(van onze Liegende racistische Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl vandaag de Pulp-media-Maffia zich gestort heeft op hun nieuwe Willem Holleeder Peter R de Vries in het bos‘Kassa-Monster’ Holleeder voor een dagje, die toch nog niet zo lang geleden de goede man was volgens Peter R. de Vries. Ondertussen gaan de echte Criminele Monsters van Nederland de VVD ongestoord door met plunderen en roven van ‘Jan met de Pet’. Willem Holleeder verstoot daarmee even voor een dagje Raspoetin Poetin van de ‘Media-Maffia-Pulp-Monster’ troon’ die hij de laatste maanden was. Nog niet zo lang geleden pleegde politie-informant Peter R. met toestemming van Justitie vrolijk straffeloos meineed ( video hierna ) voor zijn voormalige Boss Willem Holleeder in de zaak waar ironisch genoeg Holleeder nu ook één van de verdachten is. Maar goed toen was Holleeder nog niet ten dode opgeschreven en Peter nog openlijk zijn laffe persoonlijke Pr-man. Dat is nu de hele Nederlandse Pulp Pers met Matthijs van Nieuwkerk voorop totaal vergeten. Wie zijn hier nu feitelijk de echte Monsters?

Peter R.  pleegt mijneed voor Holleeder. Pers is het’ vergeten’  bang voor het ‘Monster de Vries’?

Haalt een ‘eerlijke’ VVD-er zonder gepakt te worden de eindstreep in de Tweede Kamer.
Er is inmiddels in de Tweede Kamer een geheime Goklijst waarop men kan wedden of er over een paar jaar nog een eerlijke VVD-er in de Tweede Kamer of regering zit. Ieder Tweede Kamer lid inclusief, die paar nog overgebleven VVD Tweede Kamer bendeleden wedden van niet. De AIVD  van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ mag ook mee wedden,want die weten toch nooit wat. Steeds meer VVD-ers wordt de toegang tot het buitenland geweigerd, omdat zij te boek staan als fraudeurs, pedofielen, oplichters en leugenaars. In de USA is een inreisverbod voor alle VVD partij leden in de maak. Zie de voorlopige Amerikaanse inreisverbod lijst voor de VVD-ers. Er is op die lijst een uitzondering gemaakt voor de VVD ex call girl Minister Jeanine Hennis-Plasschaert, die de JSF moet ‘kopen’ met wat foetsie–miljarden van ‘Jan met de Pet’ voor de Amerikaanse Maffia-Wapenhandel.

FBI poster
Wachtgeld is verzamelplaats geworden van Corrupte VVD-ers.
VVD-Kamerlid ‘Boef Leegte’ stapt op wegens het liegen over zijn neven graai-functie’s. VDD-Kamerlid René Leegte stapt op het wachtgeld in. Dat heeft de VVD–Misdaadgroep vanochtend bekend gemaakt. De reden voor zijn opstappen is het niet melden van een betaalde graai-nevenfunctie op het terrein van zijn portefeuille die Leegte heeft vervuld met zakken vullen. Dat heet voor gewone Nederlanders liegen en oplichten. Hij stelt zijn Graai en Lieg-Kamerzetel ter beschikking en gaat volgens onze bronnen voorlopige uit rusten ter Kasteel van Jonkheer ‘Bonk-heer Fraudeur-Steur’. Leegte maakte zijn besluit terug te treden vanochtend tijdens de fractievergadering van de criminele liegende liberalen bekend, meldt een woordvoerder van de VVD-Misdaadgroep. De partij wil niet zeggen om welke betaalde neven graai-functie het ging omdat die functies ronduit te crimineel zijn.

VVD Snake Mark Rutte’ tevreden over ‘VVD-Ariër-slogan’.
Op de VVD-Leugensite zegt Leegte dat hij van eind 2013 tot eind 2014 een betaalde nevenfunctie vervulde “voor een organisatie die actief is op gebieden die aan mijn portefeuille raken”. Leegte zegt dat hij die functie “stom genoeg” niet heeft laten registreren en ook de neveninkomsten uit deze functie niet direct heeft gemeld: “Terugkijkend op deze situatie kan ik niet anders dan concluderen dat dit soort slordigheden misdaden niet zijn uit te leggen en in strijd zijn met de binnen mijn partij geldende (niet bestaande) integriteitsregels. Daarom kan en wil ik niet blijven functioneren in de Tweede Kamer (kuch).” VVD-fractievoorzitter ‘KGB-Boef Halbe Zijlstra’ bralt in een reactie op de VVD-site de conclusie van Leegte te delen. “Het is pijnlijk maar de enige logische conclusie om deze misdaden Van Leegte in de doofpot te houden”.

VVD-Boef Leegtse in opraak wegen corruptie in Groningen aan het aardbevingen-Stan Dessens Gas . 
VVD Boef Leegte’, die bij de VVD-Misdaad fractie de portefeuilles energie en buitenlandse corrupte handel had, kwam in januari in opspraak toen wegens een telefoongesprek dat hij in de trein voerde na een werkbezoek in het door aardbevingen getroffen Groningen. Dat telefoontje met een partijgenoot ging onder meer over de te volgen corrupte VVD ‘Shell-koers’ in de discussie over de gaswinning en was ook voor omstanders te volgen. Het gesprek zorgde voor de nodige ophef op Twitter, waarna Leegte besloot het woordvoerderschap over energie neer te leggen “zodat de discussie op inhoud gevoerd kan worden en ik elders in alle rust en in de luwte kan gaan graaien.”Leegte lag al slecht bij het corrupte fractiebestuur van de VVD sinds een hoog opgelopen ruzie met de Top EU VVD-er de ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ over het door hem geambieerde voorzitterschap van de commissie Europese Zaken. Leegte gold als logische opvolger van CDA’er Raymond Knops omdat hij al vicevoorzitter van de Kamercommissie was, maar werd door de fractietop gepasseerd omdat hij te pro-Europees zou zijn.

Leegste vierde corrupte VVD-er die zelf opstapt het Wachtgeld in. Waarom niet in de cel ?
René Leegte is het vierde VVD-Kamerlid dat zijn functie ter beschikking stelt als gevolg van integriteitsproblemen misdaden sinds het aantreden van de huidige Tweede Kamer in 2012. Johan Houwers, Mark Huizing en Mark Verheijen gingen hem voor. Houwers, die medio 2013 opstapte nadat de rijksrecherche een onderzoek tegen hem had ingesteld op verdenking van onder meer valsheid in geschrifte, wordt morgen opnieuw beëdigd in de Kamer met een éénman ‘Graai-fractie’. Ook de criminele Drugsgeld witwasser ‘Griezel Fred Teeven’ is weer terug in de Tweede kamer. Waarom?

Klasse Justitie: Corrupt, dan Wachtgeld.
Opvallend is het te moeten constateren dat geen van de vier corrupte criminele VVD’ers zijn aangehouden door Justitie van de “The Pussycats” van Jonkheer ‘Bonk-heer Fraudeur- Steur’.