Bart Nieuwenhuizen Agent Rishi
Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen’ bekent bij Nieuwsuur : Wij dienen niet de wet, maar de wet dient ons.

De Wapenwedloop der Kleine Luiden in “Banana-Fraude-Nederland”.Geert Wilders in zijn nopjes met de twee doden tijdens overval in Deurne en deelt sneer uit naar de ‘NOS Marokkaanse-kindervriend Rutte’.  

( van onze iedereen een wapen op zak redactie i.s.m. ‘Mad-Dog Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen’)

Amsterdam-NoirNieuw rechtsbeginsel in “Banana-Fraude-Nederland”: “Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ zelfverdediging”.
Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders.
Gisteren was de ‘Mad-Dog Hoofdofficier van justitie Bart Nieuwenhuizen’ te gast bij Nieuwsuur. Hij was beledigd: ‘het is ook nooit goed , komen we een keer direct met een conclusie en de mededeling dat deze zaak niet aan een rechter hoeft worden voorgelegd hebben allerlei gerenommeerde advocaten, rechtsgeleerden en Volksnieuws uit Amsterdam weer kritiek op mij’ klaagde hij als het prototype van een klassiek vol gevreten VVD’er, die net weer betrapt is met zijn vingers in de Gemeenschap pot met geld.
De afgelopen dagen kwam er kritiek op de uitlatingen van het OM. Zaterdagavond zei advocaat Peter Plasman in Nieuwsuur dat het OM in zijn persconferentie veel te stellig was geweest. Gisteravond zeiadvocaat Geert-Jan Knoops in Nieuwsuur ook dat het OM eigenlijk een “bindende toezegging” heeft gedaan dat geen vervolging wordt ingesteld.

Ook vanuit de politiek komt kritiek. CDA en D66 uitten hun verbazing over het snelle oordeel van het OM. Nieuwenhuizen zei dat de kritiek komt van mensen die kennelijk de dossiers niet hebben gelezen. “Ze menen dat het vastligt, maar het ligt niet vast bralt hij nu opeens.” Hij had pech, want het interview werd gedaan door Mariëlle Tweebeeke.
Mariëlle Tweebeeke is wat ons betreft een lichtend voorbeeld voor de ‘Staats-NOS’. Zij is wellicht één van de weinige journalisten die integer en ter zake kundig is en haar vak serieus neemt en niet op alle onzin gebral van corrupte of waanzinnige Overheid- functionarissen als VVD-Justitie ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ als een ‘NOS –schaap’ ja knikt. Wij achten haar een echt journalist die van wanten weet. Er zijn twee jonge mensen ‘Marokkanen’ doodgeschoten en dat moet men vooral niet de hysterische lynch-Mob aanhang van Geert Wilders teleurstellen, want dat is schadelijk voor zijn bazen Ivo Opstelten en Fred Teeven van de ‘VVD-Misdaadgroep’.

Dworkin justification and fit. (Theory of Jurisprudence: Ronald Dworkin: Law as Integrity)
Law as integrity states that the law must speak with one voice, so judges must assume that the law is structured on coherent principles about justice, fairness and procedural due process, and that in all fresh cases which comes before them, judges must enforce these so as to make each person’s situation fair and just by the same standard – that is to say, treat everyone equally.

De VVD-Justitie ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ komt direct binnen een halve dag op basis van we weten nog feitelijk niets met de volgende conclusie: zelf verdediging.
Twee doodgeschoten jonge mensen tijdens een overval in de ‘VVD-Misdaad-Wereld’ van ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ behoeft geen extreem, secure justitieonderzoek. Maar wat dan nog wel? Deze man is een Schandvlek voor de Grondwet ( artikel 1) gelijkheid beginsel, het Wetboek van Strafrecht en alles wat voor rechtvaardigheid en justification staat, zoals beschreven door de grote Rechtsgeleerde Dworik, Hart en Paul Scholten.

GroenLinks is in de war en denkt dat het gelijkheid beginsel echt bestaat.
Wij zijn dan ook benieuwd wat GroenLinks, die immers tijdens de ‘Anti-Wilders-Hypede mond vol had van het gelijkheid beginsel van deze Justitie ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ zijn ‘wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders gedrag’ namens de Staat vindt. Komt er nu ook een verzoek van GroenLinks tot algemeen ‘Moord er maar op los debat’ in de Tweede Kamer Kroeg? Zou deze volslagen Justitie ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ ook zo gereageerd hebben als zijn kind in deze zaak was doodgeschoten? Wat denkt u zelf?

Politie-Moordenaar’ Rishi feestelijk weer aan de slag met goedkeuring van ‘Rechter-Beul mr. R. Elkerbout’.
En wat te denken van het feit dat recentelijk een jonge (gekleurde) jongen Rishi die ongewapend wegrende voor de politie drie keer in zijn rug werd doodgeschoten. Ook zelf verdediging?

Killer Cop Fred B. stijf van zelfverdediging Coke ?
En wat te denken van de ‘RKVIC–broers’ die een feestje aan het vieren waren en door een ander “Mad-Dog”, deze keer van de politie worden neergeschoten met als resultaat: één dood en een zwaar gewonde. Ook zelf verdediging’ En waarom ook niet?

Opvallende afwezige in dit ‘Lynch-media circus’ van de ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ is ‘politiescribent John van den Heuvel’, die in soort gelijke van Staatswegen goed gekeurde moorden de slachtoffers per direct ontmenselijk en neerzet als de ergste criminele, die op zich al een nekschot verdienden. Had John van den Heuvel orders van zijn Justitie Boss de ‘Wife Beater Fred Teeven’ om zich buiten deze zaak te houden en zich nu de komende tijd uitsluitend te consenteren op zijn komende ranzige RTL-Sexs-show de ‘Volks-Loverboys’, die niet leveren aan de Top VVD-Justitie Pedo’s Joris Demmink & Ed Nijpels-Elite?

John van den Heuvel Fred Teeven
De ‘Wapenwedloop der Kleine Luiden’ is nu officieel op groen gezet in “Banana-Fraude-Nederland” door ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’.
Eén ding maakt de onvervalste ‘Mag-Dog Bart Nieuwenhuizen’ gisteren waar bij Nieuwsuur ; hij is kennelijk niet corrupt, maar werkelijk waar gewoon echt knettergek. Wat een volle narcist, die met zijn dure woorden gebral die niet meer waren dan pure cirkel redenering. Liegen? Hij weet niet eens meer dat hij liegt. Maar veel erger.  Hij zette gisteren ook nog de Wapenwedloop der “Klein Luiden” op groen. Het voorhanden hebben van een wapen is strafbaar gesteld in de wet. Maar of hij dat artikel 55  in het Wetboek van Strafrecht deze keer ten uitvoer ging brengen wat zijn wettelijk plicht is wist hij in dit geval van twee dood geschoten jongens ‘Marokkanen’ nog niet. Daar moest hij eerst alle feiten voor kennen. Welke feiten?
Het is gewoon een feit dat het strafbaar is om een wapen in bezit te hebben. Dat feit staat gewoon in de wet. En volgens de  Grondwet behoort deze narcistische Mad-Dog die gewoon zonder aanzien des persoon uit te voeren. Hij genoot zichtbaar van zijn eigen dure woorden, onzinnig gebral waarom hij nu niet de wet dient, maar zich zelf dient en God mag weten welke Duister VVD criminele belangen van zijn Bazen Ivo Opstelten en de Cirmefighter  ‘Wife Beater Fred Teeven’. In de lijn van zijn hersenkronkel kan vanaf nu een ieder die vreest het slachtoffer te worden van een misdrijf zich nu een pistool aan gaan schaffen.  Dat is immers  in de “Dutch Justice World” van ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ niet  meer strafbaar. Wie bijvoorbeeld wat sieraden draagt van een paar tientjes op zijn lichaam kan nu ter verdediging een pistool op zak nemen. Wordt men overvallen. Knallen maar.

Aanvallen van de De Bikerclub “Les Prostituta’s” van Fred Teeven en Peter R. de Vries worden vanaf nu met kogels beantwoord.

Amerika heeft meer vuurwapenmoorden per dag dan Groot-Brittannië per jaar’ Sinds Newtown alweer 25.000 doden door wapens in VS.
Nu is het een feit van algemene bekendheid dat in de USA waar markant iedereen een wapen in zijn bezit heeft ter ‘zelfverdediging’ daar de meeste zinloze moorden en onschuldige doden vallen dan waar ook ter wereld, maar dat is de ‘Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen’ niet bekend, want hij kijkt alleen naar SBS en vol eigen dunk naar zich zelf in de spiegel.

Afijn, na het zien van die ongelofelijke gevaarlijk gek van de VVD-Justitie Bart Nieuwenhuizen’ bij Nieuwsuur hebben wij en blok binnen onze redactie besloten om allemaal een wapen te gaan dragen al was het maar om ons lijf en gedachtegoed te gaan verdedigen tegen aanvallen van Mad-Dog-VVD-Justitie, de schietende ‘SBS-Kijkcijfer politie’ en hun corrupte media huurmoordenaars John van den Heuvel en ‘Voetbal Maffia Makelaar Peter R. de Vries’.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen (Christel.Voorn@Nieuwsuur.nl , )