( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-King Willem Jat recentelijk 10 miljoen en nu Onderzoek naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos aka “de Olifanten Doder(“  Video;s) .

Na  ‘Taxfree-Unilever – elite-crime group’ vertrekt ook ‘Taxfree-Royal –King Willem- Shell-elite crime- group’ uit Nederland naar ‘Rat in pak-Desk-Killers- Paradijs -LONDON’ van   Boris Johnson(VIDEO’S)

Inflatie hoogste sind de jaren ’30 Energie rekening en Voedsel niet meer te betalen, maar Taxfree-King Willem& Obama &Queen Elizabeth with many homes and VIP Lifestyle  calls for you to make sacrifices & ‘Zorg-Toeslag- Nazi –Rechters’& Pschyo-Killers- OVJ’s van regime Rutte houden het Volk onder de duim(Video’s)

De ‘Taxfree-VOC—Shell-Genocide -Koninklijke familie is de oudste en meest succesvolste en Moorddadigste  en rijkste Misdaadgroep van Nederland en wellicht van de wereld:

met hulp van de dr.  Goebbels-‘Oranje boven- MSM’ de Staats-AIVD-NPO en NOS-journaal en de corporate crime media van ‘MaffiaBoss en Bagger psychopaat John de Mol(Video’s)’ &’Oerdomme Linda de Mol ‘en ‘Pedo- Rapits-#Metoo-Vrouwenbeuker – Johnny de Mol’(Video’s) en de schrijvende Talking Head Pers  : 

 De ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem ‘ met zijn Hofnar Rutte van Wonderland  heeft weer een subsidieaanvraag ingediend voor het ‘natuurbeheer’ jagen op zo goed als tamme dieren van Kroondomein Het Loo. De Taxfree- King Willem en Queen Exotica Maxima en Parasieten familie  kost het Nederlandse Volk ongeveer 300 miljone per jaar en daar wil de King  niet zijn  Feodale jacht misdaad-praktijken van betalen.

Ondanks Coronacrisis is vermogen  Prinses Yap-Yum-Soros- Mabel & King Willem & Huisjesmelker-  Prins Bernhard bijna verdubbeld. Hofnar-Rutte:Ik ben trots op mijn Taxfree-Parasieten- Royals(Video’s) & €300 miljoen Yab Yum billen van Prinses -Soros-Mabel in beeld & Oerdomme Linda de Mol(Video’s): 

‘Coca-Feestbeest Prins Bernhard- foto’s’ duiken op van ‘Pedo-Rapist- Coca-Feestbeest- Prins Andrew’& Regime Rutte schiet op  anti- NWO-Corona- maatregelen-demonstranten&Pfizer co-developer says Covid vaccination will be annual(Video).

Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos aka “de Olifanten Doder” liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Nazi-Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch).(Video’s) & Woede om Racistische opmerking ‘PvdA-Prins Bernhard-PvdA-Hoer-Burgemeester Broertjes ’ Hilversum en ex Hoofdredactuer VAN DE BEJAARDE GOED MENSEN VOLKSKRANT.

(-)”opmerking naar het  racistische lied ’tien kleine negertjes’, een Amerikaans ‘Red-Neck&KKK-kinderliedje’ uit 1868. De tijd dat de slaven nog gewoon werden gelyncht en opgehangen naar goeddunken van de Slavenhouder en/of plaatselijke ‘KKK-meute. In het lied verdwijnt in ieder couplet een negertje (aan de boom).Toevallig was dit racistische Liedje ’tien kleine negertjes’ het favoriete lied van Prins Bernhard( en Mad Dog Trump en Stef Blok) als hij weer eens laf op Safari was in Afrika om het kansloze (Groot)- Wild af te slachten en de kansloze Lokals tegen hun wil te ‘ “#Metoo-neuken’(Video). Hij heeft dat liedje menigmaal ‘s-avonds met peperdure glas Rose Champagne in de hand uit volle ‘Nazi-Borst’ samen gezongen met Pieter Broetjes,terwijl  Bernhard hem trots zijn jacht foto’s liet zien van de door hem afgeslachte kansloze dieren en verkrachte vrouwen (Lokals) (-)”.

