Estelle schakelt Bram Moszkowicz van RTL-Boulevard in en is nu reddeloos verloren.

( van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

RTL-Boulevard zet Rechtbank op zij in de “Lekke-Hari & Estelle – zaak ”.

Amsterdam–Noir- Estelle Cruijff heeft Bram Moszkowicz aka Mr. Bramela gevraagd om haar te vertegenwoordigen in de “Lekke-Hari-zaak”. Hij zal vanaf nu namens RTL-Boulevard haar Show-advocaat zijn.

Dat heeft de Mr. Bramela RTL- Boulevard deskundige vrijdag zelf bekend gemaakt in het open riool- RTL Boulevard. Estelle was al  een aantal keren gesignaleerd in de P.C. Hooftstraat innig achter op de scooter bij Mr. Bramela.

Artikel 300 mede plegen mishandeling en art…….. Estelle ten laste gelegd.

“Estelle wil niet naast Badr Hari zitten.”

Estelle moet binnenkort opnieuw optreden-getuigen, omdat haar eerste verklaring over het incident in de skybox in de ArenA onjuist( niet sensationeel genoeg) bleek te zijn volgens RTL-Boulevard en de Kijkcijfer politie Amsterdam.

Er is overleg tussen RTL-Boulevard en het SBS- justitie wanneer zij haar zoveelste pulp-verklaring gaat geven-acteren met het oog op het tijdstip van uitzenden bij RTL-Boulevard en publiceren in De Telegraaf.

Daar werd miljonair Koen Everink ernstig mishandeld volgens John van den Heuvel van RTL-Boulevard.

Badr, de huidige vriend van Estelle, is verdachte in de Boulevard-zaak. Hij zou al hebben verklaard klappen te hebben uitgedeeld met zijn Onderbroek, maar zegt niet de enige te zijn werd door de recherche gelekt naar RTL-Boulevard middels John van den Heuvel.

Heeft Estelle soms ook klappen uitgedeeld?

Is zij nu ook verdachte?

Waarom moet zij anders een show-advocaat nemen?

Of is er wellicht nog een andere veel ernstige reden dat Estelle ( artikel 140 sr jo.    art……… ?) zich nu laat bijstaan door een ‘advocaat’.

Estelle blijft voorlopig trouw aan haar door de andere RTL-Boulevard deskundige John van den Heuvel gekwalificeerde gewelddadige vriendje en wacht af hoe het afloopt op RTL-Boulevard.

RTL-Boulvard heeft de regie in handen in de Badr & Estelle Strafzaak.
RTL-Boulevard heeft nu met zijn twee ‘deskundige’ Mr. Bramela en Media-pulp-Moordenaar John van de Heuvel de regie van de ‘Lekke-Hari-Show’ stevig in handen.

De Mr. Bramela strijkt nu  zelfs twee keer geld op aan Estelle.
Ten eerste moet zij de Bramela zelf betalen en die is niet goedkoop. De Mr.Bramela is immers zo goed als failliet. En daarna vangt de Mr. Bramela geld aan haar bij het open riool RTL- Boulevard voor de informatie die hij verkrijgt als advocaat van Estelle. Zou Estelle de opbrengst stiekem delen met Mr. Bramela? Werkt Estelle wellicht ook voor Uitzendbureau’ Hersendood voor al uw BN-ers’?

John van den Heuvel vangt ook twee keer geld aan haar vriend Badr Hari. Eén keer bij zijn krant de Telegraaf en één keer bij RTL- Boulevard.

Inmiddels heeft de Amsterdamse Kijkcijfer-politie een derde verdachte gearresteerd van de zware mishandeling van de zakenman en ons laten weten goed samen te werken met RTL-Boulevard en de Telegraaf middels hun politie-scribent John van den Heuvel.

Hoe het ook verder zij het ‘Show-Koppeltje Badr & Estelle’ brengen inmiddels een gods vermogen op bij RTL4 Boulevard en de Telegraaf en bij hun twee riool-deskundige Mr. Bramela en John van den Heuvel.

De ‘Badr & Estelle Show’ is een waar media-pulp feest geworden met allemaal RTL Boulevard deskundige die hun zakken zwaar lopen te vullen bij de Open-Riool rechtbank RTL-Boulevard.

Tot Slot: Ons is al tijden bekend dat de recherche (afdeling Zware Criminaliteit en die is niet mis weten wij uit eigen ervaring)  al naarstig bezig was met Badr Hari. En dat heeft totaal niets te maken met mishandelingen. Waarmee dan wel? Dat houden wij onder de (miljoenen) pet. Wij zijn immers geen open riool van de Kijkcijfer politie.

Badr Hari verdwijnt links om of rechts om voor minimaal 3-5 jaar de cel in en Estelle mag wel oppassen dat zij niet mee gezogen wordt en daar gaat het de afdeling Zware Criminaliteit  om.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Leon de Winter zwaar in de war van ‘Alfamannetje’ Badr Hari.”

“Wat deed Leon de Winter in een duur hotel met Badr Hari?”

“Miljonair en racist Wilders:”Badr Hari na veroordeling land uit, maar Estelle mag blijven”.

“Estelle wil niet naast Badr Hari zitten.”