Cameil Eurlings

Waar blijft de $8 miljard van de Olympische Spelen?
In welke zakken vliegen die miljarden. U zult het niet horen van Koning Willem Alexander en zijn protegé  Hofnar “KLM Captain Gay Eurlings”.

(Van onze Royal Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Omkopingsschandaal binnen de Olympische beweging kwam deze maand aan het licht door de openhartigheid van de 80-jarige vice-voorzitter van het IOC, Marc Hodler en de IOC-karavaan trek ongestoord verder.

Wordt deze benoeming van ‘Captain Gay Eurlings’ weer een splijtzwam, zoals toen in Soestdijk. Herhaald de geschiedenis zich weer en is Koning Willem Alexander nu volledig in de voetsporen getreden van zijn Opa ‘Prins Pooier Bernhard’?

Koning Willem-Alexander nauw betrokken bij benoeming Eurlings. Waarom?

Willem Klaas

 The Centurions of the Netherlands en “W.A. van Buren” is dank zij de Ja-knikkers-pers iedereen al vergeten.
Gelukkig voor Nederland dat “Koning Willem Heineken I” (aka W.A. van Buren van de  georganiseerde misdaad)  niet zijn andere protégee (ex)Mr. Engelsma van de Klaas Bruinsma Misdaadgroep heeft voorgedragen voor het IOC wat op zich zomaar had kunnen gebeuren blijkens  het feit dat Prinses Mabel aka ‘De Marmot’ op haar beurt weer geplaatst is in de Koninklijke Familie  of is het vica versa? Afijn, soms is er zelfs voor ons geen touw meer aan vast te knopen qua corruptie.

Corrupte oud CDA Minister en ‘KLM Topman Captain Gay Camiel Eurlings’  is in Buenos Aires officieel verkozen tot lid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC).  Er lagen twee hoofdreden ten grondslag aan zijn ‘verkiezing’ :

Ten eerste hij heeft bewezen corrupte chantabel te zijn.

Ten Tweede dat hij die twee  Olympisch eigenschappen corrupt  en chantabel zijn in de praktijk heeft bewezen voor zijn Baas “Koning Heineken Willem 1”.

De Nederlander kreeg dinsdagmiddag 83 van de 93 stemmen en is één van de negen nieuwe leden. Hoeveel van die stemmen gekocht zijn of middels chantage zijn verkregen lezen we over een jaar of 10 -20 in een boek van een auteur die voor gek zal worden versleten door de ‘Ja-knikkers-Pers’.

Het 125e  ‘Show-congres’ van het corrupte IOC bekrachtigde met de Fake-verkiezing de voordracht van de Executive Board. In de olympische beweging zijn vanaf 1898 vrijwel zonder tussenpozen  corrupte Nederlanders en vazallen van de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” als IOC-lid aanwezig geweest.

Oorzaak Crisis in Beeld: ‘s Werelds rijkste koningshuizen en hun politieke Hofnarren .
‘Captain Gay-Eurlings’ vertegenwoordigt het IOC nu in “Banana-Fraude-Nederland” tot zijn 70ste levensjaar voor zijn “ Koning Willem-Heineken 1”, tenzij de Rule of Law weer gaat gelden in Nederland. De Limburger is momenteel 40 en loopt toch wel de kans om voor zijn 70ste verjaardag de gevangenis in te draaien.

Koning Willem-Alexander werd zondag benoemd tot corrupt erelid van het IOC. Hein Verbruggen viel die eer in 2008 ten deel, toen hij aftrad als IOC-lid.

Geen Gouden Medaille voor de Tweede Kamer of toch?
Het schrijnendste in dit verhaal is natuurlijk waarom de Tweede Kamer niet zijn plicht doet en het hiervoor gestelde tot op de bodem uitzoekt en de verantwoordelijke VVD Minister van Sport Edith Schippers aka “Rook je maar dood” op het matje roept.

Noot: Kleine Wereld. “Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.”
Toen Mr. Engelsma ‘rende’  met de Prins was hij jarenlang tegelijkertijd de vaste advocaat van Peter R. de Vries en John de Mol en Klaas Bruinsma.

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de RVD en het Olympisch comité en Minister van Sport Edith Schippers  in het kader van hoor en wederhoor. (rvd.pers.kh@minaz.nl, redactie@nocnsf.nl,roelof.janssens@minvws.nl)