(Bij BitChute (Video) i.s.m. onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Voor ‘Taxfree-King-VOC-Genocide-Shell- Willem en Queen Exotica Maxima’ en peperduur Verjaardagsfeestje Amalia geen Corona Maatregelen. Hofnar Rutte: Het is Oke(Video’s.

‘Taxfree-Queen Exotica- Maxima op bezoek bij ‘Pedo-Rapist-Gates- Foundation-NWO-Elite_Nazi- crime group: ‘Complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend’, Meer lezen:

Geen Complot:
The real danger of ‘NWO- Corona-Nazi-Royal-Pedo-Rapist-Schwab-Soros-Gates’ and deepfake, explored(Video’s)& ‘Valse Vlag-Ukraine –debat’: ‘CDA- Brievenbus-Witwasser- Rat in pak- Hoekstra’: ‘US-Killer-Biolabs’ is een Complottheorie& ‘CIA- Boy-Sjoerdsma& Jesse-Klaver’ eisen nog meer sanctie tegen de Russen waardoor ‘Jan met de Pet’ straatarm dood gaat in NL: Brood 5,- euro, Benzine naar de 5,- euro per Liter & Gas & Licht rekening nu al 800,- per maand en de gewone Russen gezonder en Rijker(Video’s) 

Underground-Presentator ing Steve Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam/SaltoTV: Complot Denkers hebben gelijk:

Geen Complot:
Eindelijk! Het eerste grote ‘Zwarte-Ster-Endlousing der armen-coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert Verzetsheld – FVD-Kamerlid  Van Houwelingen. Verzetsheld- FVD-voorman Baudet voegt toe: “Eerste ‘Zwarte-Ster-covid-tribunaal’ gaat van start(Video’s)

De waarheid is altijd nog Gekker en NWO-Nazi-Elite-Misdadiger dan nagenoeg bijna iedere Complot Theorie: De zoveelste volgende ‘Corona-Elite-Crime-Corruptie& Dieren Mishandeling’: Advocaat wil dat corrupte financiële ‘Bloed-belangen’ en Duivelse verdiensten van Osterhaus,De Jonge, Kuipers en Koopmans &’Ziekenhuis-Sloper-VVD-Minister Bruno Bruins van het Grootste ‘Apen Martel-Centrum-Erasmus MC’ van Europa openbaar worden(Video’s)

Geen Complot:
De zoveelste volgende ‘Corona-Elite-Crime-Corruptie& Dieren Mishandeling’: Advocaat wil dat corrupte financiële ‘Bloed-belangen’ en Duivelse verdiensten van Osterhaus,De Jonge, Kuipers en Koopmans &’Ziekenhuis-Sloper-VVD-Minister Bruno Bruins van het Grootste ‘Apen Martel-Centrum-Erasmus MC’ van Europa openbaar worden(Video’s)

Geen Complot:
Bij OP1  roept ex MIVD-Gestapo- Boss -Fat-man  -Pieter Cobelens’  Straffeloos op tot het executeren van Baudet en gaat de NPO straffeloos door met  Haatzaaien tegen Gideon van Meijeren en oproep tot  vermoorden van FvD leden.  De ‘dr. Goebbels-‘Staat-AIVD- NPO’ smacht naar een nieuwe Volkert & Derde Wereld Oorlog & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken’  bij Jemen, etc.(Video’s)

Complotdenkers hebben hun hoop gevestigd op de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.
Hij zal hun gelijk over het “ Endlösung der arme- en laat de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters nog meer miljarden jatten van het Volk- coronaschandaal” voor de rechtbank gaan bewijzen met een grote groepsvordering tegen o.a. de Wereldgezondheidsorganisatie en het ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum en hun dr. Goebbels- media en hun extreem corrupte ‘Rat in pak- loopjongens Politici en hun Klasse Justitie-Zwarte Tuig in Toga’ ( zie Video) . “Het Neurenberg 2-proces komt eraan!” Worden dan ook eindelijk de ‘NWO-Elite-Nazi-Mega-Misdadigers’ de daders van o.a. de jaarlijkse straat arme ‘Kinder-Holocaust van 17 miljoen verhongerde kinderen, waar u nooit wat van hoort’ in de NWO-Elite-Nazi-Gevestigde orde media hoofdzakelijk in de Derde Wereld gestraft :”17 Miljoen kinderen sterven reeds jaren van de Honger door het Westerse Kapitalistische systeem en daar komen nog 20 miljoen hongerlijders bij door ‘PvdA-MH17-Huilcomedidant-& Massa-Moordenaar-Frans Timmermans(Video).NPO&NOS-Journaal & Buitenhof: US & EU & Frans Timmermans & Zelinski is Oké,maar Pas op voor de Russen(Video’s).

Geen Complot:
Opvallend weer trouwens dat de Slachtoffers van de US-Proxy- Oekraïne- Oorlog tegen Rusland hysterisch in de corporate crime- media-CIA-CNN en hun EU Slaven- dr. Goebbels-Outlets BBC-MI6 en de AIVD-Staats-NPO-NOS-Journaal worden gemeld maar de 17 miljoen verhongerde kinderen nooit.

Geen Complot:
Door het US-Puppet- ‘Nazi regime Rutte’ gesubsidieerde en door de CIA-AVID  zwart betaalde- Haatzaaiende -Dood aan de Russen& Van Meijeren-Trol-Van Roosmalen: ‘Gideon van Meijeren is een spion van Vladimir Poetin’ | dr. Geobbels- AIVD- NPO Radio 1

Geen Complot:
Wat u niet ziet bij de NPO/NOS-Journaal: Corrupt Top Nazi-lawmakers in US Congress hosted ‘War Crimenal-Nazi- Mamuka Mamulashvili, an infamous Nazi-CIA-Georgian Legion war&drugs-lord who has boasted of authorizing field executions of captive Russian soldiers in Ukraine. ‘Oorlogsmisdadigers Rutte&Kaag:Het is oké,ik hoop dat de Russen zijn geëxecuteerd met onze wapens. Keizerin- Halsema: ‘Psycho-Killer-Nazi-Mamuka Mamulashvili en zijn Georgian-Nazi-Legion-moordenaars’zijn meer dan welkom in mijn Amsterdam!

Geen Complot: De ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD- NPO- Duivelse-KRO-NRCV( vangt 1.1 miljard per jaar van NWO-Elite’-Nazi- Puppet regime Rutte”) aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Baudet& Assange” kwalificeert hem als een Oplichter en een Leugenaar.

Oordeelt u zelf
Zie Video Dr. Reiner Füllmich: https://www.bitchute.com/video/1CyYABqXakm4/

Dr. Reiner Füllmich is een gevestigde professor en co-auteur van vele artikelen/boeken op het gebied van: NWO-Nazi-Elite-bankrecht”, medisch recht en internationaal privaatrecht. Sinds begin 2020 is Dr. Füllmich ongelooflijk uitgesproken tegen de autoritaire ‘NWO-Nazi-Elite–Der Endlösung der arme- Covid-19-maatregelen’ die zijn opgelegd aan de burgers van veel landen over de hele wereld.

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: