Mensonterende Ontruimingen door de ‘Blauwe Hultroepen’ van de Heersende klasse van eerlijke (werkloze) radeloze burgers gaat dagelijks door, maar is geen nieuws item voor de Staat-NOS en hun ‘gabbers in news- crime’ de Pulp-media-maffia.

( door Nico van der Ham)

Amsterdam-Noir- Bea van van Kessel van Vitalifeiten opnieuw (op ruwe wijze) aangehouden! Nu tijdens ontruiming van haar woning.
Vragen om ontruimingsbevel leidt tot ruwe aanhouding.
Bea vraagt netjes, mag ik alsjeblieft het ontruimingsbevel in zien (17.11 in de film) aan de Blauwe Hultroepen van de Heersende Klasse.
Daarom vragen staat het blauw geklede staatstuig blijkbaar niet aan en dan wordt Bea vastgegrepen en met geweld voor haar woning weggesleurd.

Agent Rishi

Belgische notaris geeft bevel voor ontruiming.
Het huis van Bea is, zo is bijna zeker, door een Nederlands bedrijf gekocht en doorgeschoven naar een Belgische tak van het bedrijf. Zo is het mogelijk, dat een Belgische notaris het bevel van ontruiming af heeft gegeven. Feit is in ieder geval dat Bea het bevel ter inzage vroeg, niet mocht zien, maar in plaats daarvan op ruwe wijze als een stuk vuil voor haar woning werd weggesleurd. Allemaal te zien in de film, gemaakt door Karel Bagchus van de grote  Joris Demmink poster.

Meer lezen: blog van Nico van den Ham

Wij publiceerde reeds eerder over de bikkelharde vervolgingen, die veel weg hebben van middeleeuwse Heksenjacht op de Soevereine mens als Karel Bagchus en Vitalifeiten van Bea van Kessel.