VVD & PvdA participatie-maatschappij: “Pour people have no reason to live at all”

De participatiesamenleving is een mooie term om te verbloemen dat arme mensen gewoon de klos zijn, stelt Malou van Hintum.

 

‘We will have to become partisans again one day. But it will be against our own governments….’

( van onze Tweede Kamer  Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-De walging over de ‘Beierse incest politiek’ in “Banana-Fraude-Nederland” loopt naar een kookpunt.
Alleen de PvdA Schuinmarcheerder ‘Grijpstra Diederik Samson’ en  zijn boss de VVD ‘Gier Halbe Zijlstra’ denken nog dat hun criminele kabinet de rit uitzit, want anders eindigen zij ook in de goot of als werkloze in één van hun eigen arbeiders slavenkampen.

Daags na de ‘V.O.C.-Prinsjesdag’ lijkt er onder de berooide en beroofde kiezers bar weinig vertrouwen dat het ‘Recht-Links- kabinet’ de rit uitzit. Maar één op de vijf denkt dat de coalitie van VVD Misdaadgroep met hun ‘PvdA-Hoertjes’ tot 2016 in het corrupte zadel blijft. De grootste groep stemmers (62 procent) voorziet in het najaar van 2014 al de val van het kabinet.

Dat blijkt uit een peiling van EenVandaag onder ruim 11.000 mensen. Ook onder eigen  hersendode  (PvdA) kiezers  en de gewetenloze, egotistische (VVD) kiezers is het beeld over VVD en PvdA somber. Een meerderheid van hen verwacht eveneens een vroegtijdig einde van het participatie in de roof de arme scheelkabinet.

Omkoping is mee participeren in de Haagse Eerste en Tweede Kamer.
Voor het kabinet is er desondanks wel hoop om de begroting roof de arme scheel plannen door de Eerste Kamer Kroeg te krijgen door wat “Twee Petten leden” om te kopen met bijv. wat Top ‘Mega-Graai Bestuurs-banen’ of  met wat riant betaalde Doofpot onderzoek-commissies, waar het geen meerderheid heeft. Hersendode Kiezers van D66 (78 procent) en CDA (70 procent ) vinden in ieder geval in ruime meerderheid dat hun partij moet gaan onderhandelen met de regering over de plannen die op ‘V.O.C-Prinsjesdag’ zijn gepresenteerd. Onder SP-stemmers is dat slechts een kwart, terwijl PVV-kiezers massaal tegen onderhandelingen van hun partij zijn (74 procent).