( van onze dr. Goebbels-propaganda redactie

Telegraaf Juden foto PoetinAMSTERDAM-NOIR-Gaat Raspoetin Poetin en de Ramp MH17 de PvdA van de komende ondergang redden? Er zijn veel ‘Tokkie-stemmen’ te halen met Poetin bashen en de Ramp MH17 is wel gebleken bij de voorganger van Koenders de Top ‘PvdA- Komediant Fransje Timmermans’ met zijn goedkope ‘VN-huil- Rampen-show‘.

De PvdA Minister ‘Eunuch Bert Koenders’ neemt er geen genoegen mee dat Raspoetin Poetin het strafrechtelijk vooronderzoek naar de mishandeling van een Nederlandse corrupte diplomaat in Moskou heeft geschorst. De Russische ambassadeur is begin deze maand op het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken ontboden om die boodschap aan de Poetin over te brengen. Hij schijnt toen Koenders recht in zijn ‘Eunuch- gezicht’ te hebben uitgelachen en gezegd zorgen jullie eerst maar eens voor die 2,5 miljoen Nederlanders, die onder de armoedegrens leven, voordat jullie je met ons bemoeien. En hou op over hoe wij een strafrechtelijk onderzoek doen met jullie ‘Elite Pedofielen- Demmink –Doofpot’ troep. PvdA-Minister Bert Koenders van Buitenlandse Corrupte Zaken schept op dat hij zijn ongenoegen een dag later ook geuit heeft  in een kennismakingsgesprek met zijn Russische collega Sergej Lavrov. Dat heeft Koenders vrijdag aan de Tweede Kamer gebrald en kreeg een staande ovatie van de PvdA-hoertjes en de VVD-misdaadgroep.

Nederland heeft als enige land in de wereld nog Eunuch ‘s van de Chinese Keizer.
Bert Koenders behoort tot een heel aparte groepje mannen, te weten Ed Nijpels, Mark Rutte, Joris Demmink, etc,, die allemaal Top- bestuur-functies hebben voor de Chinese Kiezer Ultra-rijken. Zij hebben één ding gemeen:Nooit hebben zij een vriend of vriendin gehad in hun leven. Hoe is dat mogelijk? Zijn het Eunuch‘s?

De destijds tweede man van de Nederlandse ambassade in Moskou, Onno Elderenbosch, werd in oktober 2013 in zijn huis in elkaar geslagen door twee mannen. Ging het hier om een Maffia- incasso’ actie van Russische Pooiers, die kennelijk een onbetaalde rekening voor de diensten van hun schandknapen en/of prostituees kwam ophalen? Dat gebeurde op een moment dat de relatie tussen Nederland en Rusland gespannen was. Moskou was op dat moment woedend over de arrestatie van een Russische diplomaat in Den Haag. De mishandeling werd door de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’, die anders nooit wat weet gezien als een wraakactie.

De ‘Pedo Elite’ de Regering van Nederland heeft herhaaldelijk bij Moskou aangedrongen op een strafrechtelijk onderzoek om opheldering over de kwestie te krijgen. Maar omdat het nog niet is gelukt mogelijke verdachten te identificeren, is het vooronderzoek geschorst. Nederland accepteert dat niet en eist inzicht in de voortgang en uitkomst van het onderzoek tot nu toe, aldus de bluffende Koenders. Elderenbosch is afgelopen zomer uit Moskou vertrokken en in Nederland al weer gesignaleerd in de diverse ‘Herenclubs’, waaronder de “Speedo-Club” op de Amsterdamse Wallen van de VVD Burgemeester Onno Hoes .