( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

Jan Boelhouwer Ivo OpsteltenAMSTERDAM-NOIROppositie noemt Opstelten chaotisch, maar hij is gewoon een VVD-leugenaar en Corrupt.
De dementeerde VVD ‘Lieg-Baas Ivo Opstelten’ heeft het maar zwaar de laatste tijd. Hij valt van het ene schandaal en misdaad in de andere en zelf met zijn gebral en gelieg is er haast geen redden meer aan. De enige die hem nog op de been houdt zijn de PvdA-hoertjes, die  in het zicht van de komende verpletterde verkiezing ‘s nederlaag alles door slikken wat hij bralt en liegt. De Justitie woordvoerder in de Tweede Kamer van de PvdA de ‘Liegende Rechter Jeroen Recourt’ is markant tien kilo aangekomen van het slikken van al die kinderlijke leugens en wan en misdaden van zijn coalitie genoot Ivo Opstelten ( Opstelten bral: “weet u waar mijn moeder is ? Demmink is mijn oudste studie vriend en OM VVD-collega en geen Pedofiel en rapist”.)

Minister Opstelten (Veiligheid voor de Rijke en (Pedo) Klasse Justitie) heeft er een politiek zeer gevoelige nevenfuncties op na gehouden zonder die te vermelden of stop te zetten, toen hij lid werd van het” Lieg en Bedrieg kabinet” Ook de AIVD van de IJdeltuit Ronald Plasterk wist weer van niks en wil dat graag zo houden totdat hij het wachtgeld in kan duiken en Nederland kan verlaten naar zijn Tweede arbeiders villa te Frankrijk.

Zo is Opstelten tot vandaag de dag nog een trots lid van de ‘Elite Pedofielen studenten vereniging Minerva’ samen met de inmiddels wereldberoemde beruchte Elite-Pedo, de voormalige ‘VVD-OM boss Joris Demmink’. Hij steunt hier een dierbare (pedo) VVD-kameraad van de Russische president Poetin Joris Demmink mee die het omstreden beleid van het Kremlin de VVD-misdaadgroep overal verdedigd.

De VVD-bewindsman-gangster Opstelten zat tot gisteren in het comité van aanbeveling van het Gergjev KBG-Festival en nog steeds in de  ‘VVD-Minerva pedo- vereniging’. Dat is het Rotterdamse muziekevenement rondom de Russische topdirigent Valeri Gergjev. Hij is een persoonlijke vriend van Rapoetin Poetin en is openlijk zeer enthousiast over diens fel beleid tegen de Dutch (VVD) elite Pedofielen.

Nadat De Telegraaf hierover gisteren aan de bel trok bij het ministerie, zegde de minister halsoverkop zijn Gergjev Festival lidmaatschap op. Ook liet hij zijn naam als een echte oude demente angsthaas van de festivalsite verwijderen. „Het was een fout. Hij dacht dat hij al zijn functies had opgezegd toen hij minister werd, maar deze was over het  demente hoofd gezien”, zegt zijn beroeps-Leugenaar woordvoerder Wilfred Kortman. De VVD-bewindsman heeft zijn premier ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ gisteren ingelicht en die heeft direct in paniek zijn ‘Staats-adviseur in Russische Homo zaken Gordon’ opgebeld.

Opvallend in dit Telegraaf Propaganda verhaal is het feit dat de Telegraaf nooit aan de bel heeft getrokken inzake het feit dat Opstelten lid is van de ‘Minerva Demmink vereniging’ en tot heden Joris Demmink door dik en dun steunt.

Kwaad bloed bij de Neo Nazi Telegraaf. Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaard het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
Gergjev is zeer omstreden bij de Telegraaf. De VVD Pedo’s Joris Demmink en Ed Nijpels, etc. zijn bij de Telegraaf van onbesproken gedrag. Als de dirigent optreedt in de westerse wereld, wordt hij veelal ontvangen door rechtse door de Telegraaf opgejutte ‘SBS-Tokkie-demonstranten’. De wereldberoemde musicus heeft namelijk kwaad bloed gezet in de “Main Scream-Media” van de CIA en de Staats-NOS door onder meer Poetins wet tegen (VVD) homo-propaganda te verdedigen. Die zou volgens hem enkel bedoeld zijn om de Dutch elite pedofilie te bestrijden. Ook steunt hij openlijk het Russische beleid rond Oekraïne en dat zet zeer veel kwaad bloed bij de Telegraaf, de Staatsmedia –NOS en RTL-Riool-Boulevard.

Dat een Nederlandse minister één van Poetins vazallen op deze manier indirect heeft gesteund, verbaast het CDA zeer meld de Telegraaf. Kamerlid Omtzigt stelt vragen over de kwestie aan premier Rutte. „Het is een erg rare combinatie van functies die Opstelten hier maakt.” Omtzigt benadrukt dat een minister onafhankelijk moet zijn en elke schijn van belangenverstrengeling moet voorkomen. Kennelijk leeft Omtzigt op een ander planeet, want zelfs een klein kind weet dat “Banana-Fraude-Nederland” aan elkaar hangt van belangenverstrengeling en corruptie..

Bij het aantreden van Rutte I, waar Opstelten ook deel van uitmaakte, heeft de premier een brief geschreven met de mededeling dat alle bewindslieden al hun nevenfuncties hebben neergelegd. Navraag bij de organisatie van het Gergjev Festival leert dat Opstelten dit nooit heeft gedaan totdat de Telegraaf hem daarover bevroeg.

Hij werd als graai-burgemeester van Rotterdam lid van het comité omdat het evenement jaarlijks in de havenstad wordt gehouden om zich als een ‘goede’ corrupt VVD-er in de watten te laten leggen, toch? Tot gisteren stond hij echter in zijn functie van Lieg-minister vermeld op de site van het muziekfestijn en de Minvera Demmink Pedo club. Op zijn eigen leugen- cv was niets over zijn lidmaatschap van het comité te vinden, ook niet dat hij lid is van de ‘Minerva- Demmink-Club’.

Oekraïne wint op alle fronten en vernietigd Russisch militair konvooi meldt de Oorlogs-Telegraaf. Rauwstoet-regels Nederland Rouw-Land: ”Zing, dans, lach en bewonder”.

Het ’vergeten’ lidmaatschap is extra pijnlijk, vanwege volgens de Telegraaf en de Staats-NOS Russische betrokkenheid bij de aanslag op de MH17. Opstelten is nauw betrokken bij de afwikkeling van deze tragedie. Anders gezegd het in de Doofpot stoppen van de waarheid in zaken de MH17 met allerlei Telgraaf leugens en ‘MH17- Rauw -Shows’ onder bezielde leiding van de Top PvdA acteur Fransje Timmermans, die inmiddels zijn corrupte PvdA hielen gelicht heeft naar een EU – Graai -fake baantje.