De ‘Taxfree- Miljardair King Willem’  ziet af van de subsidie die hem zou verplichten een groot deel van het domein veel ruimer open te stellen voor het publiek en dat hij met zijn Duivelse familie en Royal en Pedo-Rapist- vrienden zoals de Spaanse Koning Carlos aka “ de Olifanten Doder”   niet meer in het geniep voor zijn sadistische  Lol tamme dieren kan afslachten en past nu een Op0lichters- truc toe dat de King met zijn Hofnar Rutte  die oude  miljoenen subsidie  vervangt met nog meer subsidie betaald door het Volk . De aanvraag is ingediend voor de periode van 1 januari 2022 tot 31 december 2027 en die is dat begrijpt iedereen al bij voorbaat goed gekeurd . De King: “Kijk onze Moordende en verkrachtende (Pedo) voorvader konden nog voor hun plezier naar goed dunken met hun Hof jagen op hun Lijfeigene  onderdanen en dat is ons ook al afgenomen “. 

De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1.(Video’s)

De Royal-King Willem&Hofnar-Rutte-Oplichting- Truck:  Het gaat om een bedrag van circa 700.000 euro per jaar, dat in zes jaar optelt tot 4,2 miljoen euro. Het is jaarlijks ongeveer een ton minder dan het kroondomein nu ontvangt voor het natuurbeheer. De totale kosten tellen volgens  King Willem zijn rentmeester Arno Willems op tot ruim boven de vijf miljoen. Het verschil wordt bijgelegd uit activiteiten op het terrein, zoals de verpachting van landbouwgrond, een restaurant en woningen.

King Willem: Makke Schapen laten grazen(Kuch) net als mijn Volk.

Het gemeenschapsgeld moet worden ingezet om de King zijn  schapen te laten grazen in het domein. Verder worden er mensen mee onder  betaald die het bos gaan onderhouden en gaan maaien. Ook de vegetatie van leemkuilen op het Kroondomein verdient volgens de rentmeester aandacht, hahahahahahaha.Dat geld van het Volk  wordt niet gebruikt om de  tamme King Willem wildpopulatie op orde te houden zodat de King en zijn gabber in crime die sadistisch  kunnen afslachten , die gelden  van het volk worden al verstrekt via de jaarlijkse  300 miljoen begroting van de ‘Taxfree-Miljardair -VOC-Genocide-Shell-Koning’.

Voorwaarden: Master Rutte & Co: Geen excuses voor ‘Koninklijke VOC-Slavenhandel’ & ‘Moordende-Kuifje in Afrika- Politie’. En geen loonsverhoging voor ‘Corona-zorgmedewerkers’(Video’s)

Dit jaar werd besloten dat het Kroondomein zich aan dezelfde voorwaarden moest houden als andere gebieden, wilde het aanspraak kunnen maken op een bepaalde ‘miljoenen- subsidie’. Dat betekent dat een groot deel van het terrein niet meer ruim drie maanden maar nog slechts een paar dagen per jaar gesloten zou mogen worden voor het publiek.

Hofnar Rutte’: Mijn  Taxfree- Koning en Queen Exotica Maxima  kan subsidies blijven aanvragen ook voor zijn VIP-reizen en zijn Paleizen in het binnen en buitenland en zijn speedboot .

‘Taxfree-King  Willem’  ziet nu af van die specifieke subsidie, maar houdt wel vast aan een aantal andere en dat levert nog meer op ook . Die kennen niet ruime openstelling als voorwaarde, waardoor er aan de openstelling van het Kroondomein niets verandert. Net als nu is straks een deel het hele jaar open, een deel het hele jaar dicht (rustgebieden en ecoducten) en het grootste gedeelte zo’n negen maanden open.

