Jeannette Baljeu
In het ‘VVD-Slaven-Rotterdam’ spreken de arme sloebers Nederlands.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De omstreden Ariër-slogan van de VVD -Wethouder  ‘Gangsterin Jeannette Baljeu’  aka Lady Ariër, die inwoners Slaven van Rotterdam moet overtuigen om op de ‘VVD-Misdaadgroep’ te kiezen bij de naderende gemeenteraadsverkiezingen, kan op goedkeuring rekenen van premier   ‘Snake Mark Rutte’ en zijn Staats adviseur ‘Captain-Coke-Gorden’.  Op de walgelijke racistische, fascistische poster prijkt de tekst ‘in Rotterdam spreken( de armen) Nederlands’. ( met een verbod te roken)

Ronald Plasterk & AIVD: “Tegenlicht zijn Complot- denkers en Onno Hoes en de VVD zijn Fatsoenlijk”.
Gordon Marc
De slogan is discriminerend, volgens een boze menigte op Twitter. De ‘Snake Rutte’ doet die bewering af als onzin. Hij heeft er alvorens zijn mening ter zake naar buiten te brengen zelfs eerst nog telefonisch overleg gevoerd met zijn  persoonlijke ‘Staats-adviseur Gordon’. Die gelukkig niet op dat moment weer betrokken was in een ‘VVD Gay Cat-fight’ en hem gelijk van ‘dienst’ kon zijn in deze. Kijk, stelde Rutte stelt u zich eens voor hoe zwaar wij het al hebben als Elite VVD-ers, zoals mijn zeer gewaardeerde en fatsoenlijke partijgenoot ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ met al die  Illegale schandknapen die amper Nederlands spreken, maar wel een bom met (zwarte) duiten kosten. Daarnaast laten wij graag onze ‘van Bommels’ poetsen door Vagebonde die Nederlands spreken. Is dat nou te veel gevraagd als eerlijke VVD-er?

Hij meent dat ‘de taal leren spreken de enige manier is voor arbeiders Plofkippen (en  Illegale Volkse Schandknapen en Call girls) om echt aan de samenleving deel te nemen als Slaaf of schandknaap van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Rutte bralde kennelijk weer stoned van de LSD dat de VVD in Rotterdam “een mooie ‘Love en Peace poster’ heeft gemaakt, met een goede ‘Kerst–boodschap’ .” Bedoelde Rutte wellicht met ‘Boodschap’ een grote ‘VVD-drol’ die feitelijk linea recta door de  ‘Rotterdamse Riool-Toilet’ zou moeten worden getrokken? U kunt dat navragen bij Gordon.

Stuur het “Haagse-PvdA en VVD-Tuig” naar Huis( of de cel in), Stem bij de komende Gemeente Raadsleden SP, Partij voor de Dieren of de Lokale partijen.