Jeroen Dijsselbloem

Stem PvdA: Eerlijk delen met onze (VVD) bazen de Ultra-rijken-Werelds rijken$524 miljard rijker in 2013

Geen centjes voor Stadsreinigers, wel tonnen voor ABN AMRO Staat Bankier-Gangsters. 

( van onze Psycho in Suit Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Ex-TBS’er President-commissaris Wout Dekker’ van Rabobank verwacht dat de misdaadbank op langere termijn voor de top-graaiers Snake in Suits weer een bonus van een paar miljoen of meer per jaar zal invoeren. De Volkse call girls, schandknapen, cocaïne dealers ook weer blij. Die zou dan in lijn moeten liggen met de coöperatieve doelstellingen van de misdaadbank op lange termijn. Dat bralde Dekker gisteren op de jaarlijkse misdaad vergadering in Utrecht. Hij refereerde met een waanzinnige egoïste blik naar de VVD Top Bankier Godfather van de ABN-AMRO Staatsmisdaadbank die afgelopen week met een harde onder zijn jurk de Fopspeen Bonus-Verbod van VVD-Hoer de ‘PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ open en bloot met de VVD-wet in de hand heeft omzeild. De miljoenen Bonussen zijn nu vast salaris en worden ongeacht winst of verlies standaard uitgekeerd.

Kamer eist opheldering over ”Schikkings-Regeling- Opstelten” Rabo-Misdaadbank. Die eis ging regelrecht de Doofpot in.
De ‘TBS klantje Dekker’ bralde van een ’persoonlijke verwachting’ en zei geen concrete plannen te hebben om op korte termijn een bonussysteem te herintroduceren bij zijn misdaadbank, maar een ontwikkeling in die richting te zien in Europa van het “Beest (666) Angela Merkel” en in Narco-Nederland. „En u hoeft niet te verwachten dat Rabobank hierin voorop zal lopen, wij zullen eerder volgend zijn.” Wij vroegen Dekker of hij niet de terechte woede van het gewone kaal geplukte Volk vreest, dat zij wellicht ooit de Banken bestormen en de Top Bankiers uit hun Megalomane Villa’s zullen sleuren?
Dekker: “Natuurlijk vrezen wij wel enigszins het ‘SBS-Tokkie-gepeupel’, maar daar hebben wij in Den Haag onze Ivo Opstelten en onze Fredje aka “de Griezel”, dus dat zit wel snor voor ons “. Maar u weet toch ook dat uw Fredtje al op dodenlijst staat.” Dekker:” Nou beter Fredtje dan wij, ha,ha,ha,”.

Korte termijnbonus weg, voor zeer kort termijn. Misdaadjournalisten zwijgen als het graf over de Mega misdaden van de Bankier-Gangsters.
De opmerking van Dekker is saillant omdat de misdaadbank recent juist alle bonussen voor de top en het cao-personeel afschaften, nadat zij o.a. waren betrapt op een Mega miljarden Libor-rente–misdaad van de eeuw. ( Ivo Opstelten hield toen persoonlijk zonder de Tweede Kamer te informeren al de dader buiten de gevangenis.) Over die ongekende Klasse Justitie zwegen alle Media Maffia-Pulp misdaad-journalisten a la ‘Bagger-Peter R. de Vries’ en  ‘politiescribent John van de Heuvel’ en Paul Vugts in hun sensatie riool media als RTL Boulevard en De Wereld Draait door.

Paul Vugts Fred Teeven John van den Heuvel Fred Teeven
Ook de Staats-NOS deed en doet er het zwijgen toe. Waarom? Nou, heel simpel, omdat de daders indirect, dan wel direct gewoon hun bazen zijn. Hun walgelijke taak is om de SBS-Tokkies af te leiden van al die miljarden roven en miljoenen bonussen door ze tegen elkaar op te hitsen met kruimel criminaliteit of in het gunstige geval bijv. met de “Vuile Onderbroek” van Badr Hari. Ook Volkse liquidaties zijn altijd een welkome bliksemafleider van de echte Mega Criminele onder ons de ‘ VVD- Bankier–Psychopaten’, die geen grenzen kennen in hun Roofzucht.

De Echte Top-Drugs, War- Lords, Dictators en Top Bankiers staan boven de wet.
Dat betrof echter ‘korte termijn- Jat-bonussen’ en misdaden, aldus Dekker nu inmiddels met schuim op zijn mondhoeken, en onderschreven door interim-bestuursvoorzitter-Top Bankier-Gangster Rinus Minderhoud, die ook wild met een waanzinnige blik voor zich uitstaart in een Jaknikkers gesprek met de door Dekker stiekem betaalde journalisten in de marge van de jaarvergadering. ( valt die vergadering niet onder artikel 140 georganiseerde misdaad)
Dekker zei kortetermijnbonussen niet passend te vinden bij het coöperatieve model van de roof de arme scheel bank. Een lange termijn Jat-bonussysteem was echter niet beschikbaar. „Dat zie je eigenlijk altijd in één of andere vorm met aandelen of optiepakketten en dat hebben wij natuurlijk niet omdat we een coöperatie zijn.”

Salarisverhoging hebben ook wij reeds stiekem door gevoerd net als onze VVD Draq Queen Collega’ Gerrit Zalm van de Staatsbank ABN-AMRO
Interim-bestuursvoorzitter Minderhout meldde verder dat de bank per begin dit jaar de vaste salarissen van zijn topkader met 13% heeft verhoogd om het afschaffen van de bonussen te compenseren. Hoe dat allemaal mogelijk is die salaris verhogingen van miljoenen per jaar gezien het feit dat het Lieg en Bedrieg Kabinet sinds zijn aantreden van de daken schreeuwt in de Staats-NOS en de Media-Maffia pulp dat het geld op is wilde hij niet ingaan. Wel ging hij er zonder blikken en blozen vanuit dat de Stadreinigers, die 0% Loonsverhoging krijgen ( het geld is opeens weer op) zijn vuile troep achter zijn corrupte corpulente VVD reet bleef opruimen, liefst met een lach op hun trieste uitgebuite gezicht.

980.000,- euro is geen hoog bedrag voor TBS’er Dekker. Wij spelen niet zoals het Klootjesvolk in de Staatsloterij. Wij winnen elk jaar de Hoofdprijs.( De totale pot voor Bloed-bonussen voor de Bankier-Gangster op Wall Street is in 2013 met 15 procent gestegen tot 26,7 miljard dollar (19,2 miljard euro).

Die bonus kon oplopen tot maximaal 40% van het vaste salaris. Het cao-personeel leverde begin vorig jaar zijn variabele beloning al in. Vakbonden wisten in ruil daarvoor compensatieregelingen af te dwingen met een waarde variërend tussen 9,5 en 17,5% afhankelijk van de salarisschaal.
De uitspraken en onthullingen van Dekker en Minderhoud komen een dag nadat ABN Amro-topman. De ‘Valse VVD-Nicht Zalm’ de halve wereld over zich heen had gekregen, nadat hij bekend had gemaakt het vaste salaris van de topmanagers bij de staatsbank met 20% te verhogen. De kwestie leidde tot grote verontwaardiging in de Tweede Kamer. De PvdA Onbenul Minister Dijsselbloem (Financiën voor Rijken) veinsde weliswaar dat hij ervan baalt, maar moest ook erkennen dat hij er niet over gaat, maar zijn VVD Boss Mark Rutte

Dekker: Wij hebben onze koffer al gepakt klaar staan. En ons geld weg geparkeerd op de bekende Belasting Vrije Eilandjes.
Dekker wees er verder op dat de misdaadbank voor het eerst echt open is over de beloning van de Mega-Graai top. Zo staan de graai-salarissen van de corrupte en gewetenloze VVD- leden van de corrupte raad van bestuur voor het eerst in het jaarverslag. De voorzitter kan tussen €923.500 en €1.154.400 verdienen, gewone leden tussen €707.200 en €884.000. Dekker noemde dat ’een matig beloningsbeleid voor normale mensen’. Aankomend topman Wiebe Draijer gaat een vast jaarsalaris van €980.000 verdienen. „Voor de gemiddelde krantenlezer zijn dat natuurlijk hoge bedragen, maar als ik het vergelijk met Top Drugs en Warlord en Dictators en vergelijkbare AEX- Corperate crime bedrijven, dan is het een derde van wat die aan hun top betalen. En wie zal het zeggen wanner het Ethnic cleansingg tussen Ultra rij en Ultra arm begint. En wij onze biezen moeten pakken voordat onze kop rolt”
De VVD handlanger in de Tweede Kamer de ‘Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt’  heeft ook al stiekem zij koffertje gepakt en klaar staan, maar klaagt jaloers off the record tegen ons dat hij tot nu amper zwart geld heeft kunnen weg parkeren en al die vuige VVD’ers wel”.