Johnny de Mol

Zonder Pa John geen werk en geen wijf!

Ome  Berlusconi’ is trots op zijn alles neukende neefje ‘Dwergzoon Johnny de Moran’. 

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir- Zonder Pa John geen werk, geen wijfen en geen cent te makke.
Dwergzoon ‘Johnny de Moran’ neukt ‘Pa John’s zijn BN-slaven’ meldt hij trots bij Johan Derksen.
Volgens Johan Derksen in Voetbal International heeft Dwergzoon ‘Johnny de Moran’ heel wat ‘amoureuze avonturen’ beleefd tijdens de opnames voor zijn programma Waar is de Mol? “Toen ik wegging, zei Johnny: ‘Je bent de eerste gast die ik niet heb geneukt.

No Money no Honey.
Wie zich niet laat neuken door ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ ( IQ van rond de 79) met  zwaar minderwaardigheid complex van ‘Maffiaboss John de Mol’ heeft geen werk in het ‘Media-Maffia-land’. Sterker nog, die kan zelfs ook aan de schandpaal van ‘Ome Peter R de Vries’ worden genageld bij de AVRO & TROS van “Rose Pedo Edje Nijpels”.

Uitzendbureau Hersendood voor Huilen en Neuken.
Bij ‘Uitzendbureau Hersendood’ voor al uw BN-ers kan men dus de ‘John & Joop’ BN-slaven inhuren om te huilen of te neuken.

Waar is de lul van de Mol?
Het programma heet “Waar is de Mol”, maar er wordt al tijden in de ‘pulp-media- wandelgangen’ angstig gefluisterd door de ‘John & Joop BN-slaven’ dat wat hun betreft het programma  “Waar is de Lul van De Mol?” genoemd zou moeten worden. Het is een publiek geheim dat alle ‘BN-slaven van ‘Joop & Joop’ zich moeten laten neuken door de Dwergzoon ‘Johnny de Moran’ van Maffia Boss John de Mol.

John de Mol

‘Johnny de Moran’ is bisexsueel.
Het is ons niet bekend of Ali B. zich ook heeft moeten laten neuken door Dwergzoon ‘Johnny de Moran’

Is de Lul van ‘Johnny de Moran’ ook in de Hol van Peter R. de Vries en (ex) Mr. Bram Moszkowicz geweest.
‘Maffia Boss John de Mol’ was recentelijk nog boos op zijn sexpop De La Paay, daar waar zijn Dwergzoon ‘Johnny de Moran’ van de daken loopt te toeteren met blokken onder zijn Pradaatjes dat hij al zijn Pa John zijn ‘BN-slaven’- gasten heeft geneukt. Bedoelt hij trouwens ook zijn mannelijke gasten, want zijn commentaar na zijn ‘neuk- iedereen-reisje’ met zijn ‘Oom’ AVRO & TROS “Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries” was op zijn zachts gezegd klef ‘lul in de hol’ verdacht:
“Johnny de Mol is trots op zijn eigen programma Waar is de Mol?, waarvan een nieuwe serie afleveringen van start ging bij zijn Pa John. Vooral op het interview met Peter R. de Vries kijkt De Mol met genoegen terug. “Peter R. de Vries heeft wel openbaringen gemaakt waar ik echt verbaasd over was. Ik vond het heel opmerkelijk dat hij er zo open over was. Ik ga niet vertellen wat hij gezegd heeft“, aldus De Mol in de Pedo-subsidie- Avrobode van Ed Nijpels
Bron: mediacourant 

Had Peter R. de Vries eindelijk eens naar waarheid verteld over zijn misdaadgroep en zijn betrokkenheid bij diverse moorden en meineed in de Passage Liquidatie zaak, etc. ? Nee, helemaal niets van dat alles, dus met de kennis van nu heeft het er de schijn van dat Peter R. zijn Hol heeft open gesteld voor de Lul van ‘Johnny de Moran’. Kassa!

Bram Moszkowicz is met ‘Johnny de Moran’ op reis gegaan naar Israël.
De twee hadden een goede klik. “Ik dacht eerst dat het een leuke Pietje Bell was en dat je ermee kan lachen. Dat kun je ook. Hij komt overal mee weg en is een zeer charmante jongen, maar hij heeft een buitengewoon goed stel hersens en daar doet hij ook wat mee liegt de ex-advcoaat. Dat is mijn ervaring”, zo vertelde de voormalig advocaat aan Radio 538. (ook al eigendom van Pa John)

Bram zal vooral zijn bezoek aan het de toilet in het holocaustmuseum in Jeruzalem niet snel vergeten voordat ik er erg in had had die Kleine Dwerg Johnny toegeslagen. “We zijn naar Tel Aviv, de Dode Zee, Jeruzalem en Eilat geweest. Wat mij het meest is bijgebleven was het bezoek aan het holocaustmuseum in Jeruzalem, ik had nog weken daarna pijn in mijn reet. Dat is heel ingrijpend. Dan stap je buiten en dan denk je: waar maak ik me in godsnaam druk over?” Nadeel was wel liet Bram nog weten dat hij de komende maanden niet kon zitten, vandaar dat hij tot augustus niet meer bij het open RTL-Riool Boulevard aan tafel schuift, maar wel bij Powned nieuws want daar kon hij staande presenteren.
Waar is De Lul van de Mol? met Bram Moszkowicz wordt op 1 augustus uitgezonden op  de “Walking Dead zender” van Pa John en Sanoma SBS 6. 

Steve Brown dreigde Johnny de Mol te ontvoeren (kuch).
Jaren ( 2006) geleden heeft de gesubsidieerde AVRO & TROS ” Kruidvat Held en Rebel Peter R.’  zijn “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”  econoom, ing. Steve Brown vals laten beschuldigen in hun John de Mol zijn pulp-media-maffia o.a bij Barend en van Dorp en ook nog bij hun ‘Kijkcijferpolitie‘ van een voorbereiding om  Dwergzoon ‘ Johnny de Moran’ te ontvoeren. Los van het feit dat die beschuldiging volledig kwaadaardige was gefantaseerd door de ‘misdaadgroep Peter R de Vries’ heeft Steve Brown achteraf geluk gehad, want voordat men het weet had wellicht de Dwergzoon ‘ Johnny de Moran ‘ook geprobeerd zijn lul in Steve Brown te steken.

Alle Johnny de Mol gasten zijn sletten of schandknapen bij “Waar is de Mol”?
Afijn, wij kijken nu na deze bekendmaking van ‘Johnny de Moran’ toch wel anders tegen zijn ‘BN-gasten’ aan. Wij hebben eigenlijk wel met hun te doen, dat zij na bij hem in het programma te zijn geweest worden weggezet als Sletten en Schandknapen, waar Johnny’s Lul in is geweest. Ziet u het voor u hoe die kleine geile Dwerg hitsig boven op bijv. Katja Romer- Schuurman, Irene Moors of Estelle Gullit, enz.  springt als de camera uit staat:”Liggen Slet, anders zeg ik het tegen mijn Papa“, bah, bah.

NOOT: Check hier op uw gemak wie Johnny de Mol allemaal heeft geneukt bij de Walking Deads op kosten van SBS-Sanoma& ” Pa Maffia-Boss John de Mol”.

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan SBS, Sanoma John de Mol en Johnny de Mol jr. .Daarnaast hebben wij SBS verzocht dit artikel voor te leggen aan alle betrokkene , d.w.z. de gasten die volgens hun presentator  mogelijk gedwongen seksueel verkeer hebben gehad met Johnny de Mol.Wij wijzen u er op dat hetgeen niet betwist in deze voor waar mag worden aangenomen. (claudia.siebe@sbs.nl, lindy.noach@sbs.nl, anne.van.leeuwen@sbs.nl, anne.van.leeuwen@sbs.nl