Jeroen Dijsselbloem

De in het buitenland en door het gewone Nederlandse Volk verguisde en verafschuwde  Minister Jeroen –Onbenul- Dijsselbloem wordt in Nederland door zijn Parlementaire Pers verkozen tot de Politicus van het jaar en daarmee is bewezen dat die Pers totaal moreel failliet en corrupt is.

( van onze Noord-Koreaanse parlementaire Pers)

Amsterdam-Noir- Geheim-Misdaad overleg in Berlijn over de Untergang MisdaadBanken EU.
Het feestelijke roof de arme scheel beleid van  PvdA’er Jeroen-Onbenul- Dijsselbloem:  Een miljoen arbeiders leven onder de armoede grens. 900 duizend mensen zijn werkloos. 700 duizend arbeiders staan op het punt hun huis uit te worden gezet. Meer dan 10.000 arbeiders gezinnen zijn daadwerkelijk op straat gezet.

Werkloze Moeder met zes kinderen zwerft op straat.
Vele arbeiders hebben het afgelopen jaar van radeloosheid en uitzichtloosheid zelfmoord gepleegd. Arbeiders kinderen lijden dagelijks honger. De ‘Ultra Elite-Gangster-Rijken’ zijn daar en tegen weer rijker geworden met criminele hulp van Jeroen Dijsselbloem..

Minister Jeroen Dijsselbloem over het overleg: Bla, bla, bla,…. Bladios uw centen.
Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën voor de Rijken is door de corrupte Jaknikkers Parlementaire pers verkozen tot hun politicus van het jaar. De PvdA’er werd zondag omschreven als „koelbloedig, crimineel, gewetenloos” en „goed in het blussen van binnenbranden”. Dat werd onthuld op  de 100% gesubsidieerde Radio 1 (Koninklijke Jaknikkers-NOS), dat de Noord-Koreaanse verkiezing organiseerde.

Opinie peilingen van het Volk laten een heel ander beeld zien dan de Staat-NOS.

Vertrouwen in het ‘Participeer-beroof de arme-maatschappij kabinet’ verdampt tot bijna nul  is niet bekend bij de Parlementaire Pers.
Dijsselbloem speelde het afgelopen jaar als voorzitter van de Eurogroep een criminele hoofdrol bij de internationale aanpak van de eurocrisis waarbij de rekening aan ‘Jan met de Pet’ is gepresenteerd. De minister was naar eigen zeggen verrast door de ‘NOS-Staats-prijs’, omdat hij vaak op de achtergrond werkt zijn misdaden jegens de menselijkheid pleegt. „Het had me ook heel logisch geleken als mijn criminele gabbers van ons ‘Ali baba roof de arme akkoord’ met Arie Slob, Van der Staaij en ‘Kasteel Heer Pechtold’ met z’n drieën de prijs hadden gekregen dit jaar”, loog hij.

De  Staats ‘Jaknikkers journalisten’ riepen GroenLinks-voorman Bram van Ojik uit tot politiek talent van het jaar en zijn daarna als beloning met zijn alle op Wintersport of naar de Hoeren en/of Schandknapen gegaan. Van Ojik is geen nieuwkomer in de politiek, maar kwam toch in aanmerking voor de titel. Dat komt volgens de jury omdat hij bezig is aan zijn eerste periode als fractievoorzitter.
De politicus gooide hoge ogen door de competente wijze waarop hij onderhandelde over het Herfstakkoord tussen oppositie en coalitie. „Het is nooit te laat om nieuwe talenten te ontwikkelen. Dat heb ik kennelijk bewezen”, stelde de politicus vast.

Geen van de politici speelde een hoofdrol bij de politieke gebeurtenis van het jaar. De kijkers en luisteraars van de NOS kozen uit een voorgeselecteerde lijst de eed van  de ‘Reis-Koning Willem-Alexander’. Ook genomineerd waren onder meer het Herfstakkoord en de ruzie tussen Alexander Pechtold en PVV-leider Geert Wilders, die de D66-voorman een ‘miezerig mannetje’ noemde en daar volkomen gelijk in had. Waar was de nominatie van Emile Roemer gebleven ? Die is afgevoerd in de Corrupte strontton van de parlementaire Lady en Gents.