( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- War Crime-US-SS-NATO-&Regime Rutte- Military’ covers up Syrian massacre and Regime Rutte is shooting on Corona Demonstrators.(Video’s)

Wanneer wordt NWO-‘Oorlog& Zorgtoeslag-Corona-misdaden- regimeRutte& Gevestigde  Orde partijtjes voor het Tribunaal gedaagd. Geen ‘Grapperhaus-  ‘Nazi -Zorgtoeslag-snelrecht’  voor Landsadvocaat, maar ‘Grapperhaus-Slager Keurt zij Eigen waar- Klasse justitie -onrecht’(VIDEO’S)

Gestapo-Generaal & CIA-Ahmed Nasser Al-Raisi’, hoofd van de  Martelende  en Moordende veiligheidstroepen in de Verenigde Arabische Emiraten en in Yemen wordt beschuldigd van foltering en willekeurige detentie van tegenstanders van het Moordende en Martelende   regime in de Emiraten EN WORDT ZELF GEZOCHT DOOR MAAR LIEFTS VIER LANDEN . De beschuldigingen houden hem echter niet tegen om tot  ‘CIA-MI6-AIVD-voorzitter van  Elite-Misdaadgroep- Genocide- Politie -Interpol’ te worden verkozen.

Wanneer wordt NWO-‘Oorlog& Zorgtoeslag-Corona-misdaden- regimeRutte& Gevestigde  Orde partijtjes voor het Tribunaal gedaagd. Geen ‘Grapperhaus-  ‘Nazi -Zorgtoeslag-snelrecht’  voor Landsadvocaat, maar ‘Grapperhaus-Slager Keurt zij Eigen waar- Klasse justitie -onrecht’(Video’s)

De internationale-(CIA&MI6&AIVD)- Fake-politie-Misdaad-organisatie Interpol heeft een nieuwe  ‘Elite-Misdadige- Taxfree voorzitter’: NWO-‘Gestapo-Generaal- CIA Ahmed Nasser Al-Raisi.  En het NWO-regiem Rutte heeft de’ CDA Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ met zijn  OvJ ‘s a la ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’ en Nazi-Zorgtoeslag Rechters a La  Killer-Queens- Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal en mevr. M.A.E. Somsen en mevr. T. Amoldussen’  van de straf de arme rechtbank Amsterdam en de -Nazi-Zorgtoeslag-Rechters – Voorzitter P.B. Martens,  N.C.H Blankevoort en  K.A. Brunner-  van de  ‘Nacht und Nebel-Wrakingkamer  te Amsterdam(Video’s) 

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen ! (Video’s)

 Een corrupte  ‘CIA&MI6&AIVD- benoeming’ die volgens iedereen behalve de NWO  zeer Moorddadig-sadistisch& Verkrachtende- Psycho- crimineel is, ook al is de Politie-positie in wezen honorair, maar formeel blijft hij de hoogste baas en het Politie gezicht  van en Moordende en Martelende Oorlogs- misdaden-  Interpol . Vanaf het begin werd de Gestapo-generaal- Al-Raisi is  door de CIA&MI6 &AIVD aangewezen als de favoriet voor de  duistere post, ondanks de kritiek en de beschuldigingen van foltering en Moorden en Genocide in Yemen  aan zijn adres.

Meerdere critici

Verscheidene mensenrechtenorganisaties en Europese verkozenen hadden zich tegen de kandidatuur van Gestapo-generaal Al-Raisi verzet. Ze geloven namelijk dat zijn Nep en fop verkiezing de opdracht van Interpol zou ondermijnen(Kuch)

Tegen deze psychopathische Gestapo-Generaal  Al-Raisi izijn de afgelopen maanden verschillende klachten ingediend in Frankrijk, waar Interpol is gevestigd, en in Turkije, waar de algemene vergadering van de organisatie wordt gehouden. De ngo Gulf Centre for Human Rights (GCHR) beschuldigt hem van “daden van foltering en barbaarsheid” tegen Ahmed Mansoor, een activist die sinds 2017 onder onmenselijke omstandigheden wordt vastgehouden. Ook tegen de CDA Gestapo-Corona- Generaal Grapperhuas & zijn OvJ ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’  zijn een ska van klachten en gerechtelijke procedures  ingediend door o.a. het Forum van Democratie en de PVV  en Verzetsheld Steve Brown  en Poch.

Wij zijn er diep van overtuigd dat de verkiezing van generaal Al-Raisi de missie en de reputatie van Interpol zou schaden en het vermogen van de organisatie om haar opdracht doeltreffend uit te voeren ernstig zou aantasten”, (kuch, kuch) schreven drie Europarlementariërs, waaronder Marie Arena, voorzitter van de Subcommissie Mensenrechten, aan de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen.

Honoraire functie:  CIA&MI6 en AIVD Verzet tegen benoeming Russische baas Interpol

 De CIA had twee van zijn Top Trollen  Taxfree- Bloed-poen-olietycoon Michail Chodorkovski en de Amerikaanse zakenman-bloed-poen- Snake in Suits- Bill Browde.ingezet om in de ‘bevriende’ CIA&MI6&AIVD- CNN& BBC& NPO Fake news Media de Ris zwart te maken . Toen werd de  CIA-Zuid-Koreaan Kim Jong Yang de nieuwe voorzitter van Interpol. Hij kwam als winnaar uit de bus bij een  Nep en fop stemming op een congres in Dubai. De andere kanshebber was de Rus Aleksander Prokoptsjoek. Hij was lang de favoriet voor de functie.Kim is de opvolger van de Chinees Meng Hongwei. Die verdween eerder dit jaar tijdens een bezoek aan China. Later bleek dat Meng daar was opgepakt op verdenking van corruptie.Kim Jong Yang is momenteel waarnemend voorzitter van Interpol. Hij kreeg in de tweede stemronde tweederde van de 194 aangesloten landen achter zich. Hij mag zich de komende twee jaar CIA-president van Interpol noemen.

Toch geen Rus, maar weer een CIA-Man: DDR66-Censuur Queen –Minister- Ollongren& Boss AIVD’ van de grootste ‘Misdaadgroep-Rutte’ wil einde aan online Persvrijheid(Video’s)

De Russische vicevoorzitter van Interpol Aleksander Prokoptsjoek gold als favoriet om de grotendeels ceremoniële topfunctie in de wacht te slepen. CIA&MI6&AIVD-Critici vreesden dat het Kremlin misbruik zou maken van zijn benoeming. Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken had het juist opgenomen voor Prokoptsjoek, die momenteel al een hoge functie heeft binnen de NWO-Elite-Misdadige- politiedienst. Daar bleek volgens het departement wel uit dat de Rus veel vertrouwen geniet binnen de organisatie. Hij zou als hoogste baas alleen de belangen van Interpol behartigen, volgens het ministerie. Door  een ‘Psycho-Killer’ als de ‘Gestapo- Generaal- Al-Raisi’ is te verkiezen waarvan algemeen bekent is dat hij zich straffeloos  schuldig heeft gemaakt en nog maakt  foltering, Moorden en Genocide  en barbaarsheid net als overigens de schoonvader  Jorge Zorrreguieta van ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem’   is  de ‘CIA&MI6&AIVD- Moord en Martel en Genocide – er maar op los-Interpol’ opnieuw het voorwerp van veel kritiek, maar niet van het regiem Rutte en zijn gedoog partijtjes GroenLinks Rechts, PvdA-Hoertjes  , Godsdienstwaanzinnige SG, SP. en ‘Denk, niet na’  in de Tweede kamer.  Daar mag inmiddels het woord Tribunaal niet meer worden uitgesproken   van de  extreem corrupte D66– DDR-66 Kamervoorzitter-  Censuur Queen- Vera Bergkamp’ als het gaat om de ‘Oorlogs en Zorg toeslag en Corona -misdaden’ van  het altijd liegende het NWO- regime Rutte en de ‘NSB- Gevestigde Orde partijtjes  PvdA, GroenLinks Denk, SP en SGP. De ‘Elite-Misdaad- organisatie Interpol’ wordt regelmatig bekritiseerd om zijn gebrek aan transparantie, manipulatie door ondemocratische staten en de dubieuze banden met private corporate crime  verenigingen en bedrijven net als het regime Rutte, zo merkt de RTBFop. Maar beide vegen daar gewoon hun corrupte reed mee af. Het ‘CIA-MI6 &AIVD- besluitvormingsproces’ is al even duister bij Interpol en als bij  het regiem Rutte . Elk land heeft één stem en de verkiezing gebeurt bij gewone meerderheid, achter gesloten deuren, de lijst van kandidaten wordt ook niet openbaar gemaakt.

Gerechtigheid, Poch vrij gesproken: Poch geruild voor Zorreguieta& Queen Maxima(Video’s

In dit geval kan het voor sommigen een “troost” zijn dat de functie waarin ‘Gestapo-generaal Al-Raisi’ is verkozen in feite een erefunctie is – hoewel dit betwistbaar is. De echte machthebber bij Interpol is secretaris-generaal & CIA-Jürgen Stock, die in 2019 is herbenoemd voor een tweede ambtstermijn van vijf jaar. Hij is degene die de dagelijkse misdaad-zaken regelt , zoals bijv. het in de val lokken van Poch in Spanje voor het regiem Rutte& King Willem  toen der tijd zodat de Genocide en Martel praktijken onder leiding van de CIA  van zijn schoonvader Jorge Zorreguieta  uit de Media bleven .

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story