AMSTERDAM-NOIR- Moordenaar-Volkert van de Graaf:Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers aka” Dood aan de Russen en arme mensen en Persvrijheid”(Video’s)

De ‘GroenLinks Rechts- EU-Fascistische- Uncle- Tom-Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht’ krijgt meer dan terecht stevige kritiek nadat ze beweert als jong kind een trauma te hebben opgelopen door Pim Fortuyn en Poetin en hoort thuis in een Tbs-Kliniek net als haar Baas ‘Yes -we can Boy Klaver’ en ”Penthouse-Pechthold’, Rutte, Kaag, Hoekstra voor het o.a schenden van de grondrechten van het Volk in de EU: Deze partijen VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA  hebben voor verlenging Europese coronapas gestemd: ‘Een schending van grondrechten’.
Meer Lezen:

5 mei Bevrijdingsdag: Wanneer wordt Nederland bevrijdt van ‘Buitenzorg- Feodale-Taxfree-Misdaad-King Willem’& en zijn dienaren de ‘Elite-Criminele-Pedo-Rapist-Metoo-Corona-War Crime-organisatie’s- VVD en D66’ en hun gabbers in elite- (war)-crime PvdA & GroenLinks&CHU. Nu weer ‘Penthouse Pechthold’ geschaakt op aanranding. ‘D66- Vreemdganger- Minister Franc Weerwind van Klasse Justitie &Ali B.& Marco Borsato& Jonny de Mol’ houdt ze allemaal uit de Bak (Video’s)

Forse kritiek op radicale ‘NWO-Nazi-Elite-hervorming- EU’: ‘Megalomane en naar totalitair gedrag neigende plannen’ van de Oorlogshitser& Pooier Guy Verhofstadt van de ‘Mega-Fraudeur & Oorlogs-Hitser-D66-Sophie ’t Veld’, het ‘NWO-‘EU-Nazi-D66-Team’- dood aan de Russen en arme Mensen(Video’s)

Haar Leider ‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek” heeft hierop ‘woest wordt gereageerd: “Die Wilders en die andere Tokkie-kwaadsprekers moeten mijn Kauthar Bouchallikht met rust laten, want ik heb ook een Trauma van Poetin en Fortuynen en nee ik ben niet aangerand door onze strijdmakker ‘Elite-Schandknaap-Penthouse-Pechthold tegen de Russen en arme mensen en voor een Groot-Hiller- NWO-Nazi-Elite-EU” “.

De GroenLinks Rechts -Fascist- Bouchallikht aka”Dood aan de Russen en arme mensen en Assange”, tijdens de moord op Fortuyn zeven jaar oud, reageert op een bericht van de extreem corrupte D66-Pedo-Rapist-Metoo-Censuur- voorzitter Vera Bergkamp( Bergkamp is artiesten naam) van de Tweede Kamer waarin zij stelt dat Fortuyn ’de harten van velen wist te stelen’. „Ik moest stoppen met het kijken van die serie over hem omdat het trauma’s terughaalde”, schrijft het GL-Kamerlid. „Fortuyn wist inderdaad harten te stelen. De vraag is van wie. Over de doden niets dan goeds? Ehm, nope, tnx. Bye.”

Dat bericht komt haar op forse kritiek te staan. „Wat een smerige tweet van dit GroenLinks Rechts- Kamerlid op de sterfdag van Pim Fortuyn”, schrijft PVV-leider Wilders. „Ze is de schandvlek van ons parlement door zo respectloos te dansen op het graf van Pim Fortuyn. Walgelijk.”

Vooral haar bewering als 7-jarige een trauma te hebben opgelopen zorgt meer dan terecht voor kritische reacties. „Als kleuter al een trauma opgelopen door rechts vandalisme en Poetin!”, sneert de demente senator Theo Hiddema. „Dat levert niet te overtreffen profijt op binnen de kring van linkse-Rechtse NWO-Elite-Nazi- gelijkgezinden aka “”Dood aan de Russen en de arme mensen en Assange”. Zo’n evident slachtofferschap daar kan de concurrentie nooit tegenop en garandeert een lange carrière in de Rat in pak politiek in dienst van onze’ Feodale Misdaad King Willem’en de Fuhrer van het Westen Biden .”

Ook Tweede Kamerlid Caroline van der Plas spreekt haar verwondering uit. „De optie “ik zeg vandaag dan maar even niks, al is het alleen maar uit respect voor de nabestaanden” stond uit Cheap-ass- Kauthar?”

Demente Hiddema’ & Bodyguard slaan op de Vlucht voor Verzetsheld-Steve Brown en Dobbernegers.

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: