Stijn Klijnhout

( van onze corrupte justitie redactie)

De ‘Kleine  Wethouder en Burgemeester gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom

Amsterdam-Noir-VVD-raadslid Stan Klijnhout treedt af wegens het risicoloos en straffeloos stelen van tonnen wachtgeld van de gemeenschap met de pen. En stond tijdens het jatten aan het Hoofd van het Marechausseemuseum in Buren. Dief-Klijnhout was beroepsofficier bij de Koninklijke Marechaussee. Hij ging met functioneel leeftijdsontslag in 2005 en maakt reeds vanaf 1 januari 2012 deel uit van het museumteam.

Wie is hier nu Maf en corrupt?

Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?
“Kleine Gangster Stan Klijnhout” van de VVD-fractie in de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug treedt per direct terug. Hij doet dat omdat het SBS-Openbaar Ministerie onderzoek doet naar te veel ontvangen ( lees: gestolen) wachtgelden die de “Kleine VVD-gangster Klijnhout” tussen 2006 en 2009 heeft gejat.

Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?
In het belang van de ‘VVD-misdaadgroep’ wil hij geen onderwerp van discussie zijn, staat in een  leugen- verklaring van zijn ‘misdaad-partij’. Daarin staat ook dat de “Kleine VVD-gangster Klijnhout” het teveel gestolen wachtgeld inmiddels heeft terugbetaald (kuch). Hoe hoog dat bedrag is, is niet bekendgemaakt. En bewijzen van de z.g. terug betaling worden niet overlegt. Tussen 2002 en 2005 was hij de VVD-er ‘Dief-wethouder in Driebergen-Rijsenburg. Hij maakte zich met name hard voor keihard optreden tegen de ‘Kleine Volkse Criminaliteit’ van de radeloze en onrendabele, die de wet- van de heersende (VVD) klasse overtreden uit noodzaak om te overleven. Daarna had hij recht op een paar ton wachtgeld. Maar hij verzweeg destijds dat hij salarisverhoging had gekregen als directeur van het Marechausseemuseum in Buren. Nou dat hij n.b. als Dief directeur was van het Marechausseemuseum in Buren is toch wel een gotspe te noemen van het ergste soort: Marechaussee  herdacht door ‘VVD-Dief’.

Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?
Wat deze Law en order VVD-man en voormalig officier van de Marechaussee bezielt heeft is ons een raadsel, aangezien hij op zich al een riant inkomen had en goed opgeleid is, geen Junkie of alcoholist.( zie:“Kleine VVD-Gangsters.”)

De hoogte van het Mega-graai-wachtgeld is afhankelijk van andere inkomsten die een oud- ‘Steel maar raak bestuurder’ heeft. Door zijn extra Mega-salaris te verzwijgen, jatte hij dus jaren te veel wachtgeld van de gemeenschap. Toen het college van B en W in juni eindelijk lucht kreeg van de walgelijke misdadige zaak deed het aangifte en sindsdien kijkt justitie de andere kant op.  ‘Pedo-Justitie’ wordt immers geleid door de VVD-ers ‘Demente Pis in de Broek Opstelten’ en zijn ‘Side -Kick Fred “Big Head” Teeven’  en die gaan heus niet hun eigen misdaad partij leden het gevang in helpen.

Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?

Eerder verschenen in deze rubriek:

Is de VVD de nieuwe sjoemelpartij van de “Kleine Gangsters”?

Opmerking: Wij hebben inmiddels melding gemaakt van deze walgelijke egoïstische luxe misdaad van deze gewetenloze Kleine VVD-gangsters  bij Meld misdaad anoniem en zal zoals gebruikelijk bij misdaden van de heersend klasse niets doen .En het bestuur van Marechausseemuseum in Buren  gevraagd of zij deze ordinaire Dief in het Nette pak nog langer handhaven als team-lid.( gcjklomp@casema.nl  en postbus@marechausseemuseum.nl )