(‘PvdA Playboy Diederik Samsom’: “Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel.)

25 jaar The End of History
De eeuwige terugkeer van de geschiedenis. Een stem op de PvdA is een stem op de VVD en dus een Stem voor het rauwe, criminele, fascistische kapitalisme met moestuintjes.

Francis Fukuyama voorspelde in 1989 dat de geschiedenis zou eindigen in een wereldwijde liberale democratie. 25 jaar later verkeerd de wereld in democratische recessie en wint het onmenselijke moorddadige autoritair kapitalisme terrein. Stem PvdA: Eerlijk delen met onze (VVD) bazen de Ultra-rijken-Werelds rijken $524 miljard rijker in 2013 ( zonder moestuintje!)

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Draaikont Timmermans’: Wilders staat buiten onze roof en plunder ‘Jan met de Pet’ realiteit. 

Jetta Klijnsma: Een Moestuintje is de PvdA oplossing.
In een interview met het AD over de toekomst van ons kaal geplukte pensioen zegt Klijnsma:” Ik heb niets te klagen. Want nadat wij binnenkort worden verpletterd in de komende verziekingen ga ik voor de rest van mijn leven het Luxe Wachtgeld in. Nee, voor mij geen moestuintje, ha,ha,ha,ha, want ik vlucht als een ‘PvdA- Dief in de nacht’ direct naar het ‘PvdA Luxe Wachtgeld resort’ van de ‘PvdA Zonnekoning Peter Rehwinkel’ .”
Maar ik raad de eerlijke, arme mensen wel aan om ook naar andere vormen van oudedagsvoorziening te kijken. Ik ken mensen met een moestuin, dat levert veel groente en fruit en grote, dikke Komkommers op liegt zij of wie zal het zeggen gelooft zij zelf haar eigen waan leugens.
Op twitter wordt er schamper op die opmerking gereageerd. Er wordt onder meer een vergelijking gemaakt met de aan de Franse Koningin Marie Antoinette toegeschreven uitspraak ‘Geen brood, laat ze dan cake eten’.

De ‘Participatiedictatuur- Staat’ hongert mensen en kinderen uit zonder moestuin. Pvda:” Wir haben es nicht gewußt.”
Elke 6 seconden sterft er ergens in de wereld een kind van de honger uit naam van het ‘VVD- Neo Fascistische Kapitalisme’ van Jetta Klijnsma haar VVD-Boss de ‘Gestapoman Sjoerd Potters’. De ‘PvdA Kapo Jetta Klijnsma ‘adviseert nu dat de arme bejaarde in Nederland en de stervende arme kinderen van de honger in de wereld een moestuin moeten nemen en niet zeuren voordat zij de Pijp uit gaan.( Iedere 6 seconde sterft een kind van de honger tijdens de maak de massa bang voor de “Vuile Bom-Nucleaire-Top der Elite-Gangsters der Aarde.” Bron:Global Income)

Waarom heeft Jetta Kleinsma nog geen TBS. Jetta Klijnsma:” bèèè, mèèè, bèèè, mèèè”.
Jetta KlijnsmaWij hebben reeds vele malen gepubliceerd dat Jetta Klijnsma kennelijk krankzinnig is geworden (of wie zal het zeggen altijd al was maar dat valt niet op binnen de PvdA ) sinds zij mee mag doen als ‘Showbizz- invalide’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ met het “Lieg en bedrieg Kabinet”. Zo raadt  de criminele  ‘PvdA- Gek Klijnsma’ iedereen ook nog eens aan naast hun  volledig kaal geplukte honger pensioentje een ‘Spook -baantje’ te nemen. Banen die alleen in haar waan wereld bestaan.

De Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt  in de Tweede Kamer stelt dat die 15 miljoen arme kinderen die jaarlijks sterven van de honger dat alleman doen binnen onze wetten en uiteraard omdat zij geen moestuin hebben, ha,ha,ha,.
Uiteraard hebben wij de Partijleider van de PvdA  ‘Partij van de Arbeiders Verraders’ de ‘Showbizz Arbeider Hans Spekman’ om commentaar gevraagd. Hij was niet bereikbaar, omdat dat hij met een ploegje lager PvdA kader idioten( hebben al jaren van de honger een moestuin) collectief aangifte aan het doen was tegen Geert Wilders. ‘Playboy Diederik Samsom ‘was ook niet bereikbaar voor commentaar. Hij heeft reeds gestalte gegeven aan de oproep van Jetta Klijnsma om een moestuintje er op na te houden en lag dan ook het hele weekend te rollebollen in de moestuin met zijn (gratis)  ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’. ‘Saar is gek om de Kingsize Komkommers, grote LOL’, aldus onze corrupte bron binnen de PvdA.

Uiteraard hebben wij Jetta Klijnsma om commentaar gevraagd. Tot onze verbazing was zij zowaar bereidt tot commentaar. Maar wij konden er geen touw aan vast kopen: bèèè, mèèè .Het geluid dat zij produceerde had veel weg van een Mak schaap dat naar de (VVD) slachtbank werd gesleurd en blaten, blèren en mekkeren.