(Van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VPRO Argos Radio belooft met nieuwe feiten te komen over de mislukte telefoontap tussen toenmalig staatssecretaris Fred Teeven blauw oogDrugs-geld Witwasser Fred T.’ van Justitie en Ex VVD ‘Boef Jos van Rey’. Pikant is dat de voormalige VVD Minister van Klasse Justitie de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’ en de huidige Minister ‘Fraudeur-Steur’ altijd hebben geweigerd  met leugens deze Tapes openbaar te maken. Kennelijk vreest men voor hun VVD hachje als in deze smerige Tape naar buiten komt. Maar goed wat kan men ook verwachten van een ‘psychopaat Snake in Suits Teeven’, die open en bloot arme terminaal zieke kinderen de dood in stuurt.

VVD Boef Jos van Rey krijgt geen eerlijk proces van Ivo Opstelten.

Nieuwe vragen rond afluisteren Van Rey worden nooit beantwoord zolang Justitie in handen is van de VVD-misdaadgroep.
De corrupte ICT- maker van de aftapapparatuur van de Nederlandse politie wil niets zeggen over de storing waardoor een telefoontje tussen FBI postertoenmalig staatssecretaris van Justitie Fred Teeven en de van corruptie verdachte Jos van Rey werd gemist als lid van de VVD-bende. Dat meldt de Volkskrant vrijdagavond op basis van onderzoek door radioprogramma Argos. Waarom is dit schokkende feit nooit onderzocht door Nederlands zogenaamde bekende beruchte misdaadjournalisten John & Peter leest u hier en ziet u hier:

In de uitzending van zaterdag zegt het corrupte bedrijf Verint ‘omwille van bedrijfs Graai en Lieg geheim’ geen uitleg te geven. De toedracht van de raadselachtige storing is nog steeds niet opgehelderd(kuch). Het telefoontje is op zeker voor Van Rey ontlastend en voor Teeven juist schadelijk. Bovendien als deze VVD-Beerput ooit opengaat is die goed voor minimaal 1000 jaar cel voor de Top van de VVD-misdaadgroep. Zou Gerrit Zalmwel gerechtigheid zijn dat het zooitje ‘VVD Graaiers en Naaiers’ dan moet zuchten onder het door hun ingevoerde onmenselijke regime in de Dutch bajesen. Ziet u het al voor u ‘Uber gay lord Mark R.’, ‘Onno-schandknapen-H.’,‘Drag Queen Gerit Z.’ , ‘Pedo -Joris D.’ en ‘Rose Pedo Ed N’. als bejaarde schandknapen zitten op een speciale ‘af-werkafdeling’ van de gevangenis met als ‘Jongens Pooier Griezel Fred Teeven’?  En daar ook nog 16 euro dankzij Teeven per dag voor moeten betalen.Nou, wij wel. Dolle VVD (Pedo) Gay-pret in de Jail.

Dodelijk Geheimzinnig.Teeven:“Ha,ha,ha, u wordt dood geschoten Mijnheer Brown.”
Over wat er precies onthuld gaat worden is het radioprogramma nog geheimzinnig. ‘Argos Radio verdiepte zich in het onderzoek dat de Auditdienst Rijk (ADR) deed naar de oorzaak van die storing en komt met nieuwe feiten in de komende uitzending’, meldt het programma. Nou, en wij weten dat telefoongesprekken van Teeven heel bizarre kunnen zijn. Zo belde hij ooit Steve Brown op om hem te vertellen dat hij binnen enkele dagen vermoord zou gaan worden door Sam Klepper en Johny Mieremet voor de Hoogland Maffia en bulderde daarbij van het lachen van het sadistisch genoegen. Brown dacht aanvankelijk dat hij te doen had met een gek. Nadien is er ook een moord en media aanslag op Brown   gepleegd door de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ waar n.b. een bepaald corrupt gedeelte van de ‘Fred Teeven Justitie’ aan heeft meegewerkt Misschien kan Argos daar ook eens onderzoek naar doen?

Tappen mislukt hoe het de VVD-misdaadgroep uitkomt.
Jos va ReyOver de mislukte tap tussen Van Rey en Teeven is in het verleden al veel te doen geweest. Van Rey zou op 20 september 2012 met Fred Teeven gebeld hebben over de benoeming van de nieuwe graai VVD-burgemeester van Roermond. In die periode werd de telefoon van Van Rey al afgetapt, maar uitgerekend het gesprek met Teeven werd niet opgenomen. Een storing zou daarvan de oorzaak zijn. Wie dat nog gelooft is een Mongool’Pvda-er.

Zelf onderzoek.
Van Rey gelooft dat terecht niet en hij kan het weten als ex VVD-er en zei eerder dit jaar in Pauw nog dat hij zelf onderzoek laat doen naar de verdwenen telefoontap. VPRO Argos Radio is zaterdag 5 juni om 14:00 uur te horen NPO radio 1.

Tot Slot :Waarom staat Fred Teeven  en zijn Pr-loopjongens John & Peter met de hele ‘VVD-pedofiele-kliek’ niet in de Top 100 crime van Crimesite ‘Cry-site’? Dat leest u hier.