Fred Teeven blauw oog
Teken petitie: Seniele Ivo Opstelten (70) moet  de gevangenis is.

De liegende ‘PvdA Rechter Jeroen Recourt’ die had verklaart namens de PvdA dat alles plaats heeft gevonden binnen de VVD en PvdA-wetten is volgens betrouwbare liegende bronnen nu zwaar aan de alcohol en drugs.

( van onze Corrupte VVD klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Steeeel en Lieg meee met de VVD.
Nieuwsuur: Fred Teeven de VVD Volksonderdrukker,Witwasser en Moordenaar.


(Griezel Fred Teeven mag keihard liegen bij Umberto Tan over de zaak Cees Helman)
Was Fred Teeven vrijwillig de stiekeme rechterhand van Cees Helman of werd Fred Teeven gechanteerd door Cees Helman?
En waarom is deze Wit en moord operatie nooit aan de kaak gesteld door Nederlandse bekendste beruchtste corrupte misdaadjournalisten de ‘Maffia Voetbal Makelaar Peter R de Vries’ en Politiescribent John van den Heuvel? Dat leest u hier ziet u hierna:

Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’.
De ‘VVD Minister Ivo- Zwijn- Opstelten’ (Veiligheid voor rijken en Justitie) is weer eens betrapt dat hij keihard heeft gelogen tegen de Tweede Kamer Kroeg over de witwasdeal die zijn rechterhand de ‘Wife beater Fred Teeven’ sloot met zijn toenmalige ‘zwarte’ Boss drugsbaron Cees Helman. Het VVD Openbaar Ministerie (OM) heeft in 2001 wel degelijk bijna 5 miljoen gulden netto betaald aan de drugscrimineel en Boss van Fred Teeven.
Dat zegt Helman’s advocaat Piet Doedens vrijdag in een interview met de Volkskrant.

Liegende VVD- er als Minister van Justitie in “Banana-Fraude-Nederland”.
Het OM was toen in de corrupte handen van de VVD’ers Benk Korthals.
Korthals trad af als minister van Defensie op de dag dat het rapport van de enquêtecommissie bouwfraude. De commissie verweet Korthals dat hij als minister van Justitie de Tweede Kamer onjuist ( gelogen dus) had geïnformeerd. Korthals had de Kamer rond de bouwfraude verzekerd dat hij niet op de hoogte was van een schikking rond de Schipholtunnel – de Schipholtunnel was één van de onderwerpen in de bouwfraudezaak. Uit de openbare verhoren bleek dat de VVD-minister wel op de hoogte was, zelfs al vanaf juli 2001. Het onjuist informeren ( liegen) van de Tweede Kamer was toen nog één van de zwaarste politieke oordelen die kan worden geveld. Nu is dat inmiddels dagelijkse kost in de Tweede Kamer Kroeg voor lieden als Ivo Opstelten en Fred Teeven met hun Ja-knikkers PvdA-‘hoertje’ Jeroen Recourt.
Naast de Schipholtunnelaffaire lag de minister ook onder vuur in de discussie over het opzettelijk niet beveiliging van Pim Fortuyn. Voor Korthals was dit reden om op te stappen in een riante Wachtgeld uitkering.
Voor dat liegen en bedriegen en wie weet hoeveel poen hij en/of zijn (VVD-maffia) familie van de Bouwmaffia in hun VVD-zakken heeft gestoken is Leugenaar Benk Korthals nadien  als beloning dat hij verder bleef zwijgen wie nog meer van de VVD-Misdaadgroep allemaal in de Bouwfraude miljoenen achterover hadden gedrukt verkozen tot Godfather van de ‘VVD-Misdaadgroep’.

Uitkomst Opstelten debat-gebral misdaden Teeven van tevoren bekend bij Volksnieuws-Amsterdam.
Volgens Doedens maakte het VVD-OM in september 2001 het miljoenenbedrag over naar zijn advocatenkantoor, die het geld weer doorsluisde naar de bankrekening van Helman.
Dit bedrag is vier keer zo hoog als de 1,25 miljoen gulden waarvan Opstelten de Kamer onlangs op de hoogte bracht. ”Het was allemaal lulkoek wat Opstelten verkondigde. Het was liegen en omzeilen. En de Kamer moet dat slikken omdat die ‘PvdA-hoertjes’ van de VVD al die leugens van Ivo Opstelten keer op keer witwassen”, aldus Doedens .

Waarom Fred Teeven op de Dodenlijst staat.
‘Griezel Fred Teeven’, nu staatssecretaris ‘Wife beater’ van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie, sloot in 2000 als corrupte officier van justitie een overeenkomst met drugsbaron Helman. Het OM wilde zijn verdiende drugsgeld terughalen, maar dat mislukte. Teeven stelde daarop een schikking voor waardoor Helman 750.000 gulden boete aan de Staat betaalden. Daarmee hielp de overheid hem om zijn miljoenen guldens wit te wassen. Opstelten verdedigde dat half maart in een gebral debat waarvan de uitkomst al van te voren vast stond: Lieg er maar op los want de PvdA slikt alle leugens uit vrees voor verlies voor hun baantjes bij nieuwe verkiezingen,.
”Ik heb de overschrijving hier voor me. Op 10 september 2001 heeft het OM bijna 5 miljoen gulden overgemaakt naar een derdenrekening van mijn kantoor”, stelt de 71-jarige Doedens. Op nadrukkelijk verzoek van Helman wil hij het bankafschrift echter niet openbaar maken.

Hoe werden de zwarte miljoenen en luxe goederen verdeelt tussen Kees H en zijn Justitie rechterhand Fred Teeven.
Eerder liet ook Helman’s huidige advocaat Jan-Hein Kuijpers weten dat het overgemaakte bedrag aanzienlijk hoger was dan Opstelten de Kamer deed geloven.
Ook klopt het volgens Doedens niet dat de Luxemburgse autoriteiten bedongen hebben dat het geld naar het OM werd gestort, zoals Opstelten verklaarde. ”Dat is niet waar. Wij hadden onderhandeld dat het geld via het OM naar ons werd overgeboekt”, zegt Doedens. ”Het lijkt me niet dat justitie zwart geld overmaakt.”
Cees Helman zou naast het grootste deel van zijn vermogen ook panden, auto’s, een jacht en juwelen hebben teruggekregen. ”En hij kreeg er ook nog gratie bij.”
Hoeveel Fred Teeven in zijn zak heeft gestoken moet nu nog worden onderzocht, maar het spreek voor zich dat nooit zal gebeuren in “Banana-Fraude-Nederland” zolang de Justitie in handen is van de VVD-Misdaadgroep van de twee aartsleugenaars Ivo Opstelten en Griezel Fred Teeven.