Peter R de Vries Zware Jongens
Peter R. de Vries gaat naast de ‘AVROTROS Kind-prostitutie’ business nu ook met de kennelijk Dement geworden Piet Keizer in de ‘Voetbal Maffia handel’. 

Peter R. gaat kleine Afrikaanse jongetjes importeren voor Demmink & Co onder de dekmantel van ‘Voetbal-talentjes’.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- De drukste ‘Tv-programma-man van Nederland Peter R. de Vries’ gaat nu ook nog aan de slag als spelers Maffia-makelaar. Samen met zijn zoon Royce en de kennelijk inmiddels aan lager wal geraakte demente Ajax-icoon Piet Keizer begint hij in Amsterdam het bureau PRSportmanagement bv. Dat maakte hij bekend via Twitter. Of zijn bastaardzoon van  zijn ‘Gangstersletje Leonie Kragt’ ook aandeelhouder is blijft voor als nog duister. 

Als student rechten werkte Roy toen o.a. voor zijn Papi als koerier (Muilezel) voor Willem Holleeder en werd op pad gestuurd naar ‘Ome Frans Meijer’ te Paraguay. Moord, afpers, drugs opdrachtje ophalen? Tegenwoordig werkt Royce ook bij het louche Van Till advocatenkantoor. Of hij daar ook zit als ‘muilezel’ van Willem Holleeder is ons nog  niet helemaal duidelijk.

Peter R. de Vries en Piet Keizer in Levensgevaarlijk kantoor. Staat Holleeder als portier? Vindt Dick Vrij dat wel goed.
Het Louche kantoor dat pikant genoeg zal worden vol gehangen met verborgen camera’s
(is erg handig voor het sluiten van contacten) gaat zich richten op de uitbuiting van professionele sporters – met name voetballers – bij het afsluiten van contracten en het realiseren van transfers en totale loopbaanbegeleiding en het afpakken van de spelers vrouwen.
Peter en Royce de Vries hebben eind 2013 met goed gevolg het KNVB/FIFA-examen voor spelersmakelaar afgelegd en beschikken over de vereiste papieren. Wie zouden zij daar nou weer voor hebben omgekocht of gechanteerd?

Burgemeester Onno Hoes en Politie-informant Peter R. de Vries in een week betrapt met te jonge prostituee.
De Vries zegt zich te kunnen voorstellen dat deze stap voor velen een verrassing is. „Maar de mensen die mij goed kennen weten dat ik al 40 jaar meer door sport en gangstertjes dan door misdaad gefascineerd ben”, aldus  de brallende De Vries. Ook is het bekend in een kleine cirkel of trust dat al de seksuele escapades van Peter R. de Vries hem aan de financiële afgrond hebben gebracht.

Peter R. de Vries misbruikt bejaarde Piet Kiezer.
Goed ingevoerde kwaadaardige bronnen beweren dat Peter R . de Vries Piet Keizer heeft overgehaald door de ‘diensten’ aan te bieden van zijn ‘Hema-thuis vrouwtje’ Jacqueline in Bordelo Naarden. Ook heeft Peter R de Vries Piet Kiezer afgescheept met slecht 30% van de ( nooit te realiseren, omdat zij bejaarde Piet zonder dat hij het weet niet hebben ingeschreven in de betreffende Voetbal Maffia PRSportsmanagemnet BV bij de Kamer van Koophandel ) winst door zijn simpele werkloze zoontje Roy er bij te schuiven.
De op één haar na failliete Piet Kiezer was niet bereikbaar voor commentaar, aangezien hij net was opgehaald door een ‘Busje’ om naar het demente dagverblijf te worden gebracht.

Peter R. de Vries heeft nog  al wat onbetaalde rekeningen openstaan bij bepaalde ‘Volks-Onderwereld’. En het is niet te hopen voor die onnozele, bejaarde Piet Keizer dat hij daar nu ook op afgerekend gaat worden. Wellicht kan Piet uit voorzorg naast zijn inconsistentie luier in vervolg ook maar beter een kogelvrij vest gaan dragen.

Opmerking:  t.a.v. Michael van Praag en de bestuursleden Sander van Beuzekom en Hans Biemans.
Wij hebben ons gewend tot de KNVB of zij niet van mening zijn dat Peter R. de Vries, een persoon die door de rechter is verklaard als volwaardig lid van de Maffia groep Klaas Bruinsma niet het aanzien van het beroep Voetbal makelaar in Nederland schaadt. Bovendien is het een feit van algemeen bekendheid sinds de jaren ’80 hand en spandiensten verleend voor de respectievelijk Klaas Bruinsma, Cor van Hout, Willem Holleeder, Charles Geerts, Martin Hoogland en daarmee de betreffende potentiële clientèle in deze middels uw licentie mogelijk onwetend zich verbinden aan de rechtens vastgesteld Maffioso Peter R. de Vries (zie: Maffia De Vries arrest),

Wij wijzen u erop ten overvloede dat De Vries geen bewijs van goed gedrag kan overleggen. ( persvoorlichting@knvb.nl)