kritiek binnen Tweede Kamer Kroeg houden.
‘Snake Plasterk’ liegt over stiekem doorgeven van miljoenen getapte telefoongespreken aan de USA NSA. De ‘KBG Boss Zijlstra’ heeft aangifte gedaan tegen al zijn collega fractievoorzitters wegens ambtsmisdrijf. Het OM heeft genoeg bewijzen om wie het gaat te vervolgen. Het presidium van de Tweede Kamer onder leiding van de ‘VVD Hysterica Miltenburg’ wil dat OM-report niet in ontvangst nemen en dus komt er weer een (Doofpot)-commissie,de zoveelste! Zij beroept zich er nu op dat zij en haar presidium niet weet welke Fractie Voorzitter de crimineel is in deze en het ook niet wil weten. M.a.w. : “Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt ”, steeds maar weer de Doofpot van ‘Banana-Fraude-Nederland” in.

‘Imam-Samsom’:”Ik heb niet ‘gelekt’ naar mijn ‘Callgirl Saar B.’ uit Commissie-Stiekem” .
Diederik SamsomDe enige twee personen die een motief hadden om te ‘Lekken’ en ‘vlekken’ waren Plasterk en Samsom. Plastkerk om zijn corrupte liegende PvdA-reet te redden en Samsom om diezelfde reden. Maar wie vaart er wel bij om de daders Plastkerk en Samsom nog even uitstel van executie te geven ten kosten van het aanzien van de Tweede Kamer het Nep– Cirmineel-parlement? Dat is de VVD-misdaadgroep van de VVD’ KBG Boss Zijlstra’. Vanaf nu zitten Plasterk en Samsom en dus de PvdA-hoertjes nog meer met huid en haar in de ‘VVD-zak’ van “Zwarte Piet”en daar kwam geen bedreiging aan te pas!