Plasterk Timmermans

( van Onze Doldraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-(video) Minister Frans Timmermans van Corrupte Buitenlandse Zaken op het ‘Vrijt-Schandknapen-hof ‘ te Maastricht voor een huilpartijtje ter viering van 200 jaar perverse en criminele uitspattingen dan de ‘Familie King Willem’ in koninkrijk.
Het “Lieg en Bedrieg-kabinet” wil dat minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Frans Timmermans (PvdA- hoertje) de nieuwe Europees Graai-Commissaris wordt namens de ( Pedo) Elite van Nederland. Dat zeggen betrokken corrupte ambtenaren in Brussel en Den Haag tegen de Volkskrant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Het kabinet wil dat Timmermans vicevoorzitter van de Commissie wordt als beloning dat hij met zijn ‘Meesterlijke Huil-Act’ alle SBS-Tokkie ‘s weer terug in hun Kippe hokken heeft gekregen met de’ CIA–MH17-Ramp’.

Premier Mark Rutte zou daar zaterdagavond nog geen zekerheid over hebben gekregen van de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie de alcoholist Jean-Claude Juncker. Hij presenteert volgende week zijn nieuwe criminele graaiteam. Rutte heeft nu nog een week om een stevige graai-portefeuille voor zijn ‘huilebalk Fransje Timmermans’ veilig te stellen.

lilianne-ploumen‘Hysterica Ploumen’ mogelijk kandidaat. Rutte laat ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ weer vallen als een PvdA-baksteen en schaart zich achter ‘Alcoholist Juncker’’.

Als de’ Gaylord Rutte ‘en zijn ‘Huil-Fransje’ niet tevreden zijn over het definitieve aanbod van Juncker, schuift het kabinet mogelijk de PvdA minister van Corrupte Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Hysterica Lilianne Ploumen (PvdA-hoertje) naar voren als ‘Graai-kandidaat.’ De minister-president zou haar eerder hebben gepolst of ze beschikbaar is als Europees Commissaris en toen is zij een gat in de lucht gesprongen van blijdschap dat zij Nederland en de het ‘zinkende-Hoeren- PvdA schip’ als een Rat in pak kan verlaten.

Dijsselbloem: Crisis is voor mij voorbij als ik naar de EU ga, 19.000 mensen waaronder 600 agenten in acute geldnood erbij.
Lange tijd leek minister van Financiën voor de Rijken de ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ (PvdA-hoertje) de favoriet van het kabinet voor een plek in de Commissie, maar die is pas geleden door Angela Merkel door de ‘EU-plee’ getrokken. De ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ wilde zijn Onbenul echter alleen laten gaan als hij de post van Economische en Monetaire Zaken zou krijgen. Maar de ras oplichter en dronkelap Juncker wil de PvdA-Onbenul niet in zijn team in een sleutel-graai-functie. “Dijsselbloem is out of the game, die arbeiders verrader en ras gluiperd. De Commissie is een gelopen race voor die onbenul”, zeggen corrupte bronnen in Brussel tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

De Top PvdA Komediant Timmermans met zijn walgelijke goedkope, maar o, zo doeltreffende huil-act kwam eerder naar voren als mogelijke hoge vertegenwoordiger voor de EU, verantwoordelijk voor het buitenlands ‘huil er maar op los beleid’. Maar zaterdag wezen de Europese regeringsleiders, onder wie PvdA-leider ‘Playboy Samsom’ en zijn ‘Bed Pers Chef Saar van Bueren’, de Italiaanse minister Mogherini aan voor deze post. Kwade Brusselse tongen bewerend dat de Playboy zijn Fransje had laten vallen, omdat hij Mogherini wel een lekker wijf vindt voor te zijner tijd een triootje in een Brussels vijf sterren hotel.