( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- FBI doet onderzoek naar Blatter omdat hij de Wereld Kampioenschappen Voetbal aan Rusland verkocht. Mark rutte SotsjiPvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders en de Corruptie van de IOC met King Willem is geen probleem voor de FBI en Obama.
Ook vond het US-Empire en zijn Elite-Maffiafamilies het geen enkel probleem dat Blatter de Wereld Kampioenschappen had verkocht aan de slavendrijvers in Qatar. Dat is immers een mini Dictator staatje van de USA-Elite, waar trouwens ook de VVD ‘Boef Halbe Zijlstra’ gerne mee samenwerkt al vallen de arbeiders slaven, die werken aan de Voetbal Stadion dagelijks dood neer van uitbuiting. Ook was het nog geen probleem toen de IOC -maffiagroep de Olympische Winterspelen in Sotsji aan Poetin verkocht en aan de straat arme Grieken, zodat de Elite aldaar nog wat kon roven en plunderen. Dat er een paar duizend Gay’s in elkaar worden geslagen in Rusland is geen punt voor de Elite, zolang ze maar geen Top-VVD-ers zijn zoals Mark Rutte. Iedereen, inclusief Poetin weet dat hij Gay is maar doet of zijn neus bloed, zolang hij maar doet wat de  Ultra-rijke elite gangsters willen.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.Interpol speelbal CIA : Janoekovitsj op internationale opsporingslijst.
Rat in pak Blatter’ heeft op de verkeerde machtige  ‘Ultra Rijke  USA Elite-gangster tenen‘ gestaan, zoals die van de ‘Elite-Maffia families John MacCian, Joe Biden’, proxyde Clintons, de Bush’s en de Obama’s , enz en moet nu boeten. Blatter heeft de fout gemakt door de Wereld kampioenschap voetballen aan de ‘Elite-‘Maffiafamilie Poetin’ in Rusland te verkopen. De Elite van Rusland, de USA en de EU boycotten elkaar normaal gesproken niet, maar sinds Poetin de roof-plannen in de Oekraïne van het USA- Imperium en zijn Maffia families dwarsboomde door de Krim in te nemen en de separatisten te steunen is het oorlog tussen deze ‘Elite- Maffia families’.

Zoek het verschil tussen King Willem en Blatter. “Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
Cameil Eurlings
Het IOC is al zo lang als mensen heugenis corrupt tot op het bot. En tot 2013 was King Willem daar een gevierd corrupt lid van. Net als de Blatter van de FIFA. Dat weet iedereen of dat kan ieder weten. ( Google maar ) Ook de IOC met King Willem is net zo als Blatter en de FIFA een Elite-maffiagroep. Ook dat weet iedereen of kan dat weten. De FIFA is al een kwart eeuw corrupt op het bot. Maar het zelfde geldt één op één voor het IOC. En daar horen wij gek genoeg in dit verband nu helemaal niets over in de Westerse Main-Scream-Media. In dat IOC zat n.b. King Willem, die zijn loopjongen ‘Captain Gay Eurlings’ benoemde, toen hij ‘Graai en Naai Staatshoofd’ werd en uit het IOC moest zodat hij daar geen vuile handen meer maakte. Er verdween daar immers tijdens zijn lidmaatschap 8 miljard in de zakken van de “Blatters”. En waarom staat King Willem en zijn ‘ Captain Gay Eurlings’ niet op de ‘Pepi en Kokki Top 100 Crime’ van Crimesite Cry-sitie? Dat leest u hier en hier.

FBI en de Amerikaanse aanklagers doen  onderzoek naar corruptie binnen de Wereldvoetbalbond FIFA en naar voorzitter Sepp Blatter ,maar niet naar de IOC en King Willem. Dat meldde de Amerikaanse Elite-propaganda zender ABC en zijn Dutch Filiaal de Staats-NOS.
Obama RutteDe Main-Scream-Media is nu in volle hevigheid  ingezet om Blatter klaar te stomen voor de USA-Jail. Gaat Blatter naar Guantánamo en wie zal het zeggen dus uiteindelijk naar de USA vuilnisbak “Banana-Fraude-Nederland”? Van propaganda CIA bronnen die van de zaak op de hoogte zijn, hebben we vernomen dat de FBI en de Amerikaanse aanklagers ook onderzoek doen naar Blatter”, aldus ABC. Maar ander woorden dus wel. De Amerikaanse regering heeft Blatter niet gedwongen om zijn functie neer te leggen, loog een woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken. „De Verenigde Staten hebben geen standpunt over de vraag wie de voorzitter van de FIFA moet zijn en ook niet dat één op de drie kinderen in de USA honger lijdt. We hebben hier de neiging om het American football en Monsanto wat meer aandacht te geven.” Blatter maakte dinsdag bekend dat hij opstapt als voorzitter van de FIFA.

In Oekraïne werkt Europa samen en/of voor Maffia-oligarchen en fascisten en de FBI en CIA.
Aanklager Loretta Lynch wilde eerder niet ingaan op de vraag of Blatter ook betrokken is bij het onderzoek, maar iedereen weet inmiddels wel dat de FBI als instrument van de USA ‘Elite-Maffiafamilies’ er wel achter zit. De Zwitserse justitie liet dinsdag weten dat Blatter en King Willem geen verdachte is in het onderzoek in Zwitserland. De aanklager daar doet onderzoek naar mogelijke frauduleuze handelingen van officials van de FIFA bij de toewijzing van de WK’s van 2018 aan Rusland en 2022 aan Qatar. Maar nog geen opdracht binnen hebben gekregen van de FBI om onderzoek te doen naar de IOC „We zijn een onderzoek gestart naar corruptie en het witwassen van geld, want wij normaal nooit doen, want dan gaat Zwitserland  failliet. Maar we weten nog niet wie hier achter zitten, dus daarom is Blatter ook geen verdachte”, staat in een verklaring. Ook is de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ als de Dutch Witwas expert zo ver wij weten geen verdachte in dit onderzoek daar heeft de persoonlijke loopjongen van Obama Mark Rutte voor gezorgd.