Billboard Elite- Gangsters

Roermondse wethouder en VVD-prominent had persoonlijk belang bij gemeentebesluit.

Jos van Rey Piet van Pol  Jerry Hoff

Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de 

( van onze Graai en roof  met de pen en de wet in hand Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Roermond in de greep van de ‘Kleine-VVD-gangsters’.
De Roermondse wethouder de “Kleine-VVD-gangster Van Rey”, die onderwerp is van een justitieel onderzoek naar o.a. corruptie-praktijken, had persoonlijk financieel belang bij een project dat hij als wethouder bevorderde. De VVD’er had aandelen in het bedrijf Movie Max dat een entertainmentcentrum in de stad wilde bouwen met subsidie van de Gemeente Roermond, ect. De Doofpot-commissie die onderzoek deed naar Bestuurs-gangster Jos van Rey ( deze laatste kwalificatie is verboden door “Mister Jerry” van de Jacobs en van Es St. ‘Waakzaam-Geit- Jerry.’ ) liet dit weg uit haar rapport. Weg laten is ook liegen tegen de burgers van Roermond.

‘Bestuurs-gangster Van Rey’ heeft verklaard dat hij zijn aandelen in het ‘Licht Gemeente Roermond op bedrijf’ van de hand heeft gedaan voordat duidelijk werd dat Movie Max een project in Roermond zou starten. Uit onderzoek van dagblad De Limburger blijkt dat die bewering niet klopt en dus  dat Van Rey ook nog keihard liegt.  Nog niet duidelijk is of Van Rey, zoals te doen gebruikelijke in deze legale criminaliteit kringen deze aandelen op naam had laten zetten van vrouw en/of kinderen en/of een Fake-Stichting a la”  Mister-Jerry”.

Hij zegt dat hij al aandeelhouder van Movie Max was voordat het bedrijf interesse had om zich in Roermond te vestigen. Toen die belangstelling ontstond, zou hij zijn aandelen “direct en zonder winst” hebben verkocht (kuch). Uit documenten blijkt echter dat het Roermondse college van burgemeester en wethouders al vlak vóór de aankoop van de aandelen door Bestuurs-gangster Van Rey wist van de interesse van Movie Max. Van Rey was een belangrijke trekker van de ontwikkeling van het Kazernevoorterrein. 

Tussen koop en verkoop van 4,99 procent belang in het bedrijf Movie Max zaten negen maanden.

NRC Handelsblad maakt melding van een andere kwestie:
De commissie van oud-minister Winnie Sorgdrager en bestuurs-gangsters deskundige en Doofpot- Witwasser Paul Frissen beschikte over informatie dat het duo betrokken was bij het bedrijf Mibo Investments. ‘Bestuurs-gangster Van Rey’ en ‘Elite-gangster Van Pol’ ( deze kwalificatie is ook verboden door “Mister Jerry Hoff”en zijn Jacobs en Van Es ‘St. Waakzaam-Geit’.) stonden garant voor terugbetaling van een banklening van dat bedrijf. Toen Mibo in problemen kwam, eiste Rabobank geld van Van Rey en Van Pol. Het rapport noemt de kwestie niet. Waarom?

‘Bestuurs-gangster Van Rey’ heeft inzage gekregen in het concept van het rapport, mede naar aanleidingen van zijn reactie is het rapport gewijzigd.  Dit terwijl een gewone burger al lang en breed met alle beperkingen in de bak had gezeten. Wat zou ‘Mr. Jerry-Waakzaam-Geit’ daar van vinden? Nu is ‘Mister Jerry’ met zijn z.g. Waakzaamheid even niet waakzaam.

Doofpot Minister van justitie Sorgdrager
‘Jammer’ dat voormalig Minsister van (klasse) Justitie Sorgdrager niet haar rapporten wijzigde, toen zij nog Volks-criminelen vervolgde ten tijde van het IRT-schandaal, of deed zij dat toen ook al? Klasse Justitie? Nee, geen klasse Justitie.