( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze Doofpot redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nabestaanden van Australische slachtoffers van de aanslag op vlucht MH17 Plasterk Timmermanshebben een verzoek neergelegd om naast de daders en medeplichtigen onder meer oud-minister Ivo Opstelten en oud-staatssecretaris Fred Teeven en Plasterk te vervolgen. Dat is nou precies wat ook Volksnieuws uit Amsterdam -Noir vanaf dag één als eerste heeft gesteld: “Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u”. Ze hebben dat onlangs gedaan bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.

 

Top Fraudeur -Lodewijk Asscher’: “Wij moeten ons hoofd koel blijven houden, anders worden ons de kleren van het lijf gerukt of eindigen wij met zijn alle in de cel”.

De oude VVD leugenaar Opstelten heeft direct gereageerd met zijn gebruikelijke ‘VVD-bral-verklaring’ (Video):” Het is niks en het wordt niks net zo als met mijn goede oude Minerva jeugd vriend  en Justitie Collega Joris Demmink”. Ook andere personen die volgens de ouders ,,nalatig’’ zijn geweest en hebben gefaald bij het uitvoeren van hun taken om passagiers in de burgerluchtvaart te beschermen, moeten worden berecht. De Australische ouders van Fatima Dyczynski hebben dit in hun verzoek geschreven. Bovendien zijn de nabestaande geschokt dat de falende Plasterk met zijn rechterhand de boss van de AIVD ‘Acacadabra Dick Schoof’ open en bloot zaten te grinniken naast Opstellen bij de eerste commissie vergadering van de Tweede Kamer over de MH17 Slachtpartij. Het ICC heeft de ontvangst hiervan bevestigd en beslist later of er een onderzoek wordt geopend of niet. “Rutte & Gordon” reageerde op zijn bekende evenwichtige VVD-manier: Mijn Nederland is een geweldig landje waar alles mogelijk is voor ons VVD-ers, ha, ha,ha, ha. Vlucht MH17 van Malaysia Airlines werd op 17 juli vorig jaar waarschijnlijk met een raket in Oost-Oekraïne neergehaald. Daarbij kwamen alle 298 mensen aan boord om het leven, onder wie 196 Nederlanders. Het toestel was onderweg van Schiphol naar Kuala Lumpur. Onder de misdadige nalatigen vallen in de ogen van de ouders en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ook onder meer Luis Fronseca de Almeida, regionaal directeur van de Internationale burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) en verschillende directeuren van de Europese luchtverkeersleidingorganisatie Eurocontrol. Onder hen is de Nederlandse corrupte VVD luitenant generaal Jac Jansen, die zelfs altijd gratis eerste klas vliegt, al dan niet met zijn LUL uit de broek de stewardessen lastig valt.

In Oekraïne werkt Europa samen en/of voor Maffia-oligarchen en fascisten en de CIA stelt o.a Oliver Stone.
Oekraïne heeft de bevoegdheid van het ICC inmiddels erkend. Daarom mag het strafhof in Den Haag verdachten van betrokkenen van oorlogsmisdaden in Oekraïne berechten. De eerste verdachte die het mark en goorICC wil gaan vervolgens is President Mob Boss Poroshenko’ voor de moord op een aantal journalisten. De CIA en de USA ‘Elite Maffia Boss Joe Biden’ doen er achter de schermen alles aan om die vervolging te voorkomen. Daarnaast heeft Hans van Baalen zich gemeld als getuige a decharge dat Poroshenko onschuldig is. Hoeveel hij daarvoor betaald is nog niet bekend. Wordt ook niet onderzocht.

Dinsdag presenteert de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) de Doofpot-resultaten van het onderzoek (niet) naar de oorzaak van de grove nalatigheid van de Nederlandse regering en de daders. Behalve hiernaar hebben de Graai-onderzoekers ook gekeken naar de vraag waarom er nog passagiersvliegtuigen over het oorlogsgebied vlogen om daar een draai ten goede aan te kunnen geven voor het “Kabinet Rutte&Gordon”.De Raad bestaat uit een stel ‘Graai Raten in pak’ van heb ik jou daar met als Voorzitter Tjibbe Joustra, pseudo wetenschapper Marjolein van Asselt en ‘Alles -Peter R. de Vries-Deskundigen Erwin Muller’. Deze louche ‘Onderzoek ‘s’ Graai-lieden hebben zoveel banen dat daar eens een onderzoek naar gedaan zou moeten worden, want geen enkel normaal mens kan zoveel banen naar behoren uitvoeren. Is hier sprake van een vorm van banen corruptie? Wat denkt u zelf? Vraag het aan Erik Vlieger en ing Steve Brown.

De geheimhouding rondom MH17 verklaart de  huilbuien van Frans Timmermans.

Verder is (niet) onderzocht of de inzittenden iets van de crash hebben meegekregen, zoals de Top PvdA huil acteur Fransje Timmermans beweerde en daarna afreisde naar een EU Top-Graai baan kennelijk als beloning voor zijn walgelijke ‘SBS-Soapie optreden’. Vooruitlopend op de uitkomst van het onderzoek heeft Canvas Timmermans reeds ontmaskerd als een vals huilende kwaadaardige ‘MH17-leugenaar’ en EU-Graaier. Tenslotte heeft de OVV (niet) bekeken waarom Nederlandse nabestaanden twee tot vier dagen moesten wachten op bevestiging van de Nederlandse overheid dat hun naasten aan boord waren. Het onderzoek van de corrupte OVV gaat niet over schuldigen en aansprakelijkheid. Het strafrechtelijk onderzoek onder leiding van het VVD Openbaar Ministerie gaat wel over de daders. Dat is nog in volle gang en iedereen weet dat men daar niet van hoeft te verwachten gezien de feiten van zoek geraakte bonnetjes, het systematisch niet vervolgen van de Pedo en Rapist Ex OM Boss en Top VVD-er Joris Demmink, Witwas partijken van de VVD ‘Griezel Fred Teeven en de hele Nederlandse Elite’ en de subsidie fraude van een kleine half miljoen euro die de huidige Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur straffeloos heeft gepleegd. Teeven heeft met zijn gebruikelijke intelligente VVD antwoord gereageerd:” Ik kan het mij het allemaal niet meer herinneren, maar één ding staat vast ik ben altijd onschuldig en de PvdA ex Rechter Jeroen Recourt is altijd mijn Alibi” in de Tweede Kamer en daar hoeft echt geen onderzoek naar gedaan te worden.