( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze liegende PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Imbeciel of ‘Rat in pak’ ? Stem dan op de  VVD of PvdA.Fred Teeven blauw oog

Liegende ‘Wife beater Fred Teeven’ betaalde wel 5 miljoen zwart aan zijn ‘Compaan in crime’ Cees Helman.’
Het Criminele VVD duo Ivo en Fred zijn de ‘Lieg-steunpilaren’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Ivo Opstelten blijft liegen: “Kamer wel ingelicht over Witwassen Fred Teeven”.   Nu berichtten wij al sinds het “Lieg en Bedrieg Kabinet” is aangetreden dat het criminele VVD Duo Bral- Ivo Opstelten en Griezel Fred Teeven altijd liegen. Bovendien is Fred erg druk met zo nu en dan wat Drugsgelden belasting vrij Wit te wassen. Maar Fred heeft het daarnaast ook nog druk met zijn eigen misdaden weg te poetsen  en moet daarvoor zo nu en dan wat ‘Boef Joss van Rey’ belastende bewijzen tegen  hem zelf vernietigen. Hun PvdA-Hoertje met als Tweede Kamer Justitie woordvoerder de ex corrupte Rechter Jeroen Recourt liegt net zo hard mee om het liegende ‘Witwas- duo Ivo en Fred’  en zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” in het zadel te houden.

Over al deze criminele praktijken van Ivo en Fred zult u van de ‘Media-Maffia- Pulp’ misdaad -journalisten Peter R de Vries, John van den Heuvel en Paul Vugts geen piep horen, want die werken allemaal stiekem en soms zelfs openlijk voor en met de VVD ‘Griezel Fred Teeven’. Maar kan het nog erger? Ja, het kan nog altijd erger zo is onmiddellijk  vandaag Teeven zijn persoonlijke ”Telegraaf- Pers agent John van den Heuvel’ ingezet om de burgers wijs te maken dat 2 miljoen euro middels een ‘Sprookjes- rente’ was uitgeroeid tot 5 miljoen euro. M.a.w. niks aan de hand met de ‘Ivo en Fred- leugens’ volgens Van den Heuvel.  Drs. Micha Kat wilde graag uitleg van John zijn ‘Cees Helman- Rente’ en belde hem op. Hij kreeg gelijk de haak in zijn toet! Maar  het inzetten van John van de Heuvel is een beproefde methode voor paniek damage control van de VVD-misdaadgroep.  Zo werd bijv. ‘politie-informant Peter R de Vries’ ook onmiddellijk ingezet om de Ex OM-boss en Top-VVD-er’ Pedo Joris Demmink’ te redden(Video), toen het Algemeen Dagblad met schokkende onthullingen was gekomen over Demmink zijn verkrachtingen van te jonge arbeiders Jongens, die betrok hij als normloze ‘Sex-Offender-pervert‘ van een extreem gewelddadige Pooier.

VVD ‘Griezel Teeven’ herinnert zich schikking met Cees Helman onvoldoende (kuch).
De  PvdA vindt het allemaal prachtig. Oppositie noemt Opstelten chaotisch, maar hij is gewoon een VVD-leugenaar en corrupt.
In de Tweede Kamer is met verbijstering gereageerd op nieuwe details over de ‘Teeven-deal’. Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat het bedrag dat aan een crimineel is overgemaakt veel hoger is dan minister Opstelten in de Tweede Kamer heeft gelogen. De Witwas-deal die toenmalig corrupte officier van justitie Fred Teeven, de huidige VVD-staatssecretaris van Justitie, sloot met zijn ‘gabber in crime’ Cees Helman was al omstreden. Opstelten heeft de Kamer altijd voor gehouden gelogen dat hij niet de exacte bedragen kon vertellen die met de deal gemoeid waren. Oppositiepartijen willen nu snel opheldering van de minister en een debat. Het hangt van regeringspartij de ‘VVD PvdA-hoertjes’  af of dat debat nog voor de verkiezingen zal plaatsvinden. Dus dat gaat niet door!

Volstrekte geheimhouding voor Duistere criminele VVD praktijken is in strijdt met de Rule of Law. Nederlands is een ‘Beierse incest republiek’.

Het bonnetje van de deal tussen Teeven en Helman was volgens minister Opstelten onvindbaar (kuch).  Uit documenten die Nieuwsuur heeft ingezien blijkt dat er 4,7 miljoen gulden is overgemaakt aan de crimineel en geen 1,25 miljoen, zoals Opstelten bij herhaling loog. Daarmee komt alles wat de minister over de deal zei in een ander kwaad daglicht te staan, namelijk dat Opstelten en Teeven de zoveelste ordinaire, criminele Witwas leugenaars zijn van de VVD-misdaadgroep. Nu duidelijk is dat Cees Helman 4,7 miljoen gulden belastingvrij heeft gekregen en niet 1,25 miljoen, heeft dat ook invloed op de rechtmatigheid van de overeenkomst van Teeven. Volgens minister Opstelten was het totale vermogen van Helman namelijk afgenomen naar twee miljoen. Dat is het bedrag waar het corrupte en ook altijd liegende College van procureurs-generaal van de ‘VVD- Godfather Herman Bolhaar‘  van uitging, toen Teeven goedkeuring kreeg voor de overeenkomst. Hij had geen toestemming om 4,7 miljoen over te maken, laat staan buiten de Belastingdienst om.

Wat liep de Belastingdienst nu weer mis?
Jan Boelhouwer Ivo OpsteltenHoogleraar belastingrecht Guido de Bont reageerde vorig jaar in Nieuwsuur al geschokt op de deal van Teeven. “Dit is vrij grote fiscale fraude”, zei hij destijds. Dat de deal daadwerkelijk vijf miljoen gulden betreft, verbijstert hem. “Vorig jaar gingen we uit van een bedrag van rond de vijf miljoen. Dat was de verbijstering meer dan waard denk ik. Daarna vond er een soort downsize-actie plaats in het parlement en leek het om 1,25 miljoen te gaan. Nu blijkt het toch gewoon die vijf miljoen te zijn waar we vanuit gingen. Het blijft dus schokkend.” De Bont noemt het kwalijk dat het buiten de deur houden van de fiscus een belangrijke voorwaarde van de schikking was. Nieuwsuur vroeg de hoogleraar om precies uit te rekenen hoeveel de Belastingdienst door de deal is misgelopen. “Dat is een bijzonder aanzienlijk bedrag van tegen de zes miljoen euro en daar hadden heel veel alleen staande Bijstandsmoeder met hun kinderen, die op de honger grens zitten een hele tijd eens normaal van kunnen eten”, zegt hij.

Bom onder het Kabinet: Volgende moord en witwas/fraude zaak Fred Teeven staat op ontploffen.
Hoe het ook zij waar blijft nu de Witwas Integriteit-commissie van de VVD-misdaadgroep? De recentelijk betrapte VVD ‘Declaratie- Koning Mark Verheijen’ heeft ons verbolgen laten weet zich zwaar gediscrimineerd te voelen, dat hij wel weg moest het Wachtgeld in. En Ivo en Fred mogen blijven zitten liegen en Witwassen en feestelijk onschuldig Vluchtelingen dagelijks laten aanranden door Fred zijn ‘IND-Pooiers’.

Tot Slot: De hamvraag in dit VVD- horror verhaal is natuurlijk waarom zijn Fred en Ivo nog niet door arrestatie team van hun bed gelicht. Is er dan helemaal geen Rule of Law meer in “Banana-Fraude-Nederland”?