ali baba

‘Ali-Baba-Dijsselbloem’ gokt op verdeel en heers over de verdeling van de miljarden-buit met de zeven ‘Constructieve- Rovers’.

PVV deelt voedsel en luiers uit.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Jeroen DijsselbloemAmsterdam-Noir-De Gouden Dageraad komt er aan in “Banana-fraude-Nederland”.
Ali Baba-Dijsselbloem zeven ‘constructieve-rovers’ beramen miljarden-overval op ‘Jan met de Pet’.
De PVV deelt voedsel en luiers uit aan de bejaarde in de ‘Dikke-Deur uitzuig’ tehuizen.
Volgende week gaat de PPV ook eten uitdelen aan de hongerde arbeiders kinderen van de PvdA. De PvdA ‘Playboy Diederik Samsom’ was niet bereikbaar voor commentaar. Hij was kennelijk te druk om zijn worst weer eens ergens in te hangen op kosten van de gemeenschap.

‘Ali-Baba-Jeroen Dijsselbloem’ gokt op Verdeel en Heers.
De PvdA Minister ‘Ali-Baba-Jeroen Dijsselbloem’ van Financiën voor de Rijken en de zeven ‘constructieve–oppositie- rovers’ in de ‘Tweede Kamer Grot’ zetten hun gesprekken over de roof de arme scheel kabinetsplannen voor volgend jaar woensdag voort. De minister praat dan met elke fractie afzonderlijk over de verdeling van de miljarden roof de massa – buit en de te vergeven Bestuurs-Gangster ‘rovers-baantjes’. Hopelijk vallen er geen doden onder de rovers.

Wie krijgt wat van de miljarden-Buit.
Dinsdag legde Dijsselbloem een notitie roofplan met criminele ideeën op tafel. Het gaat onder meer om het terugschroeven van een aantal belastingverhogingen voor de Rijken-VVD-ers en D-66 en CDA-ers en extra geld voor onderwijs voor hun kinderen. De maatregelen zouden betaald moeten worden uit het belasten van dingen die slecht zijn voor het milieu, zoals een vliegtaks, een hogere belasting bij de aankoop van een auto en het extra belasten van drinkwater voor de gewone man. Waarom zouden de gewone mensen nog water moeten drinken?

Honger en Dorst voor de gewone man in Banana-fraude-Nederland .
Het stuk is bij de zeven oppositie-rovers slecht gevallen. ‘Kamerlid-rover Eddy van Hijum’ van het CDA noemde wat nu op tafel ligt „volstrekt onvoldoende”.
Collega rover Wouter Koolmees van D66 sprak van „teleurstellend”. Ook de andere  Rovers-oppositiefracties waren ontevreden over de verdeling van de miljarden buit.

De  Rovers-oppositie, CDA en D66 voorop, eist meer hervormingen en minder lastenverhogingen van het ‘Ali-Baba-kabinet’. De Rovers-partijen zeggen dat het kabinet nauwelijks beweegt. Volgens Rover Van Hijum kan de huidige patstelling niet blijven duren. „Er komt een moment dat je conclusies moet trekken en ons reëel moet omkopen met ook een aanzienlijk deel van de miljarden buit en de Mega-Graai baantjes.”

‘Ali-Baba-Dijsselbloem’ bralde dinsdagavond vrij optimistisch uit de ‘Gay-boot Kast’. „Zolang er gesproken wordt, is er reden voor optimisme voor onze roof plannen.” De minister constateerde wel dat de  ‘Rovers-oppositiepartijen’ op onderdelen sterk uiteenlopende ideeën hebben, die moeilijk te verenigen zijn. Het zijn wat dat betreft echt Rovers, ieder afzonderlijk wil het grootste deel van de miljarden-buit.

De ‘Ali-Baba gesprekken’ zullen woensdag opnieuw plaatsvinden op het Ministerie van Financiën voor de Rijken. Daarover heerste aanvankelijk verwarring en ruzie onder de rovers.
Het ‘Ali-Baba-kabinet’ heeft de  Rovers-oppositie nodig omdat het in de Senaat geen meerderheid heeft en Minister Jeroen Dijsselbloem zei daarover tot slot: Bla, bla, bla,,…… Bladios uw centen!