“Badr Hari hangt vijf jaar cel boven het hoofd.”

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir-Politie-Bron ‘Volksnieuws uit Amsterdam’ krijgt weer gelijk. Dat is de tweede keer dat onze politie-bron zijn ‘Onderbroeken- info’ correct is in de ‘Lekke Hari-zaak’.

Wij waren de enige en eerste die direct publiceerde dat indien Badr Hari zich zou melden hij gelijk 14 dagen in hechtenis zou worden genomen.

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam-Noir: “Badr Hari gaat minimaal 14 dagen de cel in”.

Badr Hari ontboden door recherche en Pulp-media Moordenaar John van den Heuvel.
Nu is het voorarrest van de van meervoudige mishandeling verdachte kickbokser Badr Hari met drie maanden verlengd. Dat meldt Het Parool vanochtend en wij reeds twee weken geleden dat dit zou gaan geburen op grond van ‘onze’ Lek bij de Kijkcijfer politie, die de ‘Onderbroek van Badr Hari’ dagelijks buiten hangt in de Pulp-Media onder bezielde en over ijverige leiding van de Media-Pulp-Moordenaar John van den Heuvel. Het lijkt er soms bijna op of John van den Heuvel ook in elkaar is geslagen door Badr Hari of dat hij één van John zijn gangstersletjes heeft afgepakt zo gaat hij dagelijks te keer tegen Badr Hari bij die Riool Nicht Albert Verlinde.

Ook publiceerde wij als enige al dat Badr Hari tussen de drie en vijf jaren gaat krijgen.Badr Hari is Justitie Historie.
Het bezwaarschrift tegen de beperkingen die de kickbokser zijn opgelegd, is ongegrond verklaard en ook dat wisten wij al van te voren.

De rechtbank besloot vanochtend om de beperkingen die justitie Hari had opgelegd niet op te heffen. Zo mag hij nog altijd geen contact hebben met de buitenwereld en mogen zijn advocaten en het OM geen mededelingen doen over de inhoud van de dossiers. Voorlopig mag alleen de Media Pulp–Moordenaar John van den Heuvel commentaar geven in de ‘Lekke Hari-zaak’ namens zijn Lek bij de Kijkcijfer politie Amsterdam.

Het verlengen van een voorarrest met negentig dagen is de maximale termijn waarmee de rechtbank de voorlopige gevangenschap van een verdachte kan verlengen. In veel gevallen wordt een voorarrest, als het bewijs tegen de verdachten nog niet heel sterk is, met maar dertig dagen verlengd. Volgens Het Parool, die hier optreed als gelegenheid sluik woordvoeder van de Amsterdamse Kijkcijfer politie, anders valt John van den Heuvel zijn ‘Lek’ wel al te veel op betekent het verlengen van het voorarrest met negentig dagen dat het bewijs tegen Hari zich aan het opstapelen is.

HARI ONDER MEER VERDACHT VAN POGING TOT DOODSLAG
De voormalig wereldkampioen K1-vechten werd een kleine twee weken geleden opgepakt nadat hij zich bij de politie had gemeld. De Amsterdammer wordt verdacht van een poging tot doodslag. Hij zou de 39-jarige miljonair Koen Everink tijdens het dancefeest Sensation in juli ernstig hebben mishandeld. Hij heeft in een politieverhoor een gedeeltelijke bekentenis afgelegd, schreef het politiedagblad De Telegraaf vorige week.

De Nederlands-Marokkaanse Hari wordt daarnaast verdacht van een tweede mishandeling. Hij zou vorig jaar eigenaar van Club Air in Amsterdam Jeroen van den Berg hebben afgetuigd. Die deed aanvankelijk geen aangifte, maar stapte toch naar de politie toen hij hoorde van de mishandeling van Everink.

Luxe-Wachtkamer voor slachtoffers Badr Hari.
Inmiddels heeft de Amsterdamse Kijkcijfer politie i.s.m. RTL-Boulevard en John van den Heuvel een Luxe wachtkamer open gesteld met verborgen camera’s waar men nummertjes kan trekken voor wie mishandelt is door Badr Hari. Men kan daar Badr Hari zijn onderbroek, theedoeken en andere Badr snuisterijen bekijken om de tijd te doden. Wie zegt het zwaarst te zijn mishandeld krijgt een ‘gast’ optreden bij RTL Boulevard en een volledig verzorgde Cruise aangeboden door De Telegraaf

Eerder verschenen:

“Badr Hari bekent betrokkenheid mishandeling in de Pulp-Media.”

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”