Royal met miljoenen subsidie Sadistisch Jagen tijdens sluiting

De Taxfree- Miljardairs-Bloed-poen-koninklijke familie gebruikt dit laatste gebied om tijdens de sluiting te jagen slachten van tamme dieren , volgens premier Hofnar- Rutte gemiddeld overigens minder dan een keer per jaar(kuch). Het afschieten  afslachten van  het tamme wild is ook onderdeel van het op orde houden van de dierenpopulatie in het domein, hahahahah.

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& Taxfree-King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!( Video’s) 

Jagen Afslachten van tammer dieren en makke schapen onderdanen  is een familietraditie van de ‘Taxfree -Misdaadgroep- Oranjes’. Onlangs bleek uit het Oranje Boven  Pr.-boek van die Grachtengordel-Subsidie-vreter- stumpert  Claudia de Breij met als eindredacteur de dr. Goebbels – Oranje Boven- RVD en Hofnar Rutte  over prinses Amalia dat de koning zijn dochter op cursus heeft gestuurd om een jachtakte te behalen. Als zijn opvolger zal ze het Kroondomein uiteindelijk van hem overgedragen krijgen. „Je moet in elk geval de kennis hebben”, had hij aan zijn dochter gezegd. Of ze er dan later iets mee wil, moest ze tegen die tijd maar bekijken aldus zogenaamd  opgetekend door  de King zijn Lijfeigene Claudia de Breij. Hoewel de verrader van het Volk Claudia de Breij als een soort Pr.-Hofnar van de Koninklijke familie door de hele MSM ging werd haar geen een keer gevaagd hoeveel zij was betaald voor dat ‘Pr-Royal-Klusje’ als Hofnar. Wij hebben vernomen uit de zgn betrouwbare bronnen dat zij ergens tussen de 150 en 200 duizend euro heeft gevangen.

Bral-Staatsbezoek Noorwegen: Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s).

‘Taxfree-Miljardair– King Willem’ liet in de marge van het  VIP& Bral-staatsbezoek aan Noorwegen al blijken dat hij van plan was om subsidie aan te vragen. Dat is sinds vrijdag een feit. De subsidieaanvraag is ingediend bij de  extreem corrupte ‘Ons kent ons Rat in pak&Royals- Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)’. Het corrupte ministerie van Landbouw van regiem Rutte is verantwoordelijk voor het toekennen van het geld. Verantwoordelijk ‘CU Incest- bijbelbelt – minister Schouten’ van het  altijd liegende regiem Rutte  zal de  voor het merendeel Feodaal-slaafse ‘Oranje Boven-Tweede Kamer’ laten weten of ze dit doet.

Tot Slot: Kandidaten voor het Tribunaal: Interpol kiest gezochte  Gestapo- Generaal & CIA-Al-Raisi  van regime Sheikh Al Maktoum als voorzitter ondanks zijn foltering & Moorden & regime Rutte’ heeft Gestapo-Generaal Grapperhaus & Censuur Tweede Kamer( Video’s) 

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen !

Wanneer wordt de ‘Taxfree-Koninklijke -VOC-Genocide -Shell- Misdaadgroep’ eindelijk eens voor een Tribunaal gedaagd. Wat denkt u zelf.? Nou zolang het ‘NWO-Corona- regime  Rutte’ aan de macht is met zijn CDA-Klasse Justitie Minister ‘Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’  en  zijn  OvJ ‘s a la ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’ en Nazi-Zorgtoeslag Rechters a La  Killer-Queens- Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal en mevr. M.A.E. Somsen en mevr. T. Amoldussen’  van de straf de arme rechtbank Amsterdam en de -Nazi-Zorgtoeslag-Rechters – Voorzitter P.B. Martens,  N.C.H Blankevoort en  K.A. Brunner-  van de  ‘Nacht und Nebel-Wrakingkamer  te Amsterdam(Video’s)  natuurlijk  nooit!!!!!!

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story