Jeroen Dijsselbloem
Frankrijk: Dijsselbloem is een partijdige ‘Valse PvdA-Nicht’ voor zijn ‘ VVD-Dutch-Bankier-Gangsters’.

( van onze Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir.-Terwijl heel de Pulp-Media-Maffia zich hysterisch en feestelijk  verzwolg in de Dood van Mandela reisde ‘onze’ PvdA ‘Valse Nicht Jeroen Dijsselbloem’ af naar de ‘Bunker van Berlijn’.
Staan wij voor de laatste slag
om de mensenrechten,  brood en werk en een dak boven ons hoofd in Europa. Worden de  PvdA “Jetta Slaven werkkampen” het model voor de arbeiders in Europa? Het lijkt wel de laatste weken van ‘Hitler in zijn Berlijnse Bunker’.

De Duitse Super Ellie-Gangsters Minister van Financiën voor de Ultra rijken Wolfgang Schäuble houdt vrijdag in Berlijn geheim overleg met onder anderen Eurogroep-voorzitter de Valse ‘PvdA Nicht Jeroen Dijsselbloem’ om te praten over de  gewetenloze plannen voor de Europese Banken Misdaadsector. Dat meldde de Duitse krant Handelsblatt donderdag op basis van bronnen in Berlijn en Brussel.
Er was geen woordvoering bereikbaar namens Dijsselbloem om commentaar te geven op het bericht.

Naast Dijsselbloem zouden ook de Franse Minister van Financiën Pierre Moscovici, ECB-bestuurslid Jörg Asmussen en eurocommissaris Michel Barnier (Interne Roof de arme scheel Markt) aanwezig zijn. De  Elite-Gangster vergadering staat volgens Handelsblatt in het teken van de Europese plannen voor de mechanismes die in werking moeten treden als een misdaadbank failliet dreigt te gaan en het toezicht daarop. Daarover zijn veel meningsverschillen in de EU.

De Elite-Gangster Ministers van Financiën van de EU komen volgende week dinsdag bijeen om te praten over de plannen tegen de menselijkheid..