Zijn er al gedragsregels voor de VVD en hun justitie opgesteld

( van onze corrupte VVD- Klasse justitie redactie)

Jos van ReyAmsterdam-Noir- Wil de enige echte eerlijke VVD-er nu opstaan.
‘Roermondse VVD Misdaad-Chapter’ chanteert ‘VVD-justitie’ voor hun Godfather Jos van Rey.
De plaatselijke Roermondse ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ wist al voor de invallen op 19 oktober in zijn huis en wethouderskamer in Roermond dat het  integere, eerlijk zeldzame gedeelte van het Openbaar Ministerie hem op de hielen zat. Er wordt beweerd dat hij was getipt o.a. als wederdienst voor het zwart sponsoren van VVD Types als ‘Bestuurs-gangster Frans Weeker’s. En het feit dat de ‘VVD-misdaadgroep’ vreesde dat  hun Jos indien hij verschut zou gaan  dan wel eens kon gaan doorslaan op de rest van de landelijke Top van de VVD als justitie de bewijzen van o.a. zijn corruptie en witwassen zou aantreffen

Dat meldt De Limburger zaterdag op basis van informatie waarover de krant beschikt.
Een hoge-corrupte  Limburgse ‘VVD-politiefunctionaris’ dient nu als Katvanger voor de VVD-ers Ivo Opstelten en “Fred-Big Head-Teeven” als diegene die Van Rey zou hebben getipt. Deze z.g. Law en Order -man is volgens de krant nu onderwerp van onderzoek door het corrupte VVD gedeelte van justitie, dus daar horen wij nooit meer iets van.

Stijn KlijnhoutVVD-Pedofielen-Sociëteit de Witte geheimen lijst
Welke ‘politieman’ het is, is moeilijk te raden, want er zijn zoveel corrupte (Pedo-Gay)- VVD-politie en justitie mensen.
Ons schoot als eerste te binnen deze Law en order VVD-man een voormalig officier van de Marechaussee Stijn Klijnhout. De ‘VVD Godfather Van Rey’, die jarenlang  de Wethouder van de ‘Elite-Gangster Piet van der Pol’ in Roermond was ook nog lid van de
‘Twee -Petten-Kamer’, wordt verdacht van corruptie en witwassen en obstructie van het justitieonderzoek en lid en/of leiding geven aan een criminele-(VVD)- organisatie.

Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ van Badr Hari.
Het VVD-OM onderzoek nu zogenaamd sinds een paar maanden of en door wie vertrouwelijke informatie is gelekt naar Van Rey en andere mensen die een rol spelen in deze zaak. De ‘Show-voorzitter’ van de “VVD- Chapter-Roermond”, Victor Cillekens de Katvanger van Jos van Ray en hun Boss Piet van der Pol , liegt in de krant dat de informatie door het OM zelf is gelekt, maar justitie wil daar niet op reageren. De VVD-Justitie liet nog weten alleen te reageren in ‘Volkse Kruimel Criminele zaakje’ als die van bijv. Badr Hari. 

Justitie: “ en dan doen wij dat alleen middels onze OM-Boulevard-riool- Officier van justitie mevr. Susanne Terporten‘ aka “Lady Slettenbak”. U krijgt uw pulp-antwoord daarna van haar bij  onze VVD- Valse rrelnicht, tevens Bruine Oranje Nassau Ridder van “Koning Willem Heineken 1”  Albert Verlinde , de Ega van onze VVD- Burgmeester Onno-wietpas-Hoes  bij het RTL- Boulevard-open-Riool. Allemaal fijne, eerlijke , integere VVD-ers.

Coruuptie bij  Justitie en onze VVD? Hoezo Corruptie?”