( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-En daar was hij gisterenavond weer de drukste ‘Tv-Praatprogramma-man’ van Nederland Peter R. de Vries. Deze keer trad hij op bij de enige geliefde ‘Zwarte Piet’ Humberto Tan van Maffia Baas John de Mol. Peter R. de Vries had weer een fout van een ander ontdekt (kuch).

Er zijn avonden dat Peter R. de Vries vliegt van het ene naar het andere Praat Gebral – Showbizz -Vuilnis programma.
Zo kan het dat hij in de vooravond bij zijn VARA ‘Schandknaap Miljonair Matthijs en/of het open Riool- RTL4-Boulevard ( ook voor 28% van John de Mol) zit   en in de na avond bij het ‘Reclamebureau RTL-Late Night“ van John de Mol’ met zijn   ‘Zwarte Piet’ Humberto als ‘presentator’. Men zou bijna denken dat Peter R. de Vries geen thuis komen heeft.

Er is geen onderwerp of persoon waar hij geen verstand van heeft. Sterker nog het ook  altijd beter weet en doet of gedaan heeft.

Hij is o.a. de deskundige op het terrein van JFK, Madeleine McCann, Joris Demmink, Geert Wilders, Willem Holleeder, Joran van der Sloot, De Heineken–Ontvoerders, de tot levenslang veroordeelde Louis Hagemann, Micha Kat, Klaas Bruinsma, Wim Dankbaar,  het maken van een speelfilm, kind-prostitutie-documentaires voor de AVROTROS,  de Volks-Misdaad ( behalve zijn eigen misdaden en die van zijn Boss John de Mol),  de politiek, de Literatuur, Justitie,  Voetbal, Rechtsgeleerdheid en de Vaatstra zaak.
En we zijn vast nog een aantal van zijn  deskundigheden vergeten.

Schop onder de reet en weg is Peter R. de Vries zijn deskundigheid.
O ja, hij is ook deskundige inzake Steve Brown, maar na een veroordeling door de Rechter en een schop onder zijn corrupte laffe reet bij de Melkweg en daarna nog eenpaar linkse en rechtse hoeken op zijn ‘bejaarde’ kaak bij RAI te Amsterdam-Noir zal u hem niet meer over zijn ‘Steve Brown-deskundigheid’ horen aan de gebral –Tv Tafels.

Dan heeft hij ook nog tijd om tussen al het Tv-gebral programma’s optreden aangiftes te doen tegen o.a. Steve Brown, Albert Kraus, Louis Hagemann en Willem Holleeder. De politie en justitie op hun beurt hebben dan wel weer alleen tijd om Steve Brown en Albert Kraus te vervolgen en niet Willem Holleeder. Hoe zit dat eigenlijk? Dat laatste feit het niet vervolgen van Willem Holleeder in deze is natuurlijk even niet een onderwerp voor de Nederlandse ‘Jaknikker-pers’ en al die ‘TV-Gebral-Presentators’. Ze kijken wel uit, want dan wordt Peter R. de Vries zijn Media ‘Maffia Boss John de Mol & ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ boos en is men gelijk brodeloos.

Wat men ook vindt van de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’.  het is op zich een fysieke Topprestatie voor een man die al tegen de zestig loopt.
Een man die officieel is getrouwd en officieel een bijvrouw er nog op nahoudt. Een man met twee officiële kinderen en een officieel Bastaardkind.  Een man die daarnaast ook nog tijd en kracht heeft om o.a. Kroongetuige-prostituee Renetta van der Meer en weduwe van vermoorde ‘vrienden’ en Gangstersletjes te neuken.

Peter R. de Vries een man met de Grote “M” uit de jaren ’70 van de vorige eeuw.

De voorgaande grote “M”- Heldendaden van Peter R. de Vries werden uiteraard ook weer gemoireerd in een ‘Tv-Gebral-programma’ deze keer bij de verlopen ‘Fat–Jenssen’.

Peter R de Vries een man met de grote “M”, die naast zijn vele optredens bij de ‘Hersendood- gebral Tv-praatprogramma’s’ ook nog politie-informant is.
En volgens eigen zeggen ook nog dagelijkse adviseur te zijn van de komende ‘Fantasy–Film’ gebaseerd op zijn  leugen ‘Bloedboek’ de Heineken-Ontvoering.

Behalve dan in Amsterdam-Noir, want dan is hij na een twittertje van Steve Brown even onwel en geen adviseur, nou dat mag heus wel voor zo een drukke extreem deskundige man met de grote “M” van tegen de zestig jaar.