Jeanine Hennis Yab Yum laarzen
VVD Minister Jeanine Hennis-Plasschaert: Wij doen niet mee aan liquidaties met drone en wij liegen nooit en ik draag Yab Yum laarzen wanneer ik wil.

( van onze VVD Klasse Jusitie redactie)

Amsterdam-Noir– de Ex VVD Call girl Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie ( Yab Yum werknaam: “Jeanine”)  moet haar gezag meer laten gelden op haar eigen departement en er niet meer zo ordinair hoerig bij lopen. Een groot deel van de Kamer leden hebben zich dood geschaamd hoe de Ex Call girl Jeanine er in China bij liep. Misschien dat die oude VVD Sugar Dady’s als Loek Hermans en uiteraard de PvdA Playboy Diederik Samsom het kunnen waarderen, maar het is voor Nedeland ronduit een blamage.  Een meerderheid van de Kamer steunt een motie daarover van D66, die een reactie is op de grote ICT-problemen die deze week bij Defensie naar buiten buiten kwamen. Hennis moet weer „in control komen  en ophouden terug te vallen in haar oude Callgril gedrag”, vindt de Kamer. De Kamerleden constateren ernstige tekortkomingen met grote risico’s voor bedrijfsvoering en operaties waarvan de minister pas na anderhalf jaar op de hoogte is gesteld. M.a.w de Top van Defensie behandelt ” Jeanine” als een (dom)hoertje uit Yab Yum ( wat weet trouwens de MIVD van haar Call girl verleden?) De Kamer wil rond Prinsjesdag een plan van aanpak van de minister  ontvangen en dat zij zich eindelijk een keer fatsoenlijk kleed .


Orde op zaken en niet meer erbij lopen als een Hoer van Yab Yum.
Diederik SamsomOpvallend is dat ook dat Angelien Eijsink van de regeringspartij PvdA de motie steunt tegen de orders van hun Mooi Weer Pooier de Playboy Diederik Samsom. Ook CDA en SP schaarden zich erachter. Hiermee geeft de Kamer „een stevig signaal dat er snel orde op zaken moet worden gesteld en dat het nou maar eens afgelopen moet zijn met die Yab Yum laarzen”, aldus Sjoerdsma van D66. Volgens hem moet dit een eenmalige zaak zijn. „Dit is eens, maar nooit weer met een Ex Call girl.”