Queen Victoria & Royal Family
Queen Victoria & Royal Family

(door de redactie van Nieuwsuur en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir- Gisteren kwam Nieuwsuur met oud nieuws van Volksnieuws uit Amsterdam: “Lid Koninklijke Misdaadgroep “ Nooit Genoeg” voor de Rechter”.

De Koninklijke Families Nooit Genoeg in Europa zijn allemaal (incestueus) familie van elkaar of op zijn minst zeer eeuwen oude goede vrienden. Nu is een Spaans takje van deze ‘Koninklijke Familie’s Nooit Genoeg’ even door de criminele mand gevallen. Eerder was ook al de Engelse Tak met hun Prins “nooit een dag eerlijk gewerkt” Charles onder vuur in belastingzaak.

Denkt u nu alstublieft niet dat ze allemaal zo zijn (kuch).

Oké, ook hier heeft ‘onze’ Prinses Christina met haar lease Spaanse Prins Jorge Guillermo, die wat duistere Offshore bankrekeningetjes er op na houdt,  die vanuit het ‘werk’-paleis van koningin Beatrix & zoon met een brievenbusfirma in het belastingparadijs Guernsey wordt bestuurd. In deze vennootschap, de Daffodil Trust, zit het vermogen van prinses Christina, die in Londen woont. Als gevolg van deze fiscale route betaalt de prinses in Groot-Brittanië geen vermogensbelasting ,maar daar liggen de “Walking Dead” echt niet van wakker, zolang er maar wat leuke Wintersport-vakantie kiekjes worden getoond door de Koninklijke pulp-media aan het hersendoden Volk.

‘Wij’ hebben geleerd van ‘Prins-Pooier Bernard’ en sindsdien de “Koninklijke Familie Nooit genoeg” vol gedauwd met een belasting Vrije Staats- uitkering van 100 miljoen per jaar en hopelijk is dat genoeg dat zij ook  niet (meer) lopen te jatten.

“Koning Olifant” met Top Royal callgirl Prinses.
De extreme Corruptie in Europa van Elite-gangsters en hun middeleeuwse Royal- symbolen van ongelijkheid door geboorte wordt steeds meer zichtbaar. Zelfs de Staats- NOS voelde zich gisteren voor heel even moreel verplicht over de misdaden van de Spaanse Koninklijke tak met hun Godfather “Koning-Olifant” te berichten.

Koning Olifant

Het rommelt behoorlijk in het Spaanse Koningshuis Nooit Genoeg sinds een belangrijke getuige een boekje opendeed over de criminele-rol van de koninklijke familie in een groot fraudeschandaal. De schoonzoon” De Spaanse Prins Bernard” van ‘Koning-Olifant’ wordt verdacht van corruptie. Hij sleurt behalve zijn schoonfamilie en de overige Koninklijke families in Europa ook de regerende Liberale volkspartij ( zuster partij van de “Kleine VVD-gangster “partij) mee in het extreme corruptie schandaal.

Verhoor
De voormalig zakenpartner van  de ‘Spaans Prins Bernard Iñaki Urdangarin’, Elite-gangster Diego Torres, verklaarde zaterdag in een verhoor van ruim zeven uur dat verschillende leden van de  Spaanse Koninklijke Familie Nooit Genoeg zouden hebben afgeweten van de fraude. Prinses Cristina, de vrouw van Prins Royal gangster Urdangarin, zou zelfs een belangrijke rol hebben gespeeld. Zeg maar een soort Royal Godmother.

E-mails van waanzinnige criminele Royal egoïsten
Elite-gangster Torres zou ook een envelop met documenten aan de rechter hebben overhandigd. Daarin zouden ook e-mails tussen koning Juan Carlos aka de  “vastgebonden Olifanten doder” en de Duitse Show en hoereer prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein zitten. Van haar wordt al jaren gefluisterd dat zij de minnares hoer van de koning is. Ook was zij betrokken bij de omstreden laffe peperdure olifantensafari die de koning vorig jaar ondernam.

Ook de  Neo-Liberalen regeringspartij van premier Bestuur-gangster Rajoy, Partido Popular, kwam in het verhoor ter sprake. Volgens Torres waren kopstukken uit de partij betrokken bij de miljoenen subsidie-roof aan het instituut waarmee Urdangarin fraude pleegde. Rajoy en zijn partij liggen al onder vuur vanwege een corruptieschandaal. De oud-penningmeester van de Elite-gangster-partij zou er jarenlang een schaduwboekhouding op na hebben gehouden  zoals wij reeds ook al eerder publiceerde:

Spaanse oppositie wil aftreden corrupte premier Rajoy.

Nóos
Prins Urdangarin staat al lange tijd onder verdenking, maar moet nog worden gearresteerd. Hij was jarenlang verbonden aan het fake Nóos instituut, een non-profit  oplichting-organisatie die z.g. advies geeft over sport en die soms ook evenementen organiseert. Eind 2011 startte er een onderzoek naar hem. Samen met zijn zakenpartner Torres zou hij jarenlang publiek geld van het instituut hebben weggesluisd naar eigen rekeningen.

Miljoenen Foetsie. Crisis? Voor wie dan?
De rechter liet twee weken geleden beslag leggen op de gejatte eigendommen van Prins Urdangarin en zijn voormalig compagnon. De twee hadden hun borgtocht van van 8,1 miljoen euro niet betaald. Dit zou het bedrag zijn dat ze door de jaren heen achterover hebben gedrukt en besteed aan cocaïne, callgirls en peper dure safari’s, hotels en restaurant en sport auto’s, afijn het bekende zuinige bestaan van de Elite, Bankier en Bestuurs-Gangsters in Europa.

Populair gemaakt door de pulp-media.
Prinses Cristina en haar man waren jarenlang erg populair, zoals hier in Nederland de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg”.  Prins Urdangarin werd bekend bij de Spanjaarden als speler van het nationale handbalteam van Spanje dat ook verschillende keren meedeed aan de Olympische spelen. Twee keer behaalde het team onder zijn leiding een bronzen medaille.

Verwijderd uit de pulp-media- De “Walking dead” lopen weer door.
Niet alleen de  uitgehongerde en werkloze en leeg geroofde Spaanse bevolking neemt steeds meer afstand van de prinses en haar man, ook het koninklijk huis zelf. Zo verschijnt Iñaki Urdangarin al lange tijd niet meer bij officiële gelegenheden. Ook liet koning Juan Carlos alle verwijzingen naar zijn schoonzoon op de website van het koninklijk huis verwijderen in de hoop dat het Volk als een eend : ogen open , ogen dicht weer denkt dat er nooit iets is gebeurd .

De “Walking Dead” melden zich voor inhuldiging bij VVD Bestuurs-Gangster Fred de Graaf aka ‘De man van Foetsie 200 miljoen’.
Afijn, 30 april staat dat hele Spaanse zooitje Royal dieven weer als een pauw op de Dam naast Koningin Beatrix en zoon alsof er niets aan de hand is. Weten de “Walking Dead” veel.

walking dead near inhuldiging