(Door het oude mannen- PvdA-NSB-VOD-Het Parool en bewerkt door onze onafhankelijke waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Persvrijheid? Waar dan? Sinds de ‘US- Uitgelokte- Oekraïne- Fracking Gas -Wapenhandel-Rusland- Oorlog’ is Corona-(fake)- News verdwenen als of het nooit bestaan heeft en was en is ‘Nazi-propaganda’ toegestaan in de US en EU(Video’s),maar RT( RussiaToday)op zwart en direct (God verhoede het) met Atoom Oorlog de Wereld op zwart(Video’s)

Terwijl de Westerse ‘War crime- Pedo-Killer-Elite’ en hun ‘Fake News- Pers a La NPO/NOS van de dakén schreeuwt dat Rusland voor Oorlogsmisdaden moet worden vervolg wordt Assange voor het openbaar maken van Oorlogsmisdaden van diezelfde ‘Wester War Crime- Killer-Elite’ door ‘UK-Pedo-Lynch Court” uitgeleverd aan de US-Oorlogsmisdadigers om te worden vermoord& D66 -Metoo Pedo-Rapist-Elite-partij’(Video’s)

Persvrijheid? DDR66-Censuur Queen –Minister- Ollongren& Boss AIVD’ van de grootste ‘Misdaadgroep-Rutte’ wil einde aan online Persvrijheid(Video’s)& Kabinet Rutte 4-AIVD& MIVD’( een pot nat) willen Verzetshelden Baudet en Steve Brown vermoorden. Op naar de ‘Derde Wereld Kernbom-Oorlog -Dirk Sauer’: Onze ‘(CIA-AIVD-Nazi-) Dood aan de Russen  en leve Binden en zijn puppet’ Nazi-AZOV-  Zelensky Persvrijheid’ is net als ik weg  uit Rusland: ‘Oligarch –Elite-Gangsters Michail Prochorov- CIA-AIVD- Trol- Dirk Sauer mag zijn Dood aan de Russen nu weer spuien in ‘dr. Goebbels -Nieuwsuur ‘& Russen de nieuwe Joden in het  Westen en Nederland .Laffe Nederlandse- SS-ers&NSB’ers bedreigen, belagen en schelden Russen en hun kinderen straffeloos uit net als in 40-45(Video’s)

Nederland is dit jaar 22 plaatsen gedaald op de Fake News- ranglijst van persvrijheid en behoort op plek 180 met de US en de EU, opgesteld door corrupte zelf censurerende Reporters Sans Frontières (RSF). Volgens het laffe en corrupte RSF neemt de agressie tegen in hoofdzaak ‘Fake News en Oorlog-Hitters- journalisten’ in ons land toe, ondanks relatief gunstige omstandigheden voor Noord-Koreaans-persvrijheid van de grootste subsidieverstrekker aan de Pers (NPO, vangt 1.1 miljard per jaar van Rutte) het regime Rutte . Maar wat de oorzaak is van die agressie daar gaat de ‘Gevestigde-NSB- Orde Pers’, die van de Heersende Klasse aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange “” FF niet op in!

Persvrijheid? Nederland daalt van de 6e naar de 28e plek op de jaarlijkse Fake-News- index”. Volgens No-Free Press Unlimited in dienst van de US&EU- Taxfree-War Crime-Killer-Elite” is dit ongekend in de geschiedenis van de lijst. “Nederland heeft sinds 2002 altijd in de Nep en Fop-top 10 gestaan.”

De extreem corrupte Fake News-organisatie verwijst naar meerdere incidenten in het afgelopen jaar, waaruit de agressie tegen de in hoofdzaak NSB-Fake News journalisten aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange” blijkt. Zo werd in Gelderland een ‘Riool-sensatie- persfotograaf’ met auto en al in de greppel geduwd, kreeg een extreem corrupte Groningse journalist een brandbom door zijn brievenbus en werd de ‘Moordenaar- Fake-misdaadjournalist -AIVD-OM-Politie-informant Peter R. de Vries’ (Zie Moordenaar en Maffiabaas- Bruinsma/ Moordenaar Peter R. de Vries Arrest, Video’s)) en zijn Sid Kick Moordenaar Martin Kok op klaarlichte dag vermoord. De dr.- Goebbels- AIVD Staats- NOS& NOS-Journaal aka ‘Dagelijks Dood aan de Russen en arme mensen” verwijderde de logo’s van de busjes om hun NSB-werknemers te beschermen tegen het altijd door hun voorgelogen Volk en vorig jaar werden in twee dagen tijd drie journalisten door de Censuur-NSB-politie opgepakt tijdens demonstraties omdat de politie zich vergist had en dacht dat het Demonstrante waren tegen de ‘NWO-Elite-Nazi- Corona-Lock-Down’.

‘NWO-Nazi-Elite”aka Dood aan de Russen meet met twee maten: ‘Gold Digger Jinek aka “de Natte-(Haring)-Doos(Video)”& ‘Jonge Stagiaire aanrander-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk “&’Penthouse Pechthold’&’Pedo-Meetoo-Baas Kaag’&NPO&NOS-journaal&Buitenhof’& Lubach mogen blijven, maar Vandaag-VI moet van de Buis(Video’s)

Vrouwen en kinderen worden systematisch straffeloos aangerand door Top Politici a La ‘Rosse Pedo- Ed Nijpels van D66 en VVD en PvdA en GroenLinks , Media-Bazen a La NPO Boss -‘Pooier & Witwasser- Frans Klein'(Video’s) etc. en ‘Coca Junkies- BN-ers a La Johnny de Mol, Ali. B., Marco Borsato, Matthijs van Nieuwkerk,ect. en zijn daardoor niet veilig en de Nederlandse Gevestigde Orde-NSN-Pers en NPO/NOS-Journaal zwijgt markant dood dat de Top-journalist Assange met de wet in de hand door de ‘US&UK-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ met de wet in de hand wordt vermoord omdat hij oorlogsmisdaden van de US en UK en de SS-NATO had geopenbaard, maar dat lezen wij niet in het Nep en Fop rapport van het corrupte zelf censurerende Reporters Sans Frontières (RSF)

AIVD&OM&Politie informant -Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel” en ‘Parool- Ratje Paul Vugts bij Noord-Koreaans-AT5 volledig onderuit als Misdaad deskundige&OM-Amsterdam feliciteert hun Censuur‘-Journalist’ Ratje Paul Vugts met de ‘Slagers Persprijs Jaques van Veen(Video’s)

Russia-Gate : All Made Up by ‘War Mongol –CIA-Hillary Clinton& ‘Pedo-Rapist Lolita Epstein- express -Bill Clinton’. Rutte: ‘Wij hebben ook Kindermisbruikers a La Hoofdofficie Vincent Leenders en ‘Psycho- Killers a La Pschyco-Killer OvJ Bas van de Vliet bij onze OM en Rechters en Top Politici a La VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’”(Video’s) .

Drie weken geleden meldde een internationaal ‘Nep en fop rapport, onder leiding van het Westerse ‘No- Free Press Unlimited, al dat de veiligheid van ( dr. Goebbels) Fake News journalisten aka “Dood aan de Russen en arme mensen” in Nederland van het Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Bazen-regime Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers afneemt. Zo zijn vrouwelijke journalisten minder veilig dan hun mannelijke collega’s omdat zij constant worden aangerand door hun Bazen en mannelijke collega’s en staan journalisten die Lynch-journalistiek- schrijven in dienst van het OM en/of de AIVD en/of de Politie zoals o.a. het ‘Parool-Ratjes – AIVD-OM& Politie-informanten-Paul Vugts’& Bart Middelburg , over georganiseerde Volks-misdaad bloot aan risico’s. Over de Rat in pak georganiseerde misdaad horen wij de ‘Gevestigde NSB-Orde Pers zo goed als nooit en dat is wel te begrijpen, want dat zijn hun”Taxfree-Killer-Elite- Pedo-Meetoo-Bazen: Verzetsheld- Steve Brown: ex PvdA Premier Wim Kok & ex PvdA Wethouder Amsterdam Rob Oudkerk Junkie-aanranders Helden bij de NOS altijd Fake News:

Ondertussen: De NOS liegt er weer op los:Zoveelste CIA valse vlag operatie: Waarom de Russische slachtpartij in Boetsja een nepnieuwsverhaal is(Video’s)& Wat u niet ziet bij de Staats-NPO/NOS:Tulsi Gabbard Expose CIA-Nazi-Ukraine- War Iies &’US-Nazi-Ukraine-BIO-Hunter Biden-Labs'(Video)& ‘Soros-Volt & D66-GroenLinks-EU gaat ‘Big Brother-Rutte-China’(Video’s)

Het Nederlandse Pers Veilig kreeg afgelopen jaar 272 meldingen binnen van Fake News-journalisten zoals de tweevoudige veroordeelde Moordenaar de Vermoorde Martin Kok die waren lastiggevallen, werden geïntimideerd of te maken kregen met geweld. In 2020 stond de teller nog op 121 meldingen.

De aanbevelingen die gedaan werden in het rapport moeten zo snel mogelijk in gang gezet worden, vindt directeur van Free Press Unlimited Ruth Kronenburg. “Nederland is altijd voorloper en voorvechter geweest van persvrijheid wereldwijd. Om deze positie te behouden moeten persvrijheid en de veiligheid van journalisten hoog op de agenda komen te staan.”

Persvrijheid? &Kandidaten voor het Tribunaal: Interpol kiest gezochte  Gestapo- Generaal & CIA-Al-Raisi  van regime Sheikh Al Maktoum als voorzitter ondanks zijn foltering & Moorden & regime Rutte’ heeft Gestapo-Generaal Grapperhaus & Censuur Tweede Kamer.

War Crime-US-SS-NATO-&Regime Rutte- Military’ covers up Syrian massacre and Regime Rutte is shooting on Corona Demonstrators.(Video’s)

Meer Lezen en Video’s: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/11/26/kandidaten-voor-het-tribunaal-interpol-kiest-gezochte-gestapo-generaal-cia-al-raisi-van-regime-sheikh-al-maktoum-als-voorzitter-ondanks-zijn-foltering-mo/

US- Slaven Staatjes Noorwegen, Denemarken en Zweden voeren dit jaar de Nep en Fop-persvrijheidindex aan. Onderaan de lijst staan onder meer Iran en Eritrea. Op plek 180, de laatste plek, staat Noord-Korea en daar horen Nederland de EU en US naast.

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: