( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”.
Nu berichten wij al tijden dat Gerechtsdeurwaarders markant opereren als een bikkelharde Wake UpMaffiagroep en worden wij nu weer eens in gelijk gesteld. De VVD-Misdaadgroep en zijn PvdA-Hoertjes weten van niets. De Belastingdienst verzaakt zorgplicht en handelt in de VVD-geest van Erik Eric WiebesWiebes aka “Alle arme aan het gas” dat mensen die recht hebben op huur of zorg toeslag als een ‘Mongool’. Wij krijgen regelmatig klachten van lezers dat de Belastingdienst klakkeloos uitbetaalt aan het dieven gilde de Deurwaarders als die beslag hebben gelegd op de huur/zorg toeslagen. Dat mensen daardoor hun huur en zorg-premie niet meer kunnen betalen is de Belastingdienst van de ‘VVD Boef Wiebes’ een rot zorg. Ook weigeren zij te controleren of die zogenaamde beslagen wel wettelijk in orde zijn. Daarnaast schendt de Belastingdienst voor zijn Deurwaarders gabbers in crime systemisch de beslag vrije voet. Wiebes geniet met volle VVD-teugen van zo veel ellende voor de aller armste onder ons met zijn criminele praktijken. Het zijn schrijnende verhalen met huisuitzettingen en zelfmoorden. Vandaar dat wij daar vandaag aandacht aangeven in het verhaal van het zoveelste “VVD Heertje Wiegel” dat heeft lopen jatten met de wet in de hand in de “Straf de arme maatschappij” van het “ Lieg en Bedrieg Kabinet”.

De PvdA ‘Showbizz-arbeiders Spekman’ heft wekelijks op vrijdag een glas VVD Champagne op al deze mede door hem veroorzaakte ellende.

Gerard UmmelsEcht een heertje. Zo wordt de 62-jarige gerechtsdeurwaarder Gerard Ummels uit Beemte-Broekland (Apeldoorn) getypeerd. Vandaag hoort dit ‘heertje’, ooit een gerespecteerd gerechtsdeurwaarder, welke straf tegen hem wordt geëist voor miljoenenfraude met kredietportefeuilles. Ze lijken wel de VVD Maffia echtparen Jorritsma of Schultz,enz.. Die fraude zou hij met zijn toenmalige echtgenote Ans van Gils hebben gepleegd met het incassobureau misdaadgroep Beekman & Partners, dat hij in 1979 heeft overgenomen. In 2009 neemt zijn dochter het bedrijf over en gaat Gerard zich richten op handel in krediet-portefeuilles. Hij benadert vermogende vrienden en kennissen met een ogenschijnlijk goede deal. Door zijn jarenlange ervaring in de incassobranche weet hij dat banken af willen van moeilijk inbare leningen. Hij zegt voor een prikkie hele pakketten met dit soort leningen te kunnen opkopen. Als die leningen alsnog worden afbetaald, stroomt het bloed en ellende geld binnen van de ‘Mongolen’.

Paarden en dure auto’s is de VVD-norm in deze tijd van crisis voor ‘Jan met de Pet’.
Beleggers happen toe, maar uiteindelijk blijken deze pakketten niet in het bezit van echtpaar Ummels, maar nog steeds van de bank. Ze kunnen fluiten naar hun geld. Ummels zou het geld intussen hebben geïnvesteerd in paarden, dure auto’s en een villa in Thailand, alwaar hij met zijn vrouw zich Jonald Bouwhuis Hans Wiegeldagelijks liederlijk vergrepen aan te jonge schandknapen en prostitués als een ras VVD-er van het kaliber ‘Pedo-Demmink’ en ‘Onno-schandkanpen-Hoes’.

Stadsbank doet  louche zakken met Rat in pak.
Daarnaast zou U. ook schuldenaren van de Stadsbank in Apeldoorn hebben gedupeerd. Hij zou hen jarenlang ongestoord valse facturen hebben gestuurd. De honderden euro’s die ze maandelijks aflossen, staan achteraf nergens geregistreerd. Nou dat zien wij een Bijstandsmoeder in Brood-Nood niet gauw nadoen in Nederland. Die krijgen bij het minste geringste de Bijstand-politie Sicherheitsdienst van de PvdA ‘Kapo Jetta-Moestuin‘ op hun dak.

Zeldzame Arrestaties in deze’ Rat in pak kringen’.
In april 2014 wordt Gerard U. van zijn bed gelicht bij vrienden in België, waar hij verblijft omdat hij zich bedreigd voelde in de regio Apeldoorn. Op dezelfde dag wordt ook Ans van Gils opgepakt in hun villa in Beemte-Broekland. Tientallen agenten doorzoeken de villa en een duikteam controleert het omliggende water op mogelijk verborgen goederen. De arrestaties zijn een gevolg van een maandenlang onderzoek van de financiële recherche naar de handel en wandel van  de verdachte.

Topje van de ijsberg . Waarom staat Wiebes, echtpaar Jorritsma en echtpaar Schultz en echtpaar Gerard Ummels , etc. niet op de  ‘Peppi en  Kokkie Crime Top 100′ van Crimesite?
Melanie  Haro SchultzTijdens een pro-formazitting in oktober vorig jaar maakt de officier van justitie bekend dat het Openbaar Ministerie 5,5 miljoen euro op het stel wil vorderen. Maar volgens gedupeerden is dat het topje van de ijsberg; zij hebben berekend dat er bijna 20 miljoen moet zijn verduisterd. Waarom geeft de VVD-Justitie zo een hoge korting aan deze walgelijke Rat in pak? Hoe het ook verder zij in Banana-Fraude-Nederland is echtpaar Gerard  met stip op ons Elite-Gangster Billboard geplaats bij al zijn gabbers in crime , die min of meer straffeloos mogen roven en plunder van ‘Jan met de Pet